Pripojenie k 4G Wifi

Diskuze Dreamsky NXP256 HD.

Moderátor: 005jon

Odpovědět
stefan641
Nováček
Nováček

Pripojenie k 4G Wifi

Příspěvek od stefan641 »

Zdravím všetkých. Keďže som tu nenašiel odpoveď na vyriešenie mojho problému tak som sa rozhodol o prosbu o pomoc. Mám problém s pripojením prímača k mobilnému Wifi ruretu (Huawei E589) 4G mobilnému internetu ( dánsky operátor Telia DK). Prímač nevypisuje žiadnu IP adresu rutera, IP stav samé nuly len MAC Address aj to je iné ako má ruter. A pri tom všetkom v Nastavení siete stav siete je napísané Spojenie. Sieť je zabezpečená v WPA2-PSK. Nejde YouTube ani rádiá. FW 1.70 Doma som s tým nemal problém na T-Com pevná linka, Wifi ruter. Poraďte prosím

HUMAX CRCI5500 OPTICUM Multiroom DREAMSY NXP256HD PHILIPS 6010 LNB Inverto QUAD Black Ultra LNB Universal TWIN DiSEqC H-H SG 2100A 2x r90cm
Samsung UE46D6000
jbystrik Slovakia
Nováček
Nováček

Re: Pripojenie k 4G Wifi

Příspěvek od jbystrik »

Nazdar stefan641.Najskôr si musíš zistiť vo svojom operačnom systéme t.j. Windowse/W 7, Vista, XP/ presnú adresu svojho operátora 4G siete, v mieste kde sa chceš s Dreamským NXP 256 HD pripojiť na net. A potom ručne túto adresu, masku, brány atď. zadať do prijímača NXP 256 HD v MENU pripojenie siete.

stefan641
Nováček
Nováček

Re: Pripojenie k 4G Wifi

Příspěvek od stefan641 »

jbystrik píše:Nazdar stefan641.Najskôr si musíš zistiť vo svojom operačnom systéme t.j. Windowse/W 7, Vista, XP/ presnú adresu svojho operátora 4G siete, v mieste kde sa chceš s Dreamským NXP 256 HD pripojiť na net. A potom ručne túto adresu, masku, brány atď. zadať do prijímača NXP 256 HD v MENU pripojenie siete.

Zdravim ťa jbysrtik. Ďakujem, o to sa tiež pokúša čo mi rádíš. Operátor ponúka IPéčko z ktoréh mi nie je jasné čo treba napísať do Maska podsiete, Brána, DNS1 a DNS2. Ďalej, ak si dobre pamätám, MAC Adresu netreba meniť, toto treba nechať tak ako ju prímač vypíše, aspoň som to tak robil doma pri T-come. A sa mi zdá že čo napíšeme v Nastavení IP do prvého riadku sa ešte opakuje v ďalších dvoch riadkoch nižšie, ale v ktorých, na to sa už napamätám
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

HUMAX CRCI5500 OPTICUM Multiroom DREAMSY NXP256HD PHILIPS 6010 LNB Inverto QUAD Black Ultra LNB Universal TWIN DiSEqC H-H SG 2100A 2x r90cm
Samsung UE46D6000
Odpovědět

Zpět na „Dreamsky NXP256 HD diskuze“