Zapojení scartem problém s audiem

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

ondri
Nováček
Nováček

Re: Zapojení scartem problém s audiem

Příspěvek od ondri »

Je tady několik názorů na špatný zvuk přes scar. Zkoušel jsem na boxu nastavit hlasitost na 8 a zesílit TV, je to samozhřejmě lepší, ale telka je téměř na maximum, takže je to přebuzené. Nastavení zvuku na boxu jsem kombinoval jak se dá, ale změnou to bylo naopak horší. Mám ještě dvě možnosti, koupit jiný kvalitní scart (nemyslím si že mám uplný brak) a nebo počkat na další firmwar. Dempsy jak je možné, že ti to funguje? Jaké máš přesně nastavení zvuku. Není možná opravdu závada na boxu? Kupoval jsem ho v červnu 2009. :31:

Azbox HD Premium, open Rsi 3.0, WD 1TB, SG 2100
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Neviem aký používaš scart. Ten ktorým som to na skúšku prepojil ja nie je nič extra, ale obyčajný rozhodne nie je. Ak nájdem nejaký obrázok pripnem ho sem

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
ondri
Nováček
Nováček

Příspěvek od ondri »

Nedokážu posoudit kvalitu scartu, zítra zkusím jiný. Dám vědět

Azbox HD Premium, open Rsi 3.0, WD 1TB, SG 2100
Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Kvalitni a nekvalitni SCART se lisi v kvalite stineni a pozlacenych kontaktech. Prvni ma vliv na ruseni, napr.50 Hz a jine, druhe v prechodovem odporu. Ze by to ale melo ten vliv na zkresleni audia pochybuji, kdyz stejne se chova vystup cinch. Jinak katastrofalni vliv maji t.zv. "rozmnozovacky" SCARTu, ty vubec nepouzivat.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
frcko73 Slovakia
Mazák
Mazák

Příspěvek od frcko73 »

ja pouzivam tento:Obrázek a nemam s nim problemy

Parabola Du 105cm,motor neviem,ale strasne stary,Samsung UE65MU6172,VU+ Uno 4K SE
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

AZbox mal audio zlozku na SCRAT vystupe - aj na cinch vzdy skreslenu. Viac ,alebo menej. Lisi sa len intenzitou skreslenia- v zavislosti na verzii sw. Neporiesi to pozlateny SCART . Skreslenie na niektorych typoch TV prijimacov nemusi byt pocutelne,alebo je pre niekoho nepocutelne. Aj ja uz mam vek, kedy by som mal mat vnimavost na frekvencne pasmo, v ktorom je skreslenie, znizenu. Zial -pocujem to. Jasne,ze iba vtedy,ked to odskusam. Na audio pouzivam opticky vystup , v najhorsom HDMI -kde to je tiez v poriadku. Nechce sa mi hladat v historii,ale aj toto tu uz bolo rozoberane. Najskor som si myslel,ze sa jedna o kusovu vadu Elite , ale po zakupeni Premium som zistil,ze to je vlastnost - nie chyba. Zeby A/D prevodnik ? Neviem.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“