Gshare odpojene

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

karlov
Nováček
Nováček

Re: Gshare odpojene

Příspěvek od karlov »

karlov píše:
005jon píše:Obnovit G.,.,.,
F1 + 000 patch disable -reštart – zap. F1 + 000 patch enable – reštart - Nastavenie serveru a daj F1 načítať gs*are server možná že prvá hláska bude zmazať g*hare daj znova a už načíta

Večer to zkusím. Děkuji za radu.
Po několika pokusech (4x), se to povedlo. I s odpojením sítě el. Děkuji za radu

par32
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od par32 »

Mne nepomohlo ani more reštartov.....Neviem čo by sa ešte dalo skusiť....

005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 207 poděkování

Příspěvek od 005jon »

Obrázek
To je jediní a zaručený postup nechaj ho vypnutý minimálne 1 minutú a zopakuj postup .

par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

005jon píše:Obrázek
To je jediní a zaručený postup nechaj ho vypnutý minimálne 1 minutú a zopakuj postup .
Dakujem ....dnes už nemam nato nervy.....ale zajtra neprestanem kym nenabehne!!!!! :106:
Bud on alebo ja!!!
V stredu mam narodeniny Takže ak ta beštia dovtedy nepôjde......otvorim okno :93:

karlov
Nováček
Nováček

Příspěvek od karlov »

karlov píše:
karlov píše:
005jon píše:Obnovit G.,.,.,
F1 + 000 patch disable -reštart – zap. F1 + 000 patch enable – reštart - Nastavenie serveru a daj F1 načítať gs*are server možná že prvá hláska bude zmazať g*hare daj znova a už načíta

Večer to zkusím. Děkuji za radu.
Po několika pokusech (4x), se to povedlo. I s odpojením sítě el. Děkuji za radu
Tak jsem kontroloval zapnutí servrů G*****, do servru 39 jsou zapnuty(do 7.1.2013), server 40 je vypnutý. Několikrát jsem zapnul a vypnul sever 40 a je stále odpojeno. Je na tento problém od zkušených a znalých nějaká rada. Děkuji

georges1
Nováček
Nováček

Příspěvek od georges1 »

Nechat zapnutý server 40, ostatní vypnout, vytáhnout kartu a čekat. Když nic - restartovat a čekat. Max. desítky minut.

Dreamsky NXP256 HD
par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

georges1 píše:Nechat zapnutý server 40, ostatní vypnout, vytáhnout kartu a čekat. Když nic - restartovat a čekat. Max. desítky minut.
Vdaka za ochotu,nepomohlo....žiadna zmena :74:

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

Prostě tam máš špatně nahranej fw. Továrko stávající verze -nahrát nějaký ofiko fw-pak přeflešnout tím fw ,který potřebuješ -pak znovu naladit!!! NEPOUŽÍVAT ZÁLOHU Z NĚJAKÉ PŘEDCHOZÍ VERZE, ALE ANI NOVĚJŠÍ VERZE FW!!!!!
Už se mi to někdy taky stalo a tento postup mi to vyléčil.

Vitamin 5000, Dreamsky NXP256, VU+UNO
par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

jerry00 píše:Prostě tam máš špatně nahranej fw. Továrko stávající verze -nahrát nějaký ofiko fw-pak přeflešnout tím fw ,který potřebuješ -pak znovu naladit!!! NEPOUŽÍVAT ZÁLOHU Z NĚJAKÉ PŘEDCHOZÍ VERZE, ALE ANI NOVĚJŠÍ VERZE FW!!!!!
Už se mi to někdy taky stalo a tento postup mi to vyléčil.
Vyskušane-nepomohlo...... :95:

Radek Czech Republic
V.I.P.
V.I.P.

Příspěvek od Radek »

Včera jsem se schválně díval, zda je vidět vypršení času na Gshare a je !!!
Tím reaguji na někoho, kdo přede mnou tvrdil, že to vidět není.
Není to vidět, pokud máte vypnuté servery, ale když server zapnete, je vidět, odkdy dokdy je, či bylo Gshare aktivní.

Zkusil jsem jich pár na chvilku zapnout a hlásilo mi to připojeno, což jsem nečekal, je otázka, zda by to bylo funkční, protože mi to vypršelo 1.4.2012.
Je pravdou, že server č. 40 jsem zapnul, ale ten se odmítal připojit, což jsem předpokládal.

Neví někdo, zda když se server připojí, je to funkční, nebo je to jen informativní hláška. Jde mi o ty pokusně zapojené servery, abych přečetl ty datumy, přesto se připojily, zajímalo by mě, zda by byly schopny zprostředkovat obraz, ikdyž připojení vypršelo.

A co se týče předchozího příspěvku navrhuji Červený tlačítkem Smazat odstranit servery a pak přes F1 načíst znovu výchozí servery.
Nemusíte se bát, odstraněním se servery nevymažou, po načtení přes F1 se zobrazí všechny výchozí servery s přednastaveným nastavením.

Osobně mi tento postup pomohl, když jsem měl problém s Gshare a to nejelo jak mělo.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Dreamsky NXP256 HD, SHOWBOX S-700 PVR (CSLink, SkyLink ICE), HomeCast S3000 CR (Gital), (9E,13E,19.2E,23.5E), par. 2 x 80 cm (Fe, Al), LNB Quad GT-QD40D, LNB Quad GI-204S Platinum X, EMP Centauri DiSEqC 8/1 P.168-W, DiSEqC Golden Interstar 4/1 GI-411
par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

[quote="Radek"]Včera jsem se schválně díval, zda je vidět vypršení času na Gshare a je !!!
Není to vidět, pokud máte vypnuté servery, ale když server zapnete, je vidět, odkdy dokdy je, či bylo Gshare aktivní.

Zkusil jsem jich pár na chvilku zapnout a hlásilo mi to připojeno, což jsem nečekal, je otázka, zda by to bylo funkční, protože mi to vypršelo 1.4.2012.
Je pravdou, že server č. 40 jsem zapnul, ale ten se odmítal připojit, což jsem předpokládal.

Neví někdo, zda když se server připojí, je to funkční, nebo je to jen informativní hláška. Jde mi o ty pokusně zapojené servery, abych přečetl ty datumy, přesto se připojily, zajímalo by mě, zda by byly schopny zprostředkovat obraz, ikdyž připojení vypršelo.

A co se týče předchozího příspěvku navrhuji Červený tlačítkem Smazat odstranit servery a pak přes F1 načíst znovu výchozí servery.
Nemusíte se bát, odstraněním se servery nevymažou, po načtení přes F1 se zobrazí všechny výchozí servery s přednastaveným nastavením.

Osobně mi tento postup pomohl, když jsem měl problém s Gshare a to nejelo jak mělo.

Dakujem za ochotu ale ak by si čital diskusiu vedel by si že som tento postup a všetky ktore mi napadli skušal velakrat -len nič nezabralo...oscam mi funguje.Už mi ozaj došli napady,skušal som aj zmenu softveru reštarty...

karlov
Nováček
Nováček

Příspěvek od karlov »

par32 píše:
Radek píše:Včera jsem se schválně díval, zda je vidět vypršení času na Gshare a je !!!

Dakujem za ochotu ale ak by si čital diskusiu vedel by si že som tento postup a všetky ktore mi napadli skušal velakrat -len nič nezabralo...oscam mi funguje.Už mi ozaj došli napady,skušal som aj zmenu softveru reštarty...
Já mám takovou jen otázku při volbě serveru zkusil dát pro server 40 gshare2. viz obráky v této sekci.

par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

karlov píše:
par32 píše:
Radek píše:Včera jsem se schválně díval, zda je vidět vypršení času na Gshare a je !!!

Já mám takovou jen otázku při volbě serveru zkusil dát pro server 40 gshare2. viz obráky v této sekci.
Mam to tam aj teraz-GSh2....už ozaj neviem čo skusiť....Ja som aj tychto primačov montoval a spušťal viac a blbne len ten môj...

jerry00
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jerry00 »

A nemáš nějak zle nastavený router? Port forwading ,NAT nebo něci podobného? Nemáš v síti náhodou aktivní více jak 1 DHCP server? Vypadá to na blokaci portu nebo IP adresy Gsgare reveru... Nemůže být chyba v tom?

Vitamin 5000, Dreamsky NXP256, VU+UNO
par32
Nováček
Nováček

Příspěvek od par32 »

jerry00 píše:A nemáš nějak zle nastavený router? Port forwading ,NAT nebo něci podobného? Nemáš v síti náhodou aktivní více jak 1 DHCP server? Vypadá to na blokaci portu nebo IP adresy Gsgare reveru... Nemůže být chyba v tom?
v tejto oblasti je to so mnou slabšie .Ale sieť je nezaheslovana,pri forwarding nemam zaškrtnute nič,
UPnP bolo v činosti a vypol som ho,rodičovsky zamok je vypnuty,ostatne neviem.. :idea:

Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“