Pomoc s vložením klíčů do AZBOX HD ELITE

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

danmark
Nováček
Nováček

Re: Pomoc s vložením klíčů do AZBOX HD ELITE

Příspěvek od danmark »

jak jsem už psal nainstaluj z usb klíče jen a jen gCAM 2.26 je tady v downloadu a do něj nakopíruj tyto klíče http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 159&t=3031 přes RCC to je vše a gigi jede

Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
virgil
Nováček
Nováček

Příspěvek od virgil »

víš jak dáš to plug-ins, OpenXCAS, camd setup, MultiCas, Edit And Convert Keys a tam jsou ty kódy...najedes na nagru a tam už máš ty k´dy jakoby přednastavené...tak nemají se tam nějaké vymazat aby to šlo líp??...jako třeba nějaké ty staré jestli to třeba neruší nebo tak něco??...jako byl tu jeden můj kámoš a on mi tam mazal nějaké kódy ale už nevím jaké a potom to šlo normálně...ale od té doby co ty kódy změnili tak už to prostě nejde...

AZ Box HD Elite + Skylink-výměna
fyzik
Nováček
Nováček

Příspěvek od fyzik »

virgil, ty si motak ... Skus miesto fnukania trochu porozmyslat nad krokmi ktore robis. Uz lahsie ako cez gCAM a lebo este jednoduhsie cez DO prijimaca MultiCAs Ti to povedat neviem. Pozri si ako sa aktivuju a deaktivuju pluginy, to je zaklad, nechaj si zapnuty len jeden.

Ale jedna vec, ak aktualizujes keys v gCAM cez PC, musis mat gCAM deaktivovany v boxe, lebo neprepises korektne subory. Po vymene klucov ho znova naaktivujes modrym tlacitkom a potlacis zlte na restart pluginov

A co sa tyka testovacej sekcie, tu najdes viac, lebo vsetko davame sem von.

virgil
Nováček
Nováček

Příspěvek od virgil »

no možná jsem motak ale teď jsem to dělal přesně podle návodu danmarka, která píše že tam mám nainstalovat jen a jen gCam tudíž nemám co aktivovat nebo deaktivovat protože mi to tam nic nenabízí...není tam multicas ani nic jiného...mám tam tedy ten multicas doinstalovat???

fyzik
Nováček
Nováček

Příspěvek od fyzik »

Ved si ho tam naistalovany mal. Ak nainstalujes One Step EMU tak tam mas aj MUltiCAS, gCAM aj incubus o ktorom sa teraz nebavime, ten nechaj deaktivovany.

Podla navodu si aktualizuj MultiCAS na verziu 1.55. To je zaklad vsetkeho. Ak toto dosiahnes, dalej je to len na tom, ktory EMU budes pouzivat a ake kluce kam zadas. Mozes zadat aj do gCAM aj MultiCAS. Su to 2 rozne postupy. A podla toho aky emulator budes mat zapnuty, ten Ti bude dekodovat. Rozdiel je, ze ak chces aby ti fungovala aj karta v citacke musis mat MultiCAS. Ak nie, je to jedno, rozbehni si bud jeden, druhy alebo oba. Ale vzdy len jeden nechaj aktivovany.

virgil
Nováček
Nováček

Příspěvek od virgil »

hele tak asi už nám to jde...to je sqelé...mockrát vám všem děkuji za rady...bez vás bych to nezvládl ani náhodou...postup byl teda podle danmarka jen s gCam a vložením nových kódů přes ftp...gCam jsem nedeaktivoval protože jsem ho tam neviděl ale spuštěním modrého tlačítka active/deactive se mi tam teprve objevil..( proto jsem ho dříve nedeaktivoval protože jsem ho neviděl a nenapadlo mě naprázdno zmáčknout modré tlačítko tam a z5)...ještě jednou děkuji hlavně fyzik, danmark a grantec a taky všem ostatním...zatím naschle zase za měsí :106: :D PS: snad to příští měsíc nebude tak rozsáhlá diskuze :106:

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“