Zdielanie FS-9105 s Showboxom S301

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
Majko81
Nováček
Nováček

Zdielanie FS-9105 s Showboxom S301

Příspěvek od Majko81 »

Potrebujem radu ohladne zdielania kodov z HD fs9105 na Showbox s-301 cez kabel rs 232.Da sa to? A ako.Dnes som nahradil jeden showbox novym hd - boxom 9105 pvr a a potrebujem aby mohol druhy showbox zdielat kluce.Predtym som ich mal prepojene cez kabel rs232 a teraz neviem ako to mam zapojit a co treba nastavit.Za kazdu odpoved vopred dakujem.

garett
Nováček
Nováček

Re: Zdielanie FS-9105 s Showboxom S301

Příspěvek od garett »

Majko81 píše:Potrebujem radu ohladne zdielania kodov z HD fs9105 na Showbox s-301 cez kabel rs 232.Da sa to? A ako.Dnes som nahradil jeden showbox novym hd - boxom 9105 pvr a a potrebujem aby mohol druhy showbox zdielat kluce.Predtym som ich mal prepojene cez kabel rs232 a teraz neviem ako to mam zapojit a co treba nastavit.Za kazdu odpoved vopred dakujem.
No hochu asi ťa sklamem. Ppodľa toho čo tu niekedy niekto písal, tak zdieľanie medzi linuxáčom a boxom pre starú mamu (rozumej šowbox| nie je technicky možné. Zdieľať môžeš buď dva šowboxy navzájom alebo dva linuxáče. Pri linuxáčoch to môžu byť aj boxy rôznych značiek od rôznych výrobcov (číňanov poťažmo kórejcov| hlavne aby mali operák linux. Inak aj ja mám doma okrem HDBOXU aj škatuľu pre starku menom šowbox, ten používam na ukľudnenie ženy, keď zadriem linuxáč pri aktualizáciach.

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-9105 PVR“