nahraty subor .ts v pc
Moderátor: By.Bob
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: nahraty subor .ts v pc
asi ? dost malo si zistil, ked ho mas pred sebou .
Nikde v popise som nevidel info o budcnosti prijimaca. Podporuje irdeto pairing ?
Nikde v popise som nevidel info o budcnosti prijimaca. Podporuje irdeto pairing ?
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
pepo77
- Nováček

v manualy som nič také nenašiel.grantec píše:asi ? dost malo si zistil, ked ho mas pred sebou .
Nikde v popise som nevidel info o budcnosti prijimaca. Podporuje I-deto pairing ?
dik za trpezlivost
Tuner a Dekodér kanálů
a
Vstupní datový tok
950MHz ~ 2150MHz 75;, nesymetrický -65 to -25dBm 13/18VDC, max.400mA
(22±2)kHz, (0.6±0.2)V V1.0/1.2/USALS kompatibilní
QPSK / 8PS 2 ~ 45 Mb/s(QPSK z DVB-S) 2 ~ 45 Mb/s(QPSK z DVB-S2) 2 ~ 37 Mb/s(8PSK z DVB-S2)
H.264(MPEG-4 part 10, MPEG-4/AVC a H26L) MPEG-II ISO/IEC 13818-2/11172-2 MPEG-4/AVC MP@L4, MPEG-II MP@HL Max. 15Mbit/s
4:3 Letter Box, 4:3 PanScan, 16 : 9 720 x 576i, 720 x 576p, 720 x 480i, 720 x 480p 1280 x 720p, 1920 x 1080i, 1920 x 1080p
Dolby AAC, AC-3, MPEG-1 vrstva 1,2 a 3 Stereo/Spojené stereo/Mono, Dolby AC-3 32kHz, 44.1kHz a 48kHz(podle vstupu)
STi chipset
Flash-ROM: 32 MB
SDRAM: 192 MB
EEPROM: 128 MB
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
to si viem precitat aj z navodu.
Totiz ide o taku vec. Ak prijimac dokaze osetrit nahravku aby nesla prehrat v inom zariadeni, mal by mat aj moznost parovat kartu. Nahravka aj karta su totiz parovane na rovnaky chip. A nemyslim tym vobec secure silicon - co myslim,ze prijimac ani nema, ak to nikde nieje uvedene. Ak ma moznost parovat kartu - je to prijimac pre buducnost, so sluzbami pouzivajucimi Irdeto, velmi vhodny- aj bez loga skylink ready. Lebo irdeto nepouziva len skylink a skylink je dnes tu, zajtra tam. Su sluzby, ktore su na trhu dlhsie a maju lepsie renome ako aj lepsiu "prognozu prezitia" .
Totiz ide o taku vec. Ak prijimac dokaze osetrit nahravku aby nesla prehrat v inom zariadeni, mal by mat aj moznost parovat kartu. Nahravka aj karta su totiz parovane na rovnaky chip. A nemyslim tym vobec secure silicon - co myslim,ze prijimac ani nema, ak to nikde nieje uvedene. Ak ma moznost parovat kartu - je to prijimac pre buducnost, so sluzbami pouzivajucimi Irdeto, velmi vhodny- aj bez loga skylink ready. Lebo irdeto nepouziva len skylink a skylink je dnes tu, zajtra tam. Su sluzby, ktore su na trhu dlhsie a maju lepsie renome ako aj lepsiu "prognozu prezitia" .
-
7andy7
- Nováček

Zvazujem tento prijimac pre rodicov, sam vlastnim iny model HD-BOXu, 7000 nieje pre nich riesenim, potrebuju SCART, 9105 momentalne nieje dostupna....
Vemi by ma zaujimalo, ci sa da vypnut to cert. i-deto a nahodit OSCAM na ktory som zvyknuty, normalne sa to robi tak, ze sa vojde do menu CAS
a vytuka na dialkovom model boxu - v tomto pripade tipujem "8000", a mala by sa v menu objavit volba na vypnutie internej citacky (tak to funguje na mojom).
Vedel by to niekto z ludi kto ho vlasni vyskusat?
Dakujem,
Andy
Vemi by ma zaujimalo, ci sa da vypnut to cert. i-deto a nahodit OSCAM na ktory som zvyknuty, normalne sa to robi tak, ze sa vojde do menu CAS
a vytuka na dialkovom model boxu - v tomto pripade tipujem "8000", a mala by sa v menu objavit volba na vypnutie internej citacky (tak to funguje na mojom).
Dakujem,
Andy
-
7andy7
- Nováček

Co sa tyka nahravok z Ocka atd. t.j. nekodovanych kanalov, skus pouzit kodeky Vista Codecs (tieto funguju aj na XP), pripadne Windows 7 Codecs
zo stranky http://shark007.net tie toho dost znesu a Windows Media Player.
Pred instalaciou tychto kodekov odinstaluj z PC ostatne Codec packy - napriklad K-Lite a atd.
Andy
zo stranky http://shark007.net tie toho dost znesu a Windows Media Player.
Pred instalaciou tychto kodekov odinstaluj z PC ostatne Codec packy - napriklad K-Lite a atd.
Andy
-
pepo77
- Nováček

zajtra to vyskusam. a potom naspäť sa to urobi tak isto7andy7 píše:Zvazujem tento prijimac pre rodicov, sam vlastnim iny model HD-BOXu, 7000 nieje pre nich riesenim, potrebuju SCART, 9105 momentalne nieje dostupna....
Dakujem,
Andy
-
7andy7
- Nováček

V menu by mal pribudnut riadok riadok "Interna citacka kariet" s moznostou Ano/Nie
potrebujem zistit, ci sa tam ta volba po zadani "8000" objavi...
Dakujem
Andy
Dakujem
Andy
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
Ono - ak aj pojde vypnut ! Ine je oscamom sa natlacit na Conax citacku a na Conax spraveny sci driver a ine je pricapit sa s Oscamom na Irdeto citacku. Ak vypnut ano, tak zaroven vypnut aj jej licencne obmedzenia,ale s moznostou citat kartu z externeho cardreaderu - teda na USB pripojena citacka. Tam by som videl cestu a moznost.
Ostatne- aj v tom zakladnom prevedeni by mohla byt Irdeto citacka aktivna, len nepouzivana a pouzity plugin Oscam na externy reader . Bezne moze byt v prijimaci v CI slote Irdeto modul - bez karty a zapnuty oscam na cardreader, preco by to neslo aj tu, len s externou citackou,ze ?
Ostatne- aj v tom zakladnom prevedeni by mohla byt Irdeto citacka aktivna, len nepouzivana a pouzity plugin Oscam na externy reader . Bezne moze byt v prijimaci v CI slote Irdeto modul - bez karty a zapnuty oscam na cardreader, preco by to neslo aj tu, len s externou citackou,ze ?
-
pepo77
- Nováček

vyskusal som. nič tam nenabehlo.7andy7 píše:V menu by mal pribudnut riadok riadok "Interna citacka kariet" s moznostou Ano/Nie
Dakujem
Andy
-
7andy7
- Nováček

Dakujem za vyskusanie, medzicasom som oslovil s tymito otazkami jedneho z predajcov HD-BOX IRD-8000 na Slovensku, tu je odpoved:
Čítačka na HD-Box 8000 je certifikovaná Irdeto takže nie je možné používať funkcie "univerzálnej čítačky",
no napriek tomu aj pri súčasnom nahrávaní troch programov z jedného transpondéru (Markíza HD, HBO HD, Filmox HD)
boli všetky tieto kanály uložené na HDD (USB) nezakódované. Takže je možné ich prezerať kedykoľvek príp.
kopírovať do PC s plnou funkčnosťou.
V pripade prehravania asi hladaj problem vo svojom PC.
Vista Codecs nezabrali?
Andy
Čítačka na HD-Box 8000 je certifikovaná Irdeto takže nie je možné používať funkcie "univerzálnej čítačky",
no napriek tomu aj pri súčasnom nahrávaní troch programov z jedného transpondéru (Markíza HD, HBO HD, Filmox HD)
boli všetky tieto kanály uložené na HDD (USB) nezakódované. Takže je možné ich prezerať kedykoľvek príp.
Vista Codecs nezabrali?
Andy
-
pepo77
- Nováček

zatial nezabrali stale skusam7andy7 píše:Dakujem za vyskusanie, medzicasom som oslovil s tymito otazkami jedneho z predajcov HD-BOX IRD-8000 na Slovensku, tu je odpoved:
Čítačka na HD-Box 8000 je certifikovaná I-deto takže nie je možné používať funkcie "univerzálnej čítačky",
Vista Codecs nezabrali?
Andy
-
denniy
- Nováček

Zdravím,
HD-BOX IRD 8000 má originální licenci I*deto. Podmínkou I*deta je, aby soubor nešel přehrát v jiném zařízení, než tam, kde byl pořízený. To je taková oběť za Originální čtečku. Těm co přehrávají nahrávky na přijímač, tak si myslím, že to může být celkem jedno. Pluginy tam asi všechny nahrát nepůjdou určitě ne oscam a mcas apod.... Přístroj podle informací co jsem dostal je teď na atestaci pro skylink, aby dostal známku Skylink ready. No uvidíme, řek bych, že podle toho jestli ji dostane neboi ne se software bude ještě upravovat. Každopádně v porovnání s ostatníma I*deto přijímačema je to dobrá mašinka a je o ni velký zájem.
HD-BOX IRD 8000 má originální licenci I*deto. Podmínkou I*deta je, aby soubor nešel přehrát v jiném zařízení, než tam, kde byl pořízený. To je taková oběť za Originální čtečku. Těm co přehrávají nahrávky na přijímač, tak si myslím, že to může být celkem jedno. Pluginy tam asi všechny nahrát nepůjdou určitě ne oscam a mcas apod.... Přístroj podle informací co jsem dostal je teď na atestaci pro skylink, aby dostal známku Skylink ready. No uvidíme, řek bych, že podle toho jestli ji dostane neboi ne se software bude ještě upravovat. Každopádně v porovnání s ostatníma I*deto přijímačema je to dobrá mašinka a je o ni velký zájem.
-
Kasr
- Nováček

Andy-neoblbuj ludi codecpackmi-ja by som si pc dobrovolne nikdy tak nezasvinil. Jedine,keby nebola ina moznost tak cccp,ale moznost je. Ja nemam ziaden pack a prehram urcite viac formatov a kodekov ako ty s packom a nezasieram si pc.