Jasný návod pro blbce na upgrade Enigma atd
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
Bocis
- Nováček

- Dostal poděkování: 1 poděkování
Jasný návod pro blbce na upgrade Enigma atd
ZADR borci,
ne, že bych byl úplný technický tukan, ale už přes týden projíždím forum a nejsem z toho moc moudrý. Začnu od začátku.
Mám AZbox HD Premium a origo FW mě dost sere(pomalé přepínání programů, po dni až dvou zahlcení přijímače a nutný restart, sem tam nějaká nefunčnost, když zrovna něco potřebuju atd.) Asi jsem trochu zaspal dobu.
Proto bych se rád zeptal, zda by mi byl někdo ochoten buď popsat návod pro blbce, jak upgradovat na nějaký nový rozumný funkční FW Enigma 2, co použít za další fičury, co by se mohli hodit a udělat radost, ale hlavně, aby se dalo za rozumné rychlosti měnit kanály a časově nahravat na disk.
Plus bych potřeboval odkazy na patřičný aktuální SW, který k tomu budu potřebovat.
Mohl by mi prosím někdo zkusit pomoci???
Jak jsem již psal mám AZbox HD Premium a origo FW tuším 0.9.5020, používám kartu Skylink(výměna) asi týden starou a irdeto cryptoworks modul do CI slotu(nemýlím-li se) viz obr níže, bez dalších plug-inů atd.
Úplně nejlepčí by bylo se o tom pobavit osobně nebo alespoň po telefonu. A pak z toho udělat návod pro blbce se všemi potřebnými odkazy na aktuální SW.
Nabízím i ICQ(107 464 135)a Skype(bocisss), pokud by byl někdo ochoten pomoci. Jinak jsem z okolí Olmouce.
Díky moc za pomoc, Bociš.
ne, že bych byl úplný technický tukan, ale už přes týden projíždím forum a nejsem z toho moc moudrý. Začnu od začátku.
Mám AZbox HD Premium a origo FW mě dost sere(pomalé přepínání programů, po dni až dvou zahlcení přijímače a nutný restart, sem tam nějaká nefunčnost, když zrovna něco potřebuju atd.) Asi jsem trochu zaspal dobu.
Proto bych se rád zeptal, zda by mi byl někdo ochoten buď popsat návod pro blbce, jak upgradovat na nějaký nový rozumný funkční FW Enigma 2, co použít za další fičury, co by se mohli hodit a udělat radost, ale hlavně, aby se dalo za rozumné rychlosti měnit kanály a časově nahravat na disk.
Plus bych potřeboval odkazy na patřičný aktuální SW, který k tomu budu potřebovat.
Mohl by mi prosím někdo zkusit pomoci???
Jak jsem již psal mám AZbox HD Premium a origo FW tuším 0.9.5020, používám kartu Skylink(výměna) asi týden starou a irdeto cryptoworks modul do CI slotu(nemýlím-li se) viz obr níže, bez dalších plug-inů atd.
Úplně nejlepčí by bylo se o tom pobavit osobně nebo alespoň po telefonu. A pak z toho udělat návod pro blbce se všemi potřebnými odkazy na aktuální SW.
Nabízím i ICQ(107 464 135)a Skype(bocisss), pokud by byl někdo ochoten pomoci. Jinak jsem z okolí Olmouce.
Díky moc za pomoc, Bociš.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
-
marnav
- Nováček

Re: Jasný návod pro blbce na upgrade Enigma atd
Musím přiznat, že jsem na tom stejně, fórum čtu pravidelně a již alespoň dvakrát, jsem byl
těsně před přechodem na enigmu. Přečetl jsem zde hodně, ale jasno v tom úplně nemám,
v jednotlivých postupech jsou mírné rozdíly a sem tam i rozpory. Bohužel mám boxy dva, kde
sdílím kartu, takže riziko že to nedopadne, či že to bude na delší čas je reálné.
Taky bych ocenil blbuvzdorný návod na přechod do enigmy, jak je zde na fóru v origo sekci.
Když to zde ale pročítám, byl by to skutečně veliký úkol se spoustou času a to těžko někdo
obětuje.
P.S. Jak to zmrvím tak mě doma sežerou :-)
těsně před přechodem na enigmu. Přečetl jsem zde hodně, ale jasno v tom úplně nemám,
v jednotlivých postupech jsou mírné rozdíly a sem tam i rozpory. Bohužel mám boxy dva, kde
sdílím kartu, takže riziko že to nedopadne, či že to bude na delší čas je reálné.
Taky bych ocenil blbuvzdorný návod na přechod do enigmy, jak je zde na fóru v origo sekci.
Když to zde ale pročítám, byl by to skutečně veliký úkol se spoustou času a to těžko někdo
obětuje.
P.S. Jak to zmrvím tak mě doma sežerou :-)
HDBOX FS-9105 HD Plus, 2.11.90 4x
ICE, Skylink, Fuba 85, Monoblock Quad 23,5+19,2
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Návod obsahuje Azup a kto s tým má nejaký problém musí čítať. Všetky teoretické problémy sú tu viac krát popísané.
Ten kto čítať nechce alebo nemá čas si to môže dať niekomu urobiť. Je dosť ľudí ktorí túto službu poskytujú
Ten kto čítať nechce alebo nemá čas si to môže dať niekomu urobiť. Je dosť ľudí ktorí túto službu poskytujú

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
Fishburn
- V.I.P.

- Dal poděkování: 55 poděkování
- Dostal poděkování: 14 poděkování
To by ti mělo stačit........
viewtopic.php?f=263&t=10003
vyhledej jsi také!!!! něco o čtečce karet a nastavení !

viewtopic.php?f=263&t=10003
vyhledej jsi také!!!! něco o čtečce karet a nastavení !
AzBoxE.,SG2100,Par 90,1xTwinQuad , TV-Sharp 3D Ult
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
E2 OpenRsi 3.0 v.21.7.2013 CCcam 2.3,9.
Amiko Alien Min OpenATV 6.3,OSC r11438 sh4
Formuler F4 Turbo Combo hevc
OpenATV 6.4 ICE irdeto 0624 Oscam svn r11507+ CCcam 2.3.9 Aktive
-
marnav
- Nováček

Dík, buď seberu odvahu a pustím se do toho sám a nebo někoho oslovím a
nechám ho to nainstalovat.
Blíží se hokej, pak fotbal, pak olympiáda ...
HDBOX FS-9105 HD Plus, 2.11.90 4x
- VeeN
- Nováček

Len dotoho, ja som tiez dlho vahal az pohar pretiekol a uz mam E2 nainstalovanu, je to uplne ine "klikanie" ;-)marnav píše:Dík, buď seberu odvahu a pustím se do toho sám a nebo někoho oslovím a
-
brano2405
- Mírně pokročilý

Len sa netreba bat. Ja som sa tiež dlho rozhodoval,a terez nelutujem. Azbox s E2,to je ine kafe
Azbox premium,RTi 1.7.0,USB OpenPli 2,1,CCcam 2.3.0,ariwa 200HD,ariwa 202E,HDBOX 9105plus Skylink ICE,SG2100 usals,LED Samsung ue40d6100
-
Bocis
- Nováček

Vyzkoušíme, uvidíme. Jen nechci dopadnout s nefukčním AZboxem a dalšími 14 dny bez satelitu. O víkendu jsou zase F1 a nerad bych o to přišel nějakým blbým zásahem do FW, nebo zapomenutím nějaké fičury.
DB
DB
-
Beam
- Mírně pokročilý

btw, kartu musis mit ve ctecce, CI modul pod E2 nefunguje
AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
-
Bocis
- Nováček

Doufám, že myslíš čtečku Irdeto, viz můj obrázek nahoře???
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
Nie nemysli.... mysli integrovanu citacku v boxe, to co mas hore je modul ir.deto. Na citanie karty v integrovanej citacke v boxe s E2 potrebujes nejaky softcam (cccam, oscam).
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
- gorick
- Mazák

- Dal poděkování: 3 poděkování
- Dostal poděkování: 3 poděkování
Odporucam prechod na E2. Pre skuseneho je to otazka mozno 15 min/ aj s nastavenim/. Nejaku predstavu uz mas a ked sa niekde zadrhnes, je tu mnozstvo ludi, ktori poradia...
DM 900 Triple Ultra HD 4K ..... Xtrend ET7500
-
Bocis
- Nováček

OK tedy, díky všem, co rozumně poradili. Vyzkůšám, ufičíme... :-)))) Ještě najít, kde stáhnout ten softcam a jak ho tam naprat...
Můžu se někomu ozvat na ICQ nebo na Skype, kdyby něco???
Můžu se někomu ozvat na ICQ nebo na Skype, kdyby něco???
-
Mirec12345
- Nováček

ak mas kartu Vymena tak potom to je to 0D96 teda ICE, pre zaciatok pouzi CCCam 2.3.0, je to jednoduchsie a uplne stabilny OSCam este nie je, camy su vo vlastnej sekcii
viewtopic.php?f=257&t=9150
CCCam 2.3.0- navod je prilozeny, len nakopirovat do spravnych adresarov, zmenit atributy na 755 a restartovat box
viewtopic.php?f=257&t=9150
CCCam 2.3.0- navod je prilozeny, len nakopirovat do spravnych adresarov, zmenit atributy na 755 a restartovat box
kedysi- predane:
AZBox Premium HD+ E2 OpenRSI-OpenPLI 2.1 na DOM Astra 23.5E CCCam 2.3.0 karta Skylink ICE 0D96 2,5'' HDD Seagate Momentus 5400.2 120GB SATA 5400rpm
AZBox Premium HD+ E2 OpenRSI-OpenPLI 2.1 na DOM Astra 23.5E CCCam 2.3.0 karta Skylink ICE 0D96 2,5'' HDD Seagate Momentus 5400.2 120GB SATA 5400rpm
-
Bocis
- Nováček