MultiCAS 1.55 CIGI TV - OK + navod
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
fyzik
- Nováček

MultiCAS 1.55 CIGI TV - OK + navod
Podarilo sa mi rozchodit MultiCAS cez DO - vypol som AU
Keys 27.2-2009 su rovnake ako pre OPENBOX, zadavaju sa cez DO v nastaveniach PLUGINS
00: 33 9E DE 52 69 DD 01 8C
10: 2F D5 33 8A D1 8C 3A 2F
CEZ DO/dialkove ovladanie/ treba v nastaveni PLUGINS/multiCAS/CAMD SCRIPT EDITOR/CAS Control/ NAGRA VISÍON/ zmenit parameter AUTO ROLL na Off a potvrdit cervenym tlacitkom.
Potom sa kluce neprepisuju automaticky....
Citacka, CI, CIGI - OK
MultiCAS 1.55C
FW 0.9.1387
Keys 27.2-2009 su rovnake ako pre OPENBOX, zadavaju sa cez DO v nastaveniach PLUGINS
00: 33 9E DE 52 69 DD 01 8C
10: 2F D5 33 8A D1 8C 3A 2F
CEZ DO/dialkove ovladanie/ treba v nastaveni PLUGINS/multiCAS/CAMD SCRIPT EDITOR/CAS Control/ NAGRA VISÍON/ zmenit parameter AUTO ROLL na Off a potvrdit cervenym tlacitkom.
Potom sa kluce neprepisuju automaticky....
Citacka, CI, CIGI - OK
MultiCAS 1.55C
FW 0.9.1387
-
danmark
- Nováček

Re: MultiCAS 1.55 CIGI TV - OK
můžeš mi prosím napsat kde přesně se přepisují ty 2 klíče? jsou tam dvě položky jedna obsahuje jeden klíč a druhá víc díky
Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
-
fyzik
- Nováček

Mozem, jasne... Skusil som si pripravit par obrazkov
Tak najprv prehlad naistalovanych a aktivovanych pluginov - jediny aktivny je MultiCAS
Pre tych ktori nevedia, toto je okno s editacio aktivacio a deaktivaciou Emulatorov.. Tie co maju # pred nazvom nie su aktivne....
Tak najprv prehlad naistalovanych a aktivovanych pluginov - jediny aktivny je MultiCAS
Pre tych ktori nevedia, toto je okno s editacio aktivacio a deaktivaciou Emulatorov.. Tie co maju # pred nazvom nie su aktivne....
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
fyzik
- Nováček

Teraz v Setupe najdeme Multicas, odklikneme OK a mozeme nastavovat.....
-
fyzik
- Nováček

Tu mame hore nam ukazuje verziu Multicasu / mame 1.55 a teraz si mozeme vybrat ci ideme natavovat Emulator alebo kluce...
-
fyzik
- Nováček

Teraz hore mame informacie z citacky ak tam mame kartu nam ju nacita, ideme dolu CAS Control....
-
fyzik
- Nováček

kluce na CIGI su tuto v nagravision... Tu ich treba prepisat....
Naposledy upravil(a) fyzik dne 01 bře 2009, 15:29, celkem upraveno 1 x.
-
fyzik
- Nováček

Takto mam nastaveny EMU pre Nagravision, oproti default nastaveniu som zmenil iba AUTO ROLL na OFF... A cigi bezi.
-
danmark
- Nováček

Zdravím Fyziku.
Ne že bych to potřeboval, protože mi cigi jede přes samostatný gCAM dobře až na občasné škobrtnutí.Ale shlédl jsem tvuj návod a nainstaloval one step abych to zkusil.A dvě věci u mě jsou jinak než píšeš.Za prvé auto roll je vzdy už na off nastaven a neviděl jsem po žádné instalaci že by byl on.A hlavně když otevřu cas contol tak skončím u toho že na prvním řádku irdeto probíhá loading data a nikam se neposunu.Déle než 2 minuty jsem ten loading nenechal tak doufám že to netrvá déle.Prostě na nagravision se dolů na ty klíče nedostanu co s tím poraď.A pokud někdo ví proč cigitv občas škube taky uvítám radu protože před černým pátkem to nedělalo.Předem díky za rady.
Ne že bych to potřeboval, protože mi cigi jede přes samostatný gCAM dobře až na občasné škobrtnutí.Ale shlédl jsem tvuj návod a nainstaloval one step abych to zkusil.A dvě věci u mě jsou jinak než píšeš.Za prvé auto roll je vzdy už na off nastaven a neviděl jsem po žádné instalaci že by byl on.A hlavně když otevřu cas contol tak skončím u toho že na prvním řádku irdeto probíhá loading data a nikam se neposunu.Déle než 2 minuty jsem ten loading nenechal tak doufám že to netrvá déle.Prostě na nagravision se dolů na ty klíče nedostanu co s tím poraď.A pokud někdo ví proč cigitv občas škube taky uvítám radu protože před černým pátkem to nedělalo.Předem díky za rady.
-
virgil
- Nováček

hele já se nechci míchat mezi vás zkušené ale nemáš to tím, že máš třeba ten MultiCas deaktivovaný??...protože pokud jo tak nám nenaběhl ani Edit And Convert Keys...taky pořád loadingoval...jenom při aktivním multicasu nám šlo přehazovat klíče...tak zkus aktivovat a uvidíš...
AZ Box HD Elite + Skylink-výměna
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
mas verziu 1.55A - nainstaluj si verziu 1.55 C - tam ide editovat korektne. V novom fw obcas skubne aj gCam - proste vsetky emulatory.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
danmark
- Nováček

ach jo teď budu asi za blbce ale s mám teď instalován poze gCAM samostatně.Pokud nainstaluju one step mám tak starou verzi Multicas že?Jak se instaluje nový to jsem ještě nezkoušel.Stačí přes ftp vyměnit soubory?
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
presne ako pises- cez ftp. Samozrejme si najskor MultiCAS zakomentuj (zaremuj -teda vypni) .
MultiCAS1.55C
viewtopic.php?f=159&t=3004
MultiCAS1.55C
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
danmark
- Nováček

Re: MultiCAS 1.55 CIGI TV - OK + navod
fajn funguje díky a ještě bych potřeboval poradit přes jaký plugin a jak přesně se mountuje nahrávání na síťový disk to jsem ještě nějak nerozchodil poraďte někdo díky
-
fyzik
- Nováček

Re: MultiCAS 1.55 CIGI TV - OK + navod
Ved to, gCAM sa zadrhaval a hlavne nesla cez neho citacka... Preto som sa pobabral s MultiCASOM. Tu som niekde cital, ze to tam nechodi, ze to ide 5 sekund a AU prepise keys. Tak som hldal ako vypnut AU. Ja som ho mal ON
Teraz mi ide cigi uplne plynule, nevypadava kodovanie...
Teraz mi ide cigi uplne plynule, nevypadava kodovanie...