Karta Skylink CT nebo Standard?

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

satbox68
Nováček
Nováček

Karta Skylink CT nebo Standard?

Příspěvek od satbox68 »

Chystam se koupit pro studijni ucely kartu Skylink a nevim, zda staci koupit kartu Skylink CT nebo je potreba Skylink Standard. Muzete mi prosim nekdo poradit? Jsem totiz zacatecnik a s kartami nemam zadne zkusenosti.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Karta Skylink CT nebo Standard?

Příspěvek od dempsey »

Myslím že Standart. Posledný ich produkt bol aj s HD Plus na 2 mesiace promo / za niečo navyše /

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
satbox68
Nováček
Nováček

Příspěvek od satbox68 »

Diky za rychlou odpoved. Vezmu asi tu Standard. Chtel bych na ni odzkouset sdileni a EMU, ale moc se v tom jeste nevyznam. Zatim jsem rozchodil pouze Digi.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Emu s ňou asi nevyskúšaš, ale zdieľanie ano

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
satbox68
Nováček
Nováček

Příspěvek od satbox68 »

Tak s tim EMU jsem to asi spatne pochopil. Nejde na te karte aspon nejak zamezit zablokovani CZ a SK nabidky, aby byl mozny prijem Novy i Markizy?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Aj keby to šlo - takéto informácie od nikoho nečakaj...

Obrázek
satbox68
Nováček
Nováček

Příspěvek od satbox68 »

Diky a omlouvam se za hloupy dotaz. Budu patrat dal a snad na neco narazim. Ted zkousim FW 2032.

satbox68
Nováček
Nováček

Příspěvek od satbox68 »

Tak jsem nasel nabidku karty SkyLink Standard HD, ale je pry bez HD prijimace neprodejna. Nevite nekdo prosim, co s tim?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Odkaz na obchod sem nedám ale daj do google Sky Link NEW HD

Obrázek
satbox68
Nováček
Nováček

Příspěvek od satbox68 »

Diky moc, uz jsem taky neco vygooglil. Myslel jsi ten SK shop?

Rapidos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rapidos »

satbox68 píše:Tak jsem nasel nabidku karty SkyLink Standard HD, ale je pry bez HD prijimace neprodejna. Nevite nekdo prosim, co s tim?
Mno nevim jak teda slovenska nabidka, ale myslim, ze je to stejne jako v cesku ..
Nic jako Skylink Standart HD neni .. karta je proste porad stejna .. jmenuje se Skylink Standart .. v CZK cca 1800,- po vlozeni do pristroje se zaktivuje v promo rezimu na tusim 40 dnu .. do te doby se musi zaregistrovat a od dne registrace bezi 2 mesice bonus balicku Multi a balicku HD. Po jeho skonceni je mozno si ho na te karte za poplatek prodlouzit. Multi i HD nezavisle na sobe.
Zadna podminka ohledne prodeje pouze s prijimacem neni.
Ohledne toho, ze by sis nejak zablokoval kartu v dobe promo nebo bonusu, aby ti to jelo dal bez placeni .. to se ti nepovede a pokud vim, tak to ani nejde. Myslim tim nejde pro 99,9% beznych smrtelniku :)

AB IPBox 400s / AB IPBox 910 HD / Topfield TF7720 / Asus WL500gP / SkyStar HD / AZBox Premium HD + 1TB WD
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Tak skús tiež google a nájdeš takú čo má okrem Multi aj HD+ na dva mesiace okolo 83 €

Standart je podľa mňa len s Multi ako promo na dva mesiace

Obrázek
satbox68
Nováček
Nováček

Příspěvek od satbox68 »

Diky za odpovedi, v kartach a jejich moznostech se totiz moc nevyznam. Ted je na trhu karta Standard s Multi a jedna i s Multi + HD balickem, ale ta se ma prodavat jen s HD prijimacem. Ta s HD za 83 Euro ale asi nijak vyhodna nebude. Standard s Multi se da sehnat za 1 500 Kc a balicek HD na mesic stoji 350 Kc.

Rapidos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rapidos »

dempsey píše:Tak skús tiež google a nájdeš takú čo má okrem Multi aj HD+ na dva mesiace okolo 83 €

Standart je podľa mňa len s Multi ako promo na dva mesiace
Ja ty karty prodavam :wink: Karta Skylink standart - ke kazde karte 2 mesice multi + 2 mesice HD zdarma jako bonus. Tento tyden jsem jich prodaval a registroval 5-6 kusu. Normal standart za 1800,- Kc doporucena je kolem 2000. Pokud to nekdo prodava jako "jinou a lepsi" kartu a chce za to vic penez, tak je to spis zpusob jak se obohatit. Schvalne jsem se koukal k nekolika dodavatelum a vsude jsou k mani jen Skylink Standart o kterych pisu a potom se da nekde poridit levnejsi jen s nabidkou ceske televize, ktera se da za poplatek rozsirit na standart. Nevim jestli neni na SK nejaka odlisnost, ale pokud vim Skylink nabidku sjednotil pro obe zeme.
Nejake "vyhodne" balicky pristroj + skylink hd karta .. to bude asi soukroma iniciativa toho konkretniho prodejce.

AB IPBox 400s / AB IPBox 910 HD / Topfield TF7720 / Asus WL500gP / SkyStar HD / AZBox Premium HD + 1TB WD
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Nie som si istý, ale najjednoduchšie by bolo zavolať na Skylink infolinku a spýtať sa či majú dva takéto produkty.
Registráciou sa na Standart rozbehnúť HD mohli, ale nemusia ísť dva mesiace , mohli by ísť aj tých 20 dní počas ktorých ide vlastne všetko zo Skylinku - to preverí až čas. Ako som už spomínal - kto chce v tom mať jasno zavolá do Skylinku.

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“