Dbf4all odinstalování

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

fcc
Nováček
Nováček

Re: Dbf4all odinstalování

Příspěvek od fcc »

libco píše:
fcc píše:To jsme udělal už 2x ted debilní adresář je tam pořád. Po reinstalu FW vlezu do pluginu a čučí na mě z tama dbf4all . Možná by zabarlo naformátovat celý disk a nahrát na něj funkční image. Otázka je kde jej sehnat...
Toto hádam nemyslíš vážne, nájdi si ako sa robí install nového fw aby tam bol len ten nový a nič staré. Je to tu opakované niekoľko krát. :70:
Pokud existuje ještě jiná možnost jak nainstalovat FW než přes USBz flas disku a vybrat při tom format aplicatoon area. Tak jsem si toho ještě nevšim. Můžeš mě říc kde to najdu ?

Pavel

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Možno by si nám mohol napísať krok po kroku ako robíš format app area.
Bude z toho jasné či ho robíš správne.
Napíš aj fw ktorý tam máš a s ktorým ho prehrávaš

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
j3nda
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od j3nda »

no vidis kdyz to vis tak proc to neudelas? po formatu app. area a reinstalu fw ti tam urcite nezustane zadnej adresar co tam nepatri

AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Robíš to tak ako je to na videu z youtube ?
viewtopic.php?f=163&t=4046

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
fcc
Nováček
Nováček

Příspěvek od fcc »

Dělám to standartně ( v souhlasu s videem). Jen ještě zkusím v menu reset do továrního nastavení před format app. area . . Při prvotní instlaci dbf4all jsem měl FW 3877 teď jsem tam nahrál tuším 3932 . Zkoušel jsem 3952 ale ten po jeho nahrátí z FLASH nešel bootovat . Hlásilo to FW uknown. Tak jsem tam bouchl 3932 a prošlo to. Jak se dostanu k satelitu, tak to zkusim postup přesně podle youtube návodu a dám vědět.

Pavel

cevko Slovakia
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od cevko »

mne dbf4all vymazal vsetky pluginy co som mal nainstalovane v PLUGINS (aj seba sameho). Stalo sa to, ked som si chcel cez dbf4all natiahnut Google maps. Nejak to neprebehlo korektne (nevim proc) a ked som z pluginov vybehol a chcel sa vratil naspet, nic v Plugins nebolo. Cez FTP som videl ze je prazdny adresar. Este ze som si urobil predtym cerstvu zalohu ...
ce/

Xtrend ET9000 CT V4+CCcam,
DM800 Dream Elite BH+CCcam,
AZboxHD Premium Fw E2 a CCcam ,
MultifocusE85
fcc
Nováček
Nováček

Příspěvek od fcc »

Zdravím,

Tak jsem dospěl ke skoro funkčnímu závěru. Pokud to rozprasíte tak jak já je potřeba dodržet přesně postup podle videa na you tube. Stačí vynechat reset to default a už tam ty soubory zustanou i přes format app area což mě docela zaráží. K naprosté spokojenosti bych chtěl teď poradit jak dokonfigurovat mgcamd, tak aby při přepínání programů na mě nevyskakovalo náhodně Zakódováno ( týká se to hlavně HD CZ programů, na Dreamu 800 který mám na vedleješí TV vše běží OK ) . Dále by mě zajímalo kde sehna setin na české kanály. Díky všem za rady a poznámky.

Pavel

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Daj si hlavnú stránku fóra a choď scrollom na AZ HD.
Subfóra sú tam vyznačené a aj setingy tam nájdeš. Môžeš ich do prijímača poslať buď cez ftp alebo v novších fw z USB. Návod tam nájdeš tiež
To isté platí aj pre emu pluginy

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“