Enigma2 na HD 7119 +Irdeto = cierna obrazovka

Nastavení a vše kolem HD-BOXU.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
marysko
Nováček
Nováček

Enigma2 na HD 7119 +Irdeto = cierna obrazovka

Příspěvek od marysko »

Zdravim, pokusam som sa uz dlhsi cas sprovoznit na 7119 Enigmu 2, cez 7.06 bootloader uspesne zavediem Enigmu, spusim oscam EMU a... NIC :51: , teda len TA3. Inak funguje vsetko, aj svizne, len Skylink Irdeto kartu nie a nie rozchodit. Uz som skusal hadam vsetko, co som si precital na fore, pokusal som sa aj nainstalovat nove pluginy na oscam, zmenim to aj na iny EMU a stale nic :51: Vlasten mam pocit, ze tie nove pluginy su pre povodny SW a nie enigmu, vlastne mi ich nejde nainstalovat cez klasicku USB. Staci cez ftp len overwrite?
Som zufaly, ci sa este pokusat, alebo zostat na povodnom SW, tam vsetko ide bez problemov cez Mcas.
Dakujem

skipy Slovakia
Nováček
Nováček

Re: Enigma2 na HD 7119 +I-deto = cierna obrazovka

Příspěvek od skipy »

Co ti hlasi Oscam vo WEBIF? Aku mas Enigmu? ICE Karta chodit v E2 bezproblemovo a pokial viem tak by mala chodit aj IRDETO. Je to len pouziti spravneho oscamu a spravnevneho conf.

Niektore E2 mavaju problem ani nie tak s konkretnou kartou, ale s driverom pre citacku.

Octagon SF4008 2x SAT,1x DVBT, EGAMI+Multiboot
HDBOX FS-9100, Enigma2 Hyperion 5.4
marysko
Nováček
Nováček

Příspěvek od marysko »

mam tam toto:

Device & Versions
Devicename: hs7110
Enigma Version: 2011-09-13-experimental
Image Version: Release 2.5.0 2012-05-05
Frontprozessor Version: V0
Webinterface Version: 1.6.8
Tuners
Tuner A: STV090x Multistandard (DVB-S2)

multimedia, mapovanie sietovych diskov bez problemov, vsetko ide, len ten oscam... teraz sa mi podarilo zohnat oscam + config ale na ICE kartu (to som zistil az neskor) a samozrejme to nefunguje. Este som sa dostal k binarke dvbapi od black_ship ale to neviem kam nahrat a idem hladat oscam config na IRDETO. keby si mal, asi by mi to pomohlo.. :D

skipy Slovakia
Nováček
Nováček

Příspěvek od skipy »

Config pre I-deto nemam, ale predpokladam, by sa mal od ICE lisit len v CAID karty v readers.
Z toho vypisu neviem o aku E2 sa jedna. Skus napisat jej nazov-napr Nebula v3, HDMU, AAF dont cry a pod.
Daj sem vypis co pise OSCAM vo webovom rozhrani a tak isto obsah oscam.server, oscam.conf a oscam.dvbapi z configu co pouzivas.

Octagon SF4008 2x SAT,1x DVBT, EGAMI+Multiboot
HDBOX FS-9100, Enigma2 Hyperion 5.4
marysko
Nováček
Nováček

Příspěvek od marysko »

Dakujem za pomoc, nasiel som na nete postup ako sprovoznit Irdeto (nebolo to moc odlisne) pod oscamom. Chcelo to len upravit citacku v oscam.server:
fix9993 = 0
force_irdeto = 1
detect = cd
mhz = 600
cardmhz = 600

ani to neviem, ci bolo nutne, ale zatial to 2H ide bez problemov :55:

uz len to dostat dovnutra na internu flash :115:

Odpovědět

Zpět na „Diskuze HD-BOX FS-7119 HD“