Setting programu

Nastavení a diskuze
Stormblue
Nováček
Nováček

Setting programu

Příspěvek od Stormblue »

Nevite nekdo kde se da stahnout soubor se settingem programu,v nejakem dobrem nastaveni?? Jsem zacatenik,moc tomu zatim nerozumim. A jeste ,jak je to s key*? Diky

marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Dal poděkování: 180 poděkování
Dostal poděkování: 265 poděkování

Re: Setting programu

Příspěvek od marsim21 »

Na settingu prozatím pracuji ,jak bude trochu k použití určitě jej zde zveřejním.

Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
Stormblue
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stormblue »

A ma menu nejake jeste neviditelne podmenu,popripade jak se do nej dostanu,vim ze u openboxu to bylo 1117. Diky

marsim21 Czech Republic
Administrátor
Administrátor
Dal poděkování: 180 poděkování
Dostal poděkování: 265 poděkování

Příspěvek od marsim21 »

Žluté tlačítko a 2
Moc toho tam zatím nenajdeš. Protokol sdílení s Openboxem
Co se týče keys je přímo v menu přijímače.

Obrázek

Podpořte naše fórum finanční částkou. Stačí kliknout na tlačítko Donate a odeslat libovolnou částku.
:99: http://www.openboxforum.satdigitalne.cz :99:
:arrow:Panasonic TX-50CX700E , Panasonic TX-P42G30E
:arrow:Coolstream 4x DVB-S2 , Dreambox DM 900 UltraHD (1x dual DVB-S2) 1TB HDD , HD-BOX FS-9300 HD TWIN PVR 500GB HDD
:arrow:Wave Frontier T-90 II generace , Gibertiny 85AL Motor SG-2100BS , Famaval 85AL multifokus 23E,19E,13E
:arrow:Finder Dreamsky TSC-90 TRIO , SatFinder Openbox SF 20
:arrow: :57: Přístupové karty SkyLink 0D96 , FreeSat 0D97 :57:

Na SZ, které se netýkají ,,funkčnosti fóra,,již neodpovídám.Na dotazy ohledně sat. přijmu je vytvořeno fórum.
Kdo neumí používat tlačítko HLEDAT ,ten si nezaslouží odpověď.
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Aby si sa do neho dostal musíš zapnúť emulátor.

Menu-Nastavení STB-Mute-999

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Stormblue
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stormblue »

Dnes mi prisel dreamsky 7500,fw sem bahral v pohode,vyhledal i programy,ale ted nevim kde se zadavaj key,muzete me prosim navest??? A jeste ta EMULACE,ten navod (Menu-Nastavení STB-Mute-999) nefunguje,aspon se nic nezobrazilo,tak nevim. Diky kluci

Stormblue
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stormblue »

Tak nakonec Menu-Nastavení STB-Mute-999 funguje,prisel sem na to. Ted jen nevim kam ty key se zadavaj,tak diky za odpoved

Tomaško
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomaško »

Vlož si sof cam key ,je to balík kľúčov .Vložíš ho tak ako firmware.Kľúče môžeš vkladať aj cez DO ,je to samozrejme zdlhavejšie.

Stormblue
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stormblue »

No prave ze me to nejde pres USB,teda prehraje se,ale nejde to. Nemuzes me navest na to manualni zadavani,nevim kde to je v menu??? dik

Stormblue
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stormblue »

Tak uz sem na to prisel i rucne,ale kody jsou tam nahrane dobre z USB a presto mi to pise kanal kodovan, Poradi mi nekdo,kde mam chybu??? diky :118:

Stormblue
Nováček
Nováček

Příspěvek od Stormblue »

Tak uz snad OK :32:

furko Slovakia
Nováček
Nováček
Dal poděkování: 5 poděkování
Dostal poděkování: 2 poděkování

Příspěvek od furko »

Stormblue píše:Tak uz sem na to prisel i rucne,ale kody jsou tam nahrane dobre z USB a presto mi to pise kanal kodovan, Poradi mi nekdo,kde mam chybu??? diky :118:
no tak tento problem som mal aj ja na 7500. pise ti to na digi,ze! pockaj chvylu a primac si natiahne kody sam ma AU nagra! inak ten usb na 7500 /aspon mojej/ nepracuje korektne. 7000 ide bez problemov.

pigiother
Nováček
Nováček

Příspěvek od pigiother »

Zdravim vsetkych, uvital by som niaky dobry, logicky programovy setting, neviem to akosi najst na forach a to co som vyskusal bolo niake rozharane. Nechce sa mi vymyslat vymyslene. Tak sem nieco fuknite. Diky!

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Chceš naznačiť že tým že si vytvoríš setting vymýšlaš niečo vymyslené?

Prekonaj lenivosť a niečo pre seba urob. Videl som tento / skoro navlas rovnaký / príspevok aj niekde inde. Ak by si toľko úsilia čo si venoval písaniu príspevkov venoval vytvoreniu settingu, už si mohol byť spokojný.

OMG

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
pigiother
Nováček
Nováček

Příspěvek od pigiother »

No dobre,odhalil si ma, asi mas pravdu, medzicasom som prisiel na to, ako sa naraba so setting editorom, tak sa idem pustit do toho. Ked uz si na vlakne, mam otazocku, suvisi setting programov niako s AU? Treba niekedy aktualizovat aj tento setting a ci a ako priradi nazov stanice usporiadany v s. editore fyzicky k spravnej stanici.(no vlastne tri otazky). Vopred dakujem za odpovede (aj za motivaciu prekonat lenivost):-))

Odpovědět

Zpět na „Diskuze DSR-7000PVR, DSR-7500 CI LAN“