Karta Skylink CT nebo Standard?
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- Rapidos
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Re: Karta Skylink CT nebo Standard?
Moznosti karet jsou popsane primo u skylinku. Ted jsem tam i volal a je to potvrzene.
http://www.skylink.cz/web/structure/13.html
http://www.skylink.cz/web/structure/9.html
Skylink Standart - 1 999 Kč
Skylink ČT - 599 Kč
To je vse - jine verze karet nejsou. Nakup zadne z nich neni vazan na nakup pristroje.
Na kazde (standart) karte nove registrovane je jako bonus 2 mesice multi i HD.
http://www.skylink.cz/web/structure/13.html
http://www.skylink.cz/web/structure/9.html
Skylink Standart - 1 999 Kč
Skylink ČT - 599 Kč
To je vse - jine verze karet nejsou. Nakup zadne z nich neni vazan na nakup pristroje.
Na kazde (standart) karte nove registrovane je jako bonus 2 mesice multi i HD.
AB IPBox 400s / AB IPBox 910 HD / Topfield TF7720 / Asus WL500gP / SkyStar HD / AZBox Premium HD + 1TB WD
-
satbox68
- Nováček

Zjistil jsem to same, takze konecne snad uz mame v tech kartach jasno a mohu si ji koupit. Az ji budu mit, tak vas budu informovat co na ni pojede. Dekuji vsem za podporu a trpelivost.
-
Beam
- Mírně pokročilý

To dvou mesicni PROMO je pouze na MULTI, nikoiv na HD. Nebo je to novinka posledniho tydne.
V mem pripade:
CZ_Neplacene 10/2008 07.05.2009 neobmedzene
CZ-MULTI 02M (PROMO) 07.05.2009 07.07.2009
V mem pripade:
CZ_Neplacene 10/2008 07.05.2009 neobmedzene
CZ-MULTI 02M (PROMO) 07.05.2009 07.07.2009
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
-
Benny
- Mírně pokročilý

HD bylo za SMS na 14 dni ne? Nebo tak nejak
AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
HD pojdu teraz kazdemu na skylink karte do 25.05.2009.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
satbox68
- Nováček

V jednom e-shopu je uvedeno toto:
Dne 12.5.2009 byl na kartách SkyLink spuštěn TEST programů TV Markíza a STV3!
Akce 2 měsíce MULTI a HD Plus!! Balíček MULTI obsahuje hodnotné televizních programy různých žánrů, které jsou svým zaměřením vhodné pro všechny členy typické domácnosti. FILM BOX (filmy), FILM BOX EXTRA (filmy), NOSTALGIA (čs. Filmy), Viasat Explorer (dokumenty, akce), Viasat History (dokumenty, historie), Jim Jam (dětské programy), Nova sport (sport), Sport 5 (motorismus), EUROSPORT 19,2°E (sport), Spice (erotika), XXX Xtreme (hard core), LEO TV (live erotika), HD Plus obsahuje Eurosport HD, Brava HDTV, Discovery HD, History Channel HD a FILMBOX HD
UPOZORNĚNÍ: Dekódovací karta SkyLink HD je samostatně neprodejné zboží. Objednávka je možná pouze se satelitním HDTV přijímačem, nebo s HDTV satelitním kompletem.
!!! Samostatná objednávka této dekódovací karty bez HDTV přijímače, nebo HDTV satelitního kompletu bude automaticky upravena na dekódovací Kartu Skylink Standart CZ !!!
Dne 12.5.2009 byl na kartách SkyLink spuštěn TEST programů TV Markíza a STV3!
Akce 2 měsíce MULTI a HD Plus!! Balíček MULTI obsahuje hodnotné televizních programy různých žánrů, které jsou svým zaměřením vhodné pro všechny členy typické domácnosti. FILM BOX (filmy), FILM BOX EXTRA (filmy), NOSTALGIA (čs. Filmy), Viasat Explorer (dokumenty, akce), Viasat History (dokumenty, historie), Jim Jam (dětské programy), Nova sport (sport), Sport 5 (motorismus), EUROSPORT 19,2°E (sport), Spice (erotika), XXX Xtreme (hard core), LEO TV (live erotika), HD Plus obsahuje Eurosport HD, Brava HDTV, Discovery HD, History Channel HD a FILMBOX HD
UPOZORNĚNÍ: Dekódovací karta SkyLink HD je samostatně neprodejné zboží. Objednávka je možná pouze se satelitním HDTV přijímačem, nebo s HDTV satelitním kompletem.
!!! Samostatná objednávka této dekódovací karty bez HDTV přijímače, nebo HDTV satelitního kompletu bude automaticky upravena na dekódovací Kartu Skylink Standart CZ !!!
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
To upozornenie znamená že Ti nechce predať len kartu. Neznamená to že je karta samostatne nepredajná v celom vesmíre. Ser na neho a kúp inde 

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
satbox68
- Nováček

Je mi jasny, ze tu kartu muzu koupit jinde za 83 Euro a bez problemu, ale kaslu na to. Uz mam vybranou Standard s Multi na 2 mesice zdarma za 1 500 Kc a HD na 2 mesice stoji 2x350 Kc a to je celkem 2 200 Kc. 83 Euro x 27 Kc= 2 241 Kc, tak neni co resit. Jen bych tam mel rad Markizu, na tu se divam kazdy den.
-
satbox68
- Nováček

Ohledne dotazu na karty jsem dostal tuto odpoved:
Karty Skylink Standard jsou VSECHNY STEJNE, zalezi jen na tom, zda v okamziku aktivace karty ma ci nema Skylink nejakou takovou nabidku jako je treba Multi balicek na 2 mesice zdarma.
Karty Skylink Standard jsou VSECHNY STEJNE, zalezi jen na tom, zda v okamziku aktivace karty ma ci nema Skylink nejakou takovou nabidku jako je treba Multi balicek na 2 mesice zdarma.
- St.
- Nováček

Markiza v ceske nabidce neni a o testovacim provozu nikde nepisou.satbox68 píše:Je mi jasny, ze tu kartu muzu koupit jinde za 83 Euro a bez problemu, ale kaslu na to. Uz mam vybranou Standard s Multi na 2 mesice zdarma za 1 500 Kc a HD na 2 mesice stoji 2x350 Kc a to je celkem 2 200 Kc. 83 Euro x 27 Kc= 2 241 Kc, tak neni co resit. Jen bych tam mel rad Markizu, na tu se divam kazdy den.
Jenom tady je neo:
http://www.parabola.cz/zpravicky/9651/s ... -programu/
Zkousel jsem je a nejedou ..
Tak abys nebyl sklamanej.
St.
DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
-
satbox68
- Nováček

St. píše:Markiza v ceske nabidce neni a o testovacim provozu nikde nepisou.satbox68 píše:Je mi jasny, ze tu kartu muzu koupit jinde za 83 Euro a bez problemu, ale kaslu na to. Uz mam vybranou Standard s Multi na 2 mesice zdarma za 1 500 Kc a HD na 2 mesice stoji 2x350 Kc a to je celkem 2 200 Kc. 83 Euro x 27 Kc= 2 241 Kc, tak neni co resit. Jen bych tam mel rad Markizu, na tu se divam kazdy den.
Jenom tady je neo:
http://www.parabola.cz/zpravicky/9651/s ... -programu/
Zkousel jsem je a nejedou ..
Tak abys nebyl sklamanej.
St.
O te Markize to vim a je to fakt skoda, ale kupovat na ni druhou kartu s registraci pro SK se mi uz moc nechce.
-
satbox68
- Nováček

Jaky je prosim rozdil mezi kartou Skylink Standard v bile barve a v modre barve?
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Modré boli taký prechodný produkt s iným identom / 0D70 / ešte pred zlúčením Slovak linku a Czech linku. Biela má ident 0D03 , ktorý je pripojený na všetkých programoch ponúkaných Skylinkom v českom aj slovenskom regióne.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
satbox68
- Nováček

Diky moc za info, je videt ze mas prehled a umis kazdemu poradit.dempsey píše:Modré boli taký prechodný produkt s iným identom / 0D70 / ešte pred zlúčením Slovak linku a Czech linku. Biela má ident 0D03 , ktorý je pripojený na všetkých programoch ponúkaných Skylinkom v českom aj slovenskom regióne.
-
scz
- Nováček

Ahoj, po precteni celeho vlakna asi nezbyva nez konstatovat, ze kupovat Gital kartu nema smysl, pze ti zatim vubec HD nabidku nevedou. Takze jedine doporucujes Skylink pro HD balicek (po vyprseni bonusovych mesicu..) Souhlas? Mozna by tu ten pan co je prodava mohl udelat specialni cenu za Skylink pro uzivatele zdejsiho fora?
AZBox PremiHD @Skylink, OpenXCAS @0.9.3877 SonyRCV5.1,Sony52"w,Samsung1TB+Patriot32G | TechniSat MF4-S @CSlink |