Nestabilita, výpadky
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
fyzik
- Nováček

Re: Nestabilita, výpadky
Ja som uz s boxom zazil vselico, ale k takejto hlaske som sa este nedostal... Robi Vam to vsetkym??
Mne sa akurat pocase prestane dekodovat, zdochne mi obraz a ked chcem prepnut kanal vsetky kanaly maju cislo 0 a su prazdne.... Po restarte boxyu zasa na par hodin vsetko nabehne.
Obcasne hlasky "Zakodovany kanal" a podobne ale nic taketo ako tu popisujeme . a to bezi box 15 hodin denne...
Mne sa akurat pocase prestane dekodovat, zdochne mi obraz a ked chcem prepnut kanal vsetky kanaly maju cislo 0 a su prazdne.... Po restarte boxyu zasa na par hodin vsetko nabehne.
Obcasne hlasky "Zakodovany kanal" a podobne ale nic taketo ako tu popisujeme . a to bezi box 15 hodin denne...
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
ja som to mal asi 2x- s poslednym image. Dal som predposledny a je to OK.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
fyzik
- Nováček

blizi sa nam vydanie noveho firmware, uvidime co prinesie, hadam sa tato nestabilita odstrani
-
fyzik
- Nováček

novsi firmware mame tu a stabilita je ovelalepsia, pri EMU nepada kodovanie kazdych 5 minut ide stabilne.
Len cez MultiCAs citacka + CI slot - Skylink, Gital sa mi akosi biju karty, JOJ pravidelne vypadava kodovanie, dlho trva kym nabehne aj ked by mala ist len zo Skylink - ta je v citacke. Alebo sa bije EMU s kartou,neviem ako povedat MultiCASu aby cryptoworks neskusal emulovat...
Len cez MultiCAs citacka + CI slot - Skylink, Gital sa mi akosi biju karty, JOJ pravidelne vypadava kodovanie, dlho trva kym nabehne aj ked by mala ist len zo Skylink - ta je v citacke. Alebo sa bije EMU s kartou,neviem ako povedat MultiCASu aby cryptoworks neskusal emulovat...
-
jhrin
- Nováček

Ahojte, mne sa zase stalo uz 2x ze som zapol AZBOX a zacal normalne bootovat, potom dal chcecking na display a potom dal loading a zobrazil logo na TV AZBOX a v tomto stave zotrval viac ako 5 minut. Potom som nato nemal nervi, siet este nebezala takze som sa nevedel na neho prihlasit aby som prezistil co sa tam deje v procesoch. Opatovne zapnutie a vypnutie pomohlo.
Mam k tomu pripojeny externy disk 2.5" 320GB Lacie, a chodi v pohode s napajania USB jednym kablom, rovnako mi chodi v pohode pri WD HD TV tiez mu staci napajanie z jedneho USB. Mam ho na NTFS, takze nehrozi aby prebiehali nejake scany na tomto disku, kedze je pre AZBOX iba na citanie, kvoli podpore NTFS.
Mate s tym niekto nejaku skusenost? FW pouzivam zatial 1749.
Dakujem za odpoved.
Mam k tomu pripojeny externy disk 2.5" 320GB Lacie, a chodi v pohode s napajania USB jednym kablom, rovnako mi chodi v pohode pri WD HD TV tiez mu staci napajanie z jedneho USB. Mam ho na NTFS, takze nehrozi aby prebiehali nejake scany na tomto disku, kedze je pre AZBOX iba na citanie, kvoli podpore NTFS.
Mate s tym niekto nejaku skusenost? FW pouzivam zatial 1749.
Dakujem za odpoved.
AZBOX HD Elite, parabola Gibertini 90cm, okuliare na 3xLNB Invacom 0,3dB, DiSEq 4xLNB EMP Centauri, druzice 19,2 - 23,5 - 13,0., Pristup k UPC, SKYLINK, CSLINk. Reciever Onkyo TX-SR605.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Skús nejaký novší fw /trebárs z aktuálnej ponuky na stiahnutie v prijímači/
Samozrejme musím pripomenúť, že továrenské nastavenie je po zmene nevyhnutné.
Tiež je pri takej zmene vhodné zmazať pluginy a nainštalovať znovu.
Zmeny sa týkajú všetkých súčastí.../ settingu tiež/
Samozrejme musím pripomenúť, že továrenské nastavenie je po zmene nevyhnutné.
Tiež je pri takej zmene vhodné zmazať pluginy a nainštalovať znovu.
Zmeny sa týkajú všetkých súčastí.../ settingu tiež/

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
jhrin
- Nováček

Takze vcera mi spravil presne to ist na obrazovke zobrazilo AZBOX a na displayi svietilo LOADING.... a stal 10 minut a to mam FW 2032, cize rovnake ako s 1759. Takze neviem v com to moze byt. Skusil som docasne odpojit pevny disk aby bol len sam AZBOX bez dalsieho zariadenia a uvidime ci to spravi alebo nie.
Robi to vzdy len pri prvom zapnuti, kedze ja mam vsetko odpojitelnej zasuvke a vzdy ked dopozeram tak to cele vypnem, kedze uz som prisiel o 3 zariadenia prave kvoli elektrike ( DM5620s, Nintendo WII a DVDR Sencor ) vsetko kvoli poj..... cvakom elektriky a vzdy to dostalo pecku zo siete a to ked som nebol doma a zariadenia boli v standby rezime
((
PS:
Napada ma este jedna vec ale neviem ci to moze byt, tym ze je AZBOX vypnuty tak v nom asi nebezi cas. Pri prvom spusteni zisti ze nebol scanovany ten disk, ktory tam mam pripojeny a pokusa sa ho scanovat, kedze ale je to NTFS tak sa to asi niekde zdrbe, no zaroven sa z netu nastavi cas a po reboote uz je cas v pohode a nevyzaduje scan tak to prebehne. Je to cisto len hypoteticka uvaha. Uvidim ci to bude robit aj bez pripojeneho disku.
Robi to vzdy len pri prvom zapnuti, kedze ja mam vsetko odpojitelnej zasuvke a vzdy ked dopozeram tak to cele vypnem, kedze uz som prisiel o 3 zariadenia prave kvoli elektrike ( DM5620s, Nintendo WII a DVDR Sencor ) vsetko kvoli poj..... cvakom elektriky a vzdy to dostalo pecku zo siete a to ked som nebol doma a zariadenia boli v standby rezime
PS:
Napada ma este jedna vec ale neviem ci to moze byt, tym ze je AZBOX vypnuty tak v nom asi nebezi cas. Pri prvom spusteni zisti ze nebol scanovany ten disk, ktory tam mam pripojeny a pokusa sa ho scanovat, kedze ale je to NTFS tak sa to asi niekde zdrbe, no zaroven sa z netu nastavi cas a po reboote uz je cas v pohode a nevyzaduje scan tak to prebehne. Je to cisto len hypoteticka uvaha. Uvidim ci to bude robit aj bez pripojeneho disku.
AZBOX HD Elite, parabola Gibertini 90cm, okuliare na 3xLNB Invacom 0,3dB, DiSEq 4xLNB EMP Centauri, druzice 19,2 - 23,5 - 13,0., Pristup k UPC, SKYLINK, CSLINk. Reciever Onkyo TX-SR605.
-
Benny
- Mírně pokročilý

Videl bych to asi na ten scan toho disku. Vetsina zarizeni scanuje diskove jednotky pri spustenijhrin píše: PS:
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
-
jhrin
- Nováček

Takze som si nahodou otvoril navod od AZBOXu a v anglickej verzii je to na 3 strane
)
Este ze je to tam tak nenapadne napisane :)
Este ze je to tam tak nenapadne napisane :)