Nastavenie enigmy
-
Lancelot
- Nováček

Nastavenie enigmy
Dobrý deň.
Nainštaloval som podľa návodov bootloader potom som dal enigmu (Vitamin5000HD-e2-0.71-20130122_1900.tar), prešiel som úvodnými nastaveniami a keď som chcel nastaviť kanále (používam SkyLink) tak trebalo nastaviť DISEQ-no a tu je môj problém bez toho mi nejdú nastaviť kanále + otázka, načo slúžia tie pluginy prosím Vás.
Ďakujem za odpovede.
Nainštaloval som podľa návodov bootloader potom som dal enigmu (Vitamin5000HD-e2-0.71-20130122_1900.tar), prešiel som úvodnými nastaveniami a keď som chcel nastaviť kanále (používam SkyLink) tak trebalo nastaviť DISEQ-no a tu je môj problém bez toho mi nejdú nastaviť kanále + otázka, načo slúžia tie pluginy prosím Vás.
Ďakujem za odpovede.
-
vitamin
- Pokročilý

- Dal poděkování: 12 poděkování
Re: Nastavenie enigmy
stlač menu potom nastavenia potom vyhladavanie stanic potom nastavenie tunera a potom bud motor alebo treba vyhladat disec pre jednu alebo viac družic apotom to uložit .potom sa ukaže sygnal a treba usporiadat stanice podla seba .pluginy su rozne.niektore su na čitanie karty kody podobne.treba si nainštalovat plugin feed vitamin a tam už to je jednoduche.bud nainštalovat to čo treba ak vieš načo čo použit.zdar asilu.vitamin
-
Lancelot
- Nováček

no ja som to vsetko spravil, aj na 1OO krat som to vyskusal kazdy krat inak. lenze mne nikdy nevyhlada skylink. a vsiml som si ze ked dam vyhladavat programy tak mi sosa iba z astra 19.2 a nie aj z 23,5. a tym padom tam nemam CZ/SK programy a ani skylink dodavatelov.vitamin píše:stlač menu potom nastavenia potom vyhladavanie stanic potom nastavenie tunera a potom bud motor alebo treba vyhladat disec pre jednu alebo viac družic apotom to uložit .potom sa ukaže sygnal a treba usporiadat stanice podla seba .pluginy su rozne.niektore su na čitanie karty kody podobne.treba si nainštalovat plugin feed vitamin a tam už to je jednoduche.bud nainštalovat to čo treba ak vieš načo čo použit.zdar asilu.vitamin
-
vitamin
- Pokročilý

maš zle nastavenu polohu medzi družicami na disecu.prehod polohy a uvidiš.potom ked vyndeš z menu tak daj ok a potom modre tl.a v ponuke si vyber skylink a daj ok.ked budeš mat ponuku skylinku cez ok potom stlač zelene a vyhladaš programy ktore by ti chybali a pridaš do buketu skylinku.potom si ich presuneš kam chceš v ponuke na bukete.pohraj sa stym disekom a pojde to .aj ja som sa to cele učil odznovu .toto je zložitejšie ale vymakane.poštuduj navody a najdeš čo potrebuješ.vitamin
-
Lancelot
- Nováček

sorry, ale tohle nedokazu, ja sem stoho proste magor. prestudoval som kopu navodov, uz len to ze som sa dostal tak daleko je vitazstvo. Ja mam na parabole dva konvertory a bez motoru. Ale ten diseq v enigme nastavit neviem.
-
vitamin
- Pokročilý

v nastaveniach si najdi disec A-B jedna je astra 23 druha astra 19 ak ti to nepojde tak si ten disec prehod vymen tie družice medzi sebou a to musi ist .potom to ulož a maš to.ale nie tonovy impuls.to by ti nešlo.zdar a silu.vitamin
-
Lancelot
- Nováček

no, takto: najlepsie by bolo keby mi posles nejaky obrazek uz nastaveneho lebo prave som skoncil vyhladavanie na 23,5 a nevyhladalo nic, ziadne stanice, ten diseq absolutne neviem ako ma byt uz som vyskusal fakt vsetko.
-
Lancelot
- Nováček

Vymenil som kartu z cam modulu do citacky showboxu a uz mi zacalo hladanie a naslo aj SKYLINK so stanicami lenze teraz mi po klinkuti na stanicu vypisalo raz hlasku: stanica nebola najdena (SIT nenajdeny v PAT!).
A volne uz idu ale platene nie a nic nevypise. Aj som kartu otocil ci nieje zle dana v citacke + V common interface mi pise ze nenajdeny modul. (karta = IRDETO)
A volne uz idu ale platene nie a nic nevypise. Aj som kartu otocil ci nieje zle dana v citacke + V common interface mi pise ze nenajdeny modul. (karta = IRDETO)
-
Lancelot
- Nováček

-
005jon
- Moderátor

- Dal poděkování: 2 poděkování
- Dostal poděkování: 206 poděkování
Nastavenie satelitu - tuner
http://www.ab-forum.info/viewtopic.php?f=226&t=52453
-
Lancelot
- Nováček

-
Lancelot
- Nováček

takze skusil som to ako to bolo v tom navode (inak to som vyskusal uz vsetko predtym) a opäť to nejede.
Vsetky kanale mi najde ale idu iba volne!
Vsetky kanale mi najde ale idu iba volne!