EPG

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

xdedek Czech Republic
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: EPG

Příspěvek od xdedek »

Zajímavý.. mě se to v poslední době taky nějak motalo.. měl jsem tam posunutý časy programů.. ale přitom žádnou flash ani hdd nemám připojený... a dělá to převážně na Disc.HD.. už sem si říkal, elsi není problém na straně skylink-u...

Octagon SF4008, Zgemma H9S, Formuller F4 Turbo, HD Box FS9200, HD Box FS7110, HD Box FS7119, HD Box FS-Enibox, Edision Argus Mini IP, Opticum 9600TS
r_e_n_e
Nováček
Nováček

Příspěvek od r_e_n_e »

este mam jednu otazocku:
Na mojom HD-BOX FS-7119 HD ked pre prepinam kanaly, tak na niektorych sa zobrazi EPG info ale na niektorych sa mi zobrazi "Ziadne informacie". Az po chvili nacita info o prave hranom programe. Ked vsak prepinam kanaly a po chvili sa vratim na ten isty, stane sa, zeje tam opat ta ista hlaska "Ziadne informacie".
Trocha mi to vadi, lebo ak rychlo prepinam kanaly, tak uvitam, ze hned vidim co prave hra.

Da sa to nejako vyriesit?

HD-BOX FS-7119 HD PVR
HS 2.11.96 HbbTV.; L 7.14; API 8 jan 2013; FDU 1.4
satelit1
Nováček
Nováček

Příspěvek od satelit1 »

jestli máš poslední fw. a přijimáš Skylink, tak nedá, je to chyba fw. Je ovšem zajímavé, že UPC má epg OK.

satelit1
Nováček
Nováček

Příspěvek od satelit1 »

jestli máš poslední fw. a přijimáš Skylink, tak nedá, je to chyba fw. Je ovšem zajímavé, že UPC má epg OK.

mareksy
Nováček
Nováček

Příspěvek od mareksy »

tiež môžem potvrdiť že to v tomto softe robí na hdboxe-7110 a samozrejme aj skytec . preto som epg v menu nastavil na oboch na 10-sec . lebo za 5-sec to nestihlo načítať . no musíme počkať na novší soft .

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Pri UPC nacitava epg z jedneho transpordera -komplet. Pri skylinku nacitava na kazdom TP samostatne.
A EPG pre nasu znakovu sadu nevedia vo fortis vobec , takze sme sa uz s tym zmierili.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
satelit1
Nováček
Nováček

Příspěvek od satelit1 »

nevím z jakého tp ti načítá celé epg na upc, ale mě to načítá úplně stejně (jako na skylinku) po jednotlivých tp, akorát s tím rozdílem, že na upc to epg po čase nezmizí a na skylinku ano.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7119 HD“