incubusCamd
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
Dreamer
- Nováček

incubusCamd
Ahoj,
chodí někomu spolehlivě incubus jako klient newcs při nastavení např. [Prov:0D0F]?
Mě se podařilo jen pokud jsem newcs server dal do [Prov:FF00], ale tak zase nemůžu filtrovat ECM. Případně jak nastavit správně .prio soubor, pokud chci např. ECM pouze od providera Gital a ne T&T?
A kam a v jakém formátu dát klíče pro EMU? SoftCam.Key to není, MultiCAS tam má nějaký Key.bin, co je to za formát a kde vzít aktuální?
Díky,
Dreamer
chodí někomu spolehlivě incubus jako klient newcs při nastavení např. [Prov:0D0F]?
Mě se podařilo jen pokud jsem newcs server dal do [Prov:FF00], ale tak zase nemůžu filtrovat ECM. Případně jak nastavit správně .prio soubor, pokud chci např. ECM pouze od providera Gital a ne T&T?
A kam a v jakém formátu dát klíče pro EMU? SoftCam.Key to není, MultiCAS tam má nějaký Key.bin, co je to za formát a kde vzít aktuální?
Díky,
Dreamer
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: incubusCamd
gCamd ma kluce v textovke -da sa editovat v pspade,alebo wordpade. Z toho Key.bin by sa zislo tiez odstranit cz a sk providerov- koli nasim kartam. Idem skusit pohladat editor .
Incubus som este ani neskusal. Od vcera je dosptupny aj mpcs pre azbox, ale box mam len od vcera, tak som to akurat zaregistroval.
Incubus som este ani neskusal. Od vcera je dosptupny aj mpcs pre azbox, ale box mam len od vcera, tak som to akurat zaregistroval.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
-
Dreamer
- Nováček

Taky mám ten box od včerejška
Jinak mám dva Dreamboxy. A ten gCamd roste kde? mpcs jsem už našel, tak budu testovat. Incubus vypadá zajímavě, ale některé věci nefungují jak jsou popisovány - buď něco dělám štatně, nebo to ještě není příliš dotažený software. Škoda, že na azbox není mgcamd, CCcamd nebo newcamd.
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
azbox pouziva ine API , teda nie to , co uznavaju tvorcovia dnes uz legendarnych emulatorov. Treba si zvykat . Nicmenej - pre sh4 existuje funkcny mgcamd .
-
Dreamer
- Nováček

sh4 ale není binárně kompatibilní se sigmou, nebo ano?grantec píše:azbox pouziva ine API , teda nie to , co uznavaju tvorcovia dnes uz legendarnych emulatorov. Treba si zvykat . Nicmenej - pre sh4 existuje funkcny mgcamd .
- Casio
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Není.Dreamer píše:sh4 ale není binárně kompatibilní se sigmou, nebo ano?grantec píše:azbox pouziva ine API , teda nie to , co uznavaju tvorcovia dnes uz legendarnych emulatorov. Treba si zvykat . Nicmenej - pre sh4 existuje funkcny mgcamd .
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
http://www.satforum.ic.cz
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
ja som sigmu videl len z rychliku . Zatial sa zda ,ze je viac na multimedia zamerana a dvb-s a dvb-s2 ma skor ako doplnkove funkcie. ovsem vzdy lepsie ako STi71xx .... 
- Casio
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak to rozhodně anograntec píše:... ovsem vzdy lepsie ako STi71xx ....
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
-
fyzik
- Nováček

A kde sa k tymto pseudoemulatorom zhanaju kluce? Nemame nejaky link? Nevieme cim sa da rozkodovat Kabel Deutschland na ASTRE 3A 23,5E DVB/S2 - na PC Skystar HD2 mi bezi, mal by aj tu.
Kvalitny card server a klient kompatibilny s newcs bude nevyhnutnostou, bez plnej kompatibility zdielania karty s Dreamboxom to asi nepojde
Kvalitny card server a klient kompatibilny s newcs bude nevyhnutnostou, bez plnej kompatibility zdielania karty s Dreamboxom to asi nepojde
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
incubus vie len server a zdielanie. v azboxe len zdielanie. gCAM vie aj KD home.
-
fyzik
- Nováček

- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
dempsey ho asi aj s funkcnou naplnou dal do downloadu. Pozri sa tam. mam ho aj ja - doma, ak tam nenajdes- vecer to doplnim .
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Ano je tam. Požiadal som marsima aby to popresúval kôli prehľadnosti

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
fyzik
- Nováček

Ja mam naistalovany gCAM 2.26 z OneStep_EMU_Plugin. Ten pri nstalacii sice napise na konci FAIL To INSTALL PLUGIN, no bezi. Zmenil som MultiCAS na verziu 1.55C
pri pokuse o preinstalovanie pluginu gCAM odtialto cez USB a cervene tlacitko v pluginoch znova hlaska FAIL To INSTALL PLUGIN a koniec. Asi tam bude nieco zle, skusim cez FTP vymazat povodny gCAM
pri pokuse o preinstalovanie pluginu gCAM odtialto cez USB a cervene tlacitko v pluginoch znova hlaska FAIL To INSTALL PLUGIN a koniec. Asi tam bude nieco zle, skusim cez FTP vymazat povodny gCAM
- grantec
- Administrátor

- Kontaktovat uživatele:
ved ak uz mas gCAM - staci prehrat povodne subory novymi a pojde to . Mne tiez vypisal pri upgrade fail - ale nahral sa. To KD home treba rychlo testovat ,lebo pomaly prechadzaju na NAGRA 3