Vypnutí interního INFR. čidla a zapojení pouze EXTerního

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
xdedek Czech Republic
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 1 poděkování

Vypnutí interního INFR. čidla a zapojení pouze EXTerního

Příspěvek od xdedek »

Zdravím všechny,
mám takovej problém... mám na poličce dva přijímače FS9200 ( již bez záruky) a FS9119 (úplně nový..)
No ale nějak bych potřeboval, aby mi ten novej nereagoval na dálk. ovládání.
Nevíte teda někdo, esli by se dalo a jak zakázat temu novýmu prckovi aby reagoval na dálkové ovládání?... popřípadě pokud by se dal původní modifikovat, tak by to taky šlo...

Jako totiž zkoušel jsem již jednoduše přelepit vpředu ten otvor, co tam je INFRA dioda, ale to nebylo úspěšné.. totiž maj to tak dobře udělaný, že je to hrůza.. totiž ono to furt fakčilo... tak jsem nakonec zjistil, že temu stačí i když to projde větracíma otvorama... takže jako tato cesta moc nefunguje...

no a to že bych odpájel, nebo zamotal tu diodu nepřipadáí v úvahu.. nechci bejt bez záruky.. (mám tam pečeť --- ale asi tak jako všichni..)

Octagon SF4008, Zgemma H9S, Formuller F4 Turbo, HD Box FS9200, HD Box FS7110, HD Box FS7119, HD Box FS-Enibox, Edision Argus Mini IP, Opticum 9600TS
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Vypnutí interního INFR. čidla a zapojení pouze EXTerního

Příspěvek od grantec »

To mas rovnaky problem, ako keby si si zapol 3 dreamboxy (rozne modely) a chcel by si, aby nefungovali na dialkove dva ,ale iba jeden - ten na ktory prave myslis.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
xdedek Czech Republic
Nováček
Nováček
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Vypnutí interního INFR. čidla a zapojení pouze EXTerního

Příspěvek od xdedek »

Jo no.. to je sice pravda, ale opět se ptám, nejde to tedy? nedalo by se to jen SW vypnout? tedy pokud není to externí čidlo zapojeno paralerně k tomu internímu, ale doufal jsem, že to tak není a že má zvlášť čip (řadič) komunikující s CPU a tudíž by se v softu zakázalo, že prostě na příkazy z interního čidla nemá reagovat.

Octagon SF4008, Zgemma H9S, Formuller F4 Turbo, HD Box FS9200, HD Box FS7110, HD Box FS7119, HD Box FS-Enibox, Edision Argus Mini IP, Opticum 9600TS
Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7119 HD“