nahraty subor .ts v pc
Moderátor: By.Bob
-
pepo77
- Nováček

nahraty subor .ts v pc
ako mam prehrat nahrate vysielani z hd boxu na pc?
uz som vyskusal vsetko mozne. :???:
HD-BOX IRD-8000HD
HD-BOX IRD-8000HD
-
Thomik1
- Moderátor

- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Re: nahraty subor .ts v pc
Stačí VLC player.
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
-
pepo77
- Nováček

Nejde to ani cez VLC media player.Thomik1 píše:Stačí VLC player.
Tá nahrávka vypadá takto.
VLC media file (.ts).
Skúšal som aj HD aj volné tv nahrávky ale nič.
Chcel by som poradiť.
-
Kasr
- Nováček

Sice tento stb neni skylink ready,ale ma citacku irdeto-nie su nahravky zakodovane algoritmom,ktore prehra ib stb?
- gombi
- Nováček

pepo77 píše:ako mam prehrat nahrate vysielani z hd boxu na pc?
HD-BOX IRD-8000HD
Ja používam KMPlayer.
Openbox X-770CIPVR
Openbox X-820CI/motor 10" Regular jack/85 offset Fe/Quad konvertor/zdiel.
HDBOX 9300PVR interný HDD, motor DG380, 100 offset AL
Openbox X-820CI/motor 10" Regular jack/85 offset Fe/Quad konvertor/zdiel.
HDBOX 9300PVR interný HDD, motor DG380, 100 offset AL
-
Kasr
- Nováček

Ale nepouzivas HD-BOX IRD-8000HD! Ja ts z inych stb tiez prehram bez problemov vo viacerych playeroch.
-
pepo77
- Nováček

Naozaj mám HD-BOX IRD-8000HD. Este čo som nahral, tak mi v pc nič neprehral. Inak prijimac prehrava väčšinu formatov.Kasr píše:Ale nepouzivas HD-BOX IRD-8000HD! Ja ts z inych stb tiez prehram bez problemov vo viacerych playeroch.
KMPlayer to tiež nebere.
-
pepo77
- Nováček

Aj to môže byť. Dá sa to rozkódovať alebo? :)Kasr píše:Sice tento stb neni skylink ready,ale ma citacku irdeto-nie su nahravky zakodovane algoritmom,ktore prehra ib stb?
-
Kasr
- Nováček

Samozrejme netvrdim,ze je zakodovana ,ale ,ze môze byt. A ked je, tak s tym nic nenarobis.
-
pepo77
- Nováček

Ale napriklad TA3 alebo Ocko to by malo fungovať ?Kasr píše:Samozrejme netvrdim,ze je zakodovana ,ale ,ze môze byt. A ked je, tak s tym nic nenarobis.
-
rejca
- Nováček

jestli to má modul se Skylink certifikací, tak to bude zcela určitě kódovaný a mimo přijímač s tím nepůjde nic dělat - zlatá 9105 či 7110...
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
V irdeto prijimaci musi prijimac do videozaznamu pridavat ochranu voci prehravaniu v inom zariadeni (no copy") - to je podmienka instalacie irdeto citacky do prijimaca. Ina vec je,ze nekodovane zaznamy by prijimac mal vediet rozlisit a zbytocne ich neopatrovat atributom "no copy" .
Tazko povedat, v akom stave to je - aspon na dialku . Mozno ma prijimac koli irdeto citacke dva krat svatoziaru . :)
Ked spustis nahravanie Ocko TV, nevidis nad prijimacom nahodou svatoziaru ? To by vysvetlovalo to kodovanie.
Ono, ked sa pozries podrobnejsie na nete , urcite by si nasiel nejaky sw, ktory by dokazal osetrit *.ts subor a zbavit ho toho atributu.
Tazko povedat, v akom stave to je - aspon na dialku . Mozno ma prijimac koli irdeto citacke dva krat svatoziaru . :)
Ked spustis nahravanie Ocko TV, nevidis nad prijimacom nahodou svatoziaru ? To by vysvetlovalo to kodovanie.
Ono, ked sa pozries podrobnejsie na nete , urcite by si nasiel nejaky sw, ktory by dokazal osetrit *.ts subor a zbavit ho toho atributu.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
pepo77
- Nováček

nedá sa s tým .ts vôbec nič robit. je to kodované. :sad:grantec píše:V I-deto prijimaci musi prijimac do videozaznamu pridavat ochranu voci prehravaniu v inom zariadeni (no copy") - to je podmienka instalacie I-deto citacky do prijimaca. Ina vec je,ze nekodovane zaznamy by prijimac mal vediet rozlisit a zbytocne ich neopatrovat atributom "no copy" .
Tazko povedat, v akom stave to je - aspon na dialku . Mozno ma prijimac koli I-deto citacke dva krat svatoziaru . :)
jedine sa to prehra v HD-BOX IRD-8000HD na ktorom som to nahral.
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Darmo prosis- ja neviem ako to funguje vo vnutri v prijimaci. Ide vobec vypnut interna citacka, tak aby vedel prijimac pracovat s napriklad oscamom a citackou pripojenou cez USB ?
To obmedzene prehravanie je licencna podmienka irdeta a je rovnaka na skylink ready ,ako na HDBOX8000. Jedina vyhoda je moznost vypnutia internej citacky a spustenia pluginu oscam . Vtedy by mohol vediet citat kartu v USB citacke a nahravat bez obmedzeni . Ale to musis zistit ty, ty mas ten prijimac doma.
To obmedzene prehravanie je licencna podmienka irdeta a je rovnaka na skylink ready ,ako na HDBOX8000. Jedina vyhoda je moznost vypnutia internej citacky a spustenia pluginu oscam . Vtedy by mohol vediet citat kartu v USB citacke a nahravat bez obmedzeni . Ale to musis zistit ty, ty mas ten prijimac doma.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
pepo77
- Nováček

to asi sa neda vypnut.grantec píše:Darmo prosis- ja neviem ako to funguje vo vnutri v prijimaci. Ide vobec vypnut interna citacka, tak aby vedel prijimac pracovat s napriklad oscamom a citackou pripojenou cez USB ?
dik za radu. :)