Gshare odpojene
Moderátor: 005jon
-
par32
- Nováček

- Dal poděkování: 1 poděkování
Gshare odpojene
Ospravedlnujem sa že tu sypem same otazky ,ale nevie si poradiť.Na nxp mi na všetkych serveroch G share piše -Odpojene- skušal som reštart serverov cez F1, reštart primača ,reštart routera,soft som dal 1.70 a žiadna zmena.Nemôže byť ešte skončena doba pretože primač je kupovany v maji.Youtube,satelitne radia idu ...Skušal som aj F1-000 a nič.Čo s tym???
Vopred dakujem za rady
Vopred dakujem za rady
-
jurinecko
- Nováček

Re: Gshare odpojene
Jedna z možnosti je že príjimač bol síce kúpený v máji,ale niekto predtym ho mohol používať.
Dreamsky NXP256 HD, 1W, 4.8E, 13E, 23.5E
-
par32
- Nováček

V maji bol kupeny z najserioznejšieho obchodu u nas /....../
takže nepredpokladam taky podraz z ich strany ...
da sa zistiť ten datum?
takže nepredpokladam taky podraz z ich strany ...
da sa zistiť ten datum?
- AB DSR-322
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
menu-sít-nastavení servru kouknu třeba na 37 a vidím od kdy do kdy ale musí bít připojeny stačí F1 potvrdit YES a je to.
Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
HD BOX FS-9105+
-
par32
- Nováček

Vdaka za ochotu-skušal som to asi 100krat ....AB DSR-322 píše:menu-sít-nastavení servru kouknu třeba na 37 a vidím od kdy do kdy ale musí bít připojeny stačí F1 potvrdit YES a je to.
Skusil som sa pripojiť na net priamo ,aj cez router ,reštarty primača routera a nič.You tube beži,radia takisto.Oscam special funkčny je....skušal som ...
- ShaMan
- V.I.P.

- Dostal poděkování: 8 poděkování
A jaké tam máš datumy v tom gshare ?par32 píše:Vdaka za ochotu-skušal som to asi 100krat ....AB DSR-322 píše:menu-sít-nastavení servru kouknu třeba na 37 a vidím od kdy do kdy ale musí bít připojeny stačí F1 potvrdit YES a je to.
Skusil som sa pripojiť na net priamo ,aj cez router ,reštarty primača routera a nič.You tube beži,radia takisto.Oscam special funkčny je....skušal som ...
Tam kde předevčírem znamená pozítří ...
-
par32
- Nováček

Žiadne datumy tam niesu -nič.....ShaMan píše:A jaké tam máš datumy v tom gshare ?par32 píše:Vdaka za ochotu-skušal som to asi 100krat ....AB DSR-322 píše:menu-sít-nastavení servru kouknu třeba na 37 a vidím od kdy do kdy ale musí bít připojeny stačí F1 potvrdit YES a je to.
-
karlov
- Nováček

Já tam G***** taky nemám. Když bylo spuštěné tak tam bylo do 7.1. 2013. Teď tam prostě nemám nic. Byl tam 1.52 to tam G**** bylo, 1.58 bylo, po instalaci satditalne se nějak ztratilo nepoužíval jsem jej. Lze nějak obnovit. Teď tam mám 1.70 G****
není ani vidu ani slechu. Dotaz mohu teď nainstalovat (přeinstalovat) na firmware 1.*(tovární původní) přes USB. Děkuji za radu
není ani vidu ani slechu. Dotaz mohu teď nainstalovat (přeinstalovat) na firmware 1.*(tovární původní) přes USB. Děkuji za radu
-
005jon
- Moderátor

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 207 poděkování
Obnovit G.,.,.,
F1 + 000 patch disable -reštart – zap. F1 + 000 patch enable – reštart - Nastavenie serveru a daj F1 načítať gs*are server možná že prvá hláska bude zmazať g*hare daj znova a už načíta
F1 + 000 patch disable -reštart – zap. F1 + 000 patch enable – reštart - Nastavenie serveru a daj F1 načítať gs*are server možná že prvá hláska bude zmazať g*hare daj znova a už načíta
-
karlov
- Nováček

Večer to zkusím. Děkuji za radu.005jon píše:Obnovit G.,.,.,
F1 + 000 patch disable -reštart – zap. F1 + 000 patch enable – reštart - Nastavenie serveru a daj načítať gs*are server možná že prvá hláska bude zmazať g*hare daj znova a už načíta
-
par32
- Nováček

To som skusil velakrat a žiadna zmena......server odpojeny.....Skutočne už neviem čo sa da ešte skusiť.....005jon píše:Obnovit G.,.,.,
-
Radek
- V.I.P.

No ještě jsi nenapsal, dskdy dokdy to tam máš !!!
U každéhu serveru je info, jak dlouho by měl fungovat.
Nevypršelo ti to už ??? Jak tady někdo psal, možná jsi ho koupil nedávno, ale mohl jet někde na prodejně atd., takže čas už ti možná vypršel...
U každéhu serveru je info, jak dlouho by měl fungovat.
Nevypršelo ti to už ??? Jak tady někdo psal, možná jsi ho koupil nedávno, ale mohl jet někde na prodejně atd., takže čas už ti možná vypršel...
Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
-
005jon
- Moderátor

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 207 poděkování
- AB DSR-322
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
To jo,jenže datumy se ukážou až když je G-share připojeno takže pokud se nepřipojí nevidí ani datum ani caid.
Divný že ten oscam special mu chodí to mne zaráží.
Mne to funguje taky takto:
Mne to funguje taky takto:
005jon píše:Obnovit G.,.,.,
Dreamsky NXP256HD
HD BOX FS-9105+
HD BOX FS-9105+
-
par32
- Nováček

Chlapci ozaj dakujem za rady ,ale žiadny vysledok -vyskušal som reštarty,aj presne ako radil AB DSR-322,znova aj reštarty routera a nič .Oscam šlape jak vino a Gshare ani prd...AB DSR-322 píše:To jo,jenže datumy se ukážou až když je G-share připojeno takže pokud se nepřipojí nevidí ani datum ani caid.
Mne to funguje taky takto:005jon píše:Obnovit G.,.,.,