Zajímá mě to jako uživatele nelinux s nápadem přejít na linux. Patří tento přijímač v oblasti linuxových k těm komplikovanějším, nebo jednodušším?
Díky moc za všechny Vaše postřehy a nápady
Moderátor: By.Bob

visis píše:Nemáte někdo už zkušenosti s HD BOX 9100? Vše co se týká staility přijímače, kvality příjmu sd/hd, funkčnosti dostupného firmware a všech much?Zvládá dobře sdílení v rámci domácí sítě? EMU? Cryptoworks, Irdeto? USALS?
Zajímá mě to jako uživatele nelinux s nápadem přejít na linux. Patří tento přijímač v oblasti linuxových k těm komplikovanějším, nebo jednodušším?
Díky moc za všechny Vaše postřehy a nápady

Seka? Pri com? Velmi dlha? Pri com? Moje skusenosti su opacne. Pri pozerani no problem. Pri ladeni no problem. Pri prehravani niektorych HD nahravok seka. Chyba firmware, pri prehrati na PC, OK. Takze casom vyjde oprava a bude vsetko OK.vald píše:Je pravda, že tento príjmač dosť seká? Vraj aj odozva pri prepínaní je veľmi dlhá..?! Má ho niekto?

Ako som uz napisal:vald píše:mal som na mysli sekanie pri pozeraní?
Pri pozerani no problem.

Nikto Ti nezaruci, ze ked sa zmeni cely svet, tak my tu este budeme. Pokial takto uvazujes, tak kup satelitny box s najvacsou zakladnou (Dream Multimedia). 2-rocna zaruka je, takze tam problem nie je. Support posledneho zakaznika teda definuje min. 2 roky support pre platformu :) Z mojho pohladu je toto spotrebna elektronika. Treba vsak povedat, ze satelitny vyvoj je skor konzervativny, takze neocakavam velky boom.vald píše:Super. Mal by som ešte otázočku: má niekto odskúšané aj karty cez CAM moduly? Zaujíma ma to pre prípad, že by časom sw podpora skončila a bude treba meniť resp. doložiť inú kartu!? (Na EMU moc nestavám - keď bude fajn, keď nie budú karty)
PS: sorry ak sa to tu už preberalo, nenašiel som to

Diky moc :-)grantec píše:na to ,aby zobrazil napis, musi rolovat- display je kratky a na rozdiel od inych prijimacov , nezmrsi nazvy tak, aby sa vosli , ale jednoducho ich roluje.
napriek tomu si myslim,ze byt o slo zastavit jednoduchym scriptom,lenze mam v boxe e2 . Ked tam vratim povodny fw, pozriem to .