HD-Box 9100 dotazy
1)
Ctecka Conax = má fungovat na ní karta Skylink (bílá 1rok stará ) "jen po zasunutí?" hned bez dalšího nastavování? (mě to nefunguje) v cas menu není žádná informace jako by tam nebyla (cekal sem 4minuty). V jiných přístrojích mi funguje.
2)
Firmware jaký je rozdíl mezi originál od českého distrubutora od sapra.cz a tady odkazujícího se slovesnkého? reviservis.sk/fw/9100
* jsou stejné? nebo ten slovensky je nejaky predelany "EMU, Conax ctecka je univerzalni a cte karty Cryptoworks apod???
A mé shrnutí při používání
Výhody
Přístroj je malý pěkný, ovladač také v pohodě.Menu pěkné a věcné, Linux mě baví se svýma pluginama
Jako server ho nehodlám zatím používat - není čas to nastudovat,ALE
Jako klient = funguje super (všechny protokoly NewcamD,CCcam... jdou nastavit pohodlně přes dálkový ovladač po nainstalování XCAMclient a XCAMconfig (viz sekce download) což je s podivem že se to člověk tady nedočetl. Takže i úplný začátečník se může hned připojit na sdílení. Samozřejmě to jde nastavit i přes texták doporucuji PSPAD program na editaci! v notepadu mi to nešlo! ověřeno zatím na NewcamD5_25 a funguji. firmware 1.08.34.
Nevýhody:
dálkový ovladač nemá dual režim na ovládání TV či DVD (jako model 9200 9300)
chybí přední USB (nutno si vyvest kabelem ) aby člověk pořád to tam vzadu nehledal.
To je tak po dvou dnech vše.
Prosím o odpovedi na ty dve otazky