stale mi vyskakuje hlaska Smart cart insered,invalid smart card.
dik za rady
Moderátor: By.Bob

szapzan píše:jj,cipem dolu to jsem zapomel dodat...jedna se o box 9105+ ne 7119

Honk76 píše:szapzan píše:jj,cipem dolu to jsem zapomel dodat...jedna se o box 9105+ ne 7119
Použij tento mcas ---- viewtopic.php?f=359&t=10670 na něm mi to jede starší mcas mi to též píše

Tak mě se to stalo též jednoho rána když jsem využíval čisté irdeto v 20 denním období,a tak jsem odinstaloval všechny pluginy,vymazal složku var,vypnul ůplně box,zapnul a dal plugin z 8.7 a box jsem před vypnutím dal na čt1 vložil kartu zapnul a počkal a naskočilo mi to.szapzan píše:i po nahrani mcasu z 8.7.2012 stale stejna hlaska

Kdy jsi tam kartu poprvé vložil od rozbalení?Honk76 píše:Tak mě se to stalo též jednoho rána když jsem využíval čisté I-deto v 20 denním období,a tak jsem odinstaloval všechny pluginy,vymazal složku var,vypnul ůplně box,zapnul a dal plugin z 8.7 a box jsem před vypnutím dal na čt1 vložil kartu zapnul a počkal a naskočilo mi to.szapzan píše:i po nahrani mcasu z 8.7.2012 stale stejna hlaska

szapzan píše:karta je vcera rozbalena,vsechny pluginy jsem odinstaloval pred instalaci mcas 8.7.jak smazu slozku var?

Vždyť jsem Ti to psal ať to zkusíš v jiném načíst a pak v hdboxu a pokud ta karta nepůjde ani v jiném je asi špatnászapzan píše:nemam box pripojený k routeru..a co kdyz zkusim kartu nacist na jinem satelitu?pomuze to?

szapzan píše:...jedna se o box 9105+ ne 7119
na dialkovom vytukat 9105 a objavia sa ďaľšie 2 riadkygrantec píše:....Menu - CAS a na dialkovom vytukat 7119 ....