MultiCAS 1.55 CIGI TV - OK + navod

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: MultiCAS 1.55 CIGI TV - OK + navod

Příspěvek od grantec »

dempsey píše:čiki si tiež spravil dobre - AU ide.
Tam nieje opravene AU -teda nieje funkcne. Je naopak znefunkcnene. Kedze dnes ide digi aj na zehlicke, vysvetlim trochu blizsie - nieje to ziadna tajnost.
emu_module obsahuje algoritmy kod. systemov a aj kluce. Obsahuje vsetky kluce- teda na to, aby dekodoval vobec nepotrebuje subor Key.bin. Lepsie je prirodzene zmenit malu binarku s klucmi ako sa pri kazdej zmene vrtat v emulatore a aktualizovat cely emulator. Z toho dovodu dokaze nacitat aj Key.bin a ak su interne kluce neaktualne- pouziva ten.
Na AU pre digi su potrebne (a su aj v emu_module) :
3DES key , Key 02 ( I key), key 01 a M2 key. Provider,ked chce pokazit AU- staci aby zmenil I key- teda key 02. Kym nebude ten znamy - AU fungovat nebude. Istou vyhodou je,ze Key02 nemoze byt hocijaky- napriklad Digi pouziva 8 hodnot s nahodnou rotaciou. Preto sa obcas stane, ze niektore prijimace po zmene AU zrazu funguju. Napriklad po jesennej zmene sli s AU Openboxy so starou verziou fw z aprila 2008.
A este male spresnenie- AU funguje vzdy, akurat nie vzdy vypocita spravny key. V emu_module som ho znefunkcnil velmi jednoducho - sadu klucov pre 2011 som oznacil ako kluce pre 2111. To je cely zazrak .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

:31:

A ja som si myslel, že si to sfunkčnil. Hneď mi bolo podozrivé / keď som to skúšal / že sa to chmatlo akosi rýchlo

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

ale tam je na AU pomoc velni jednoducha- napis mi key 02 a AU ti vyrata spravny key . Inak - aspon nemrzne na digi - ked je 2011 vyradeny .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“