Pomoc s vložením klíčů do AZBOX HD ELITE
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
virgil
- Nováček

Pomoc s vložením klíčů do AZBOX HD ELITE
Zdravím,
potřebuji pomoct s klíčema na AZBOX HD ELITE. Chvíli mi trvalo, než jsem se naučil, jak se s tím AZBOXEM pracuje ale už to jakš takš vím, ale pořád mám problém se zadáváním klíčů. Já to zadávám přes Plug-ins, OpenXcas, camd setup, multicas, edit and convert keys a tam dám Nagru a najdu si digi TV a tam je zadám. Po zadání tam sice zůstanou ale jak spustím nějaký program a vydrží to maximálně minutu a potom se mi oběví zakódováno a ty kódy jsou zase "přemazané" na ty stará. Prosím pomozte mi někdo
potřebuji pomoct s klíčema na AZBOX HD ELITE. Chvíli mi trvalo, než jsem se naučil, jak se s tím AZBOXEM pracuje ale už to jakš takš vím, ale pořád mám problém se zadáváním klíčů. Já to zadávám přes Plug-ins, OpenXcas, camd setup, multicas, edit and convert keys a tam dám Nagru a najdu si digi TV a tam je zadám. Po zadání tam sice zůstanou ale jak spustím nějaký program a vydrží to maximálně minutu a potom se mi oběví zakódováno a ty kódy jsou zase "přemazané" na ty stará. Prosím pomozte mi někdo
AZ Box HD Elite + Skylink-výměna
-
danmark
- Nováček

Re: Pomoc s vložením klíčů do AZBOX HD ELITE
caw taky jsem s tím od včera bojoval a nakonec vyřešil takto:stahl jsem zde uvedený nový firmware. Mimochodem vypadá dobře.Dále gcamd 2.26 instalaci v pluginech znáš a přes ftp do něj nahrát tyto klíče: a gigi opět jede
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
-
virgil
- Nováček

A ty myslíš Firmware 1314??
-
virgil
- Nováček

jo a mimochodem, co je to to ftp, ja jsem totiž v tomhle docela nezkušený a moc se v tom nevyznám
-
danmark
- Nováček

nee firmware upe nové http://azbox.hellfirenet.de/forum/threa ... hreadid=22 a ftp přes total comander návod zde někde taky najdeš a můžeš se přihlásit do test sekce kde se dovíš ještě víc ale pokud tohle trochu neovládáš tak sis koupil zbytečně složitou mašinu 
-
virgil
- Nováček

ne jako to se podá hele...ale to je to to ftp prosimte??...
-
danmark
- Nováček

ftp je protokol
Zkus to takhle:
1/ Pusť si program Total commander a stiskni CTRL+F. Objeví se okno kde zvolíš NOVÉ PŘIPOJENÍ.
2/ Vyplníš tyto řádky
Relace: Napiš si cokoliv tento řádek je jen název tvého připojení. Například AZBOX
Hostitel: Napiš IP adresu tvého Azboxu. Zjistíš ji přímo v STB volba nastavení č.10. U mě je to např. 192.168.0.211
Jmého uživatele: azbox -vyplň malými písmeny
Heslo: azbox -také malými písmeny
Nevyplňovat nic jiného a stiskni OK. A potom tlačítko PŘIPOJ
další čtení o tom je na foru
Zkus to takhle:
1/ Pusť si program Total commander a stiskni CTRL+F. Objeví se okno kde zvolíš NOVÉ PŘIPOJENÍ.
2/ Vyplníš tyto řádky
Relace: Napiš si cokoliv tento řádek je jen název tvého připojení. Například AZBOX
Hostitel: Napiš IP adresu tvého Azboxu. Zjistíš ji přímo v STB volba nastavení č.10. U mě je to např. 192.168.0.211
Jmého uživatele: azbox -vyplň malými písmeny
Heslo: azbox -také malými písmeny
Nevyplňovat nic jiného a stiskni OK. A potom tlačítko PŘIPOJ
další čtení o tom je na foru
-
cslu
- Nováček

-
vpvpvp
- Nováček

Mam to presne tak nastavene ako pišeš,a presto sa cez TC nemožem pripojit.Mám aj DM 8000 a to je ok, ale Premium HD sa mi nedari.Pripojenie na internet mam Wlan cez el.zasuvku a v nastaveni internet mam oznacene IP DHCP a dratova sit.Po odpojeni od internetu a pripojeni s notebookom cez cross kabel sa mi v system. informaciach už moja IP adresa neukaže.Prosím ta vieš v tom poradit?Vopred dik.cslu píše:jmeno uživatele:root
-
virgil
- Nováček

mi to taky pořád nejde...zkouším to tu jak vůl ale pořád nic...už jsem vyčerpal všechny moje nápady ale prostě nepomáhá nic...jako někde jsem se dočetl, že se má deaktivovat plug-ins, neco se tam vloží a zase se má aktivovat...ale je tu jeden "menší" problém...tan plug-ins se prostě někam ztratil a už tam nikde není...prostě se to nedá
asi se z toho zblázním
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Nevies si nastavit ftp pristup? To je mozne, ja zas neviem, co chces kde vkladat. .
Meno: root
heslo: azbox
Teraz som sa pripojil pomocou FileZila. Akoze- TC moc nemusim, ale napriklad vo win ide celkom slusne aj DCC,alebo RCC. Lenze ty zasadne pouzivas TC a na ten je firewal vo win dost citlivy . Zakaze jeho pristup na port 21 bez upozornenia. Rozhodne mozem povedat ,ze v najnovsej a aj v dvoch predchadzajucich verziach je mozny ftp pristup aj bez instalovania cohokolvek do boxu .
Meno: root
heslo: azbox
Teraz som sa pripojil pomocou FileZila. Akoze- TC moc nemusim, ale napriklad vo win ide celkom slusne aj DCC,alebo RCC. Lenze ty zasadne pouzivas TC a na ten je firewal vo win dost citlivy . Zakaze jeho pristup na port 21 bez upozornenia. Rozhodne mozem povedat ,ze v najnovsej a aj v dvoch predchadzajucich verziach je mozny ftp pristup aj bez instalovania cohokolvek do boxu .
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
virgil
- Nováček

azbox je můj první satelitní přístroj (doteď pouze anténa)...mám ho asi od čtvrtku...nejakým způsobem se mi tam podařilo ten plug-in nainstalovat z USB ve verzi 1314...instaloval jsem asi ten OneStep_EMU_Plugin a MultiCAS...potom se mi tam ten plug-in objevil...už si nepamatuju jak jsem to tam dostal ale pravděpodobně kopírováno z USB do download a potom restart hlavním vypínačem...potom už se to tam prostě objevilo...ale nejsem si jistý tím postupem protože jsem toho zkoušel hodně a dnes mi tento postup nefunguje...v plug-inu to stále píše no plug-in anvibile...teď už to zkouším při verzi 1387 a pořád nic...
-
virgil
- Nováček

ale přes ftp to nechci...já se pouze snažím dostat do něj nové klíče ale ony se mi hned po spuštění nějakého programu (např. ČT24, atd...) mi to jede jenom pár desítek sekund a potom mi to hned napíše zakódováno a kódy jsou zase změněné na ty staré...
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Aha - tak si nahraj gCAM emulator - tam nieje AU.
MultiCAS: Chvilu som uvazoval, ze co tak zmenit atribut key.bin na 444 - teda len na citanie,ale moc to nepomoze asi, lebo po nacitani key.bin az do dalsieho restartu emulatora pouziva binarku z cache a tu si moze zmenit ako chce.
MultiCAS: Chvilu som uvazoval, ze co tak zmenit atribut key.bin na 444 - teda len na citanie,ale moc to nepomoze asi, lebo po nacitani key.bin az do dalsieho restartu emulatora pouziva binarku z cache a tu si moze zmenit ako chce.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
virgil
- Nováček

a ještě mám jeden dotaz...kde seženu ten gCAM emulator prosím tě???