Instalace Skylink

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Instalace Skylink

Příspěvek od ltrejbal »

Zdravim,
muzete mi nekdo dat podrobny navod pro zelenace jak postupovat pri instalaci karty Skylink. Mam od vcerejska novy Elite a kartu Skylink a nevim si rady. Jak dosahnout toho, aby ctecka vzala kartu.

Diky

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
riddle
Nováček
Nováček

Re: Instalace Skylink

Příspěvek od riddle »

Ahoj, a nainstaloval sis tam nejake emu? bez toho ti tam nic nepojede, zkus pak si upgradnout na verzi MultiCAS 1.5c. Jinak One Step Emu plugin zde:
http://www.azboxworld.com/index.php?pag ... 034f4fa904

a nebo jeste tady mas navod...:
viewtopic.php?f=159&t=3004

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

riddle píše:Ahoj, a nainstaloval sis tam nejake emu? bez toho ti tam nic nepojede, zkus pak si upgradnout na verzi MultiCAS 1.5c. Jinak One Step Emu plugin zde:
http://www.azboxworld.com/index.php?pag ... 034f4fa904

a nebo jeste tady mas navod...:
viewtopic.php?f=159&t=3004
Diky. Nemam nainstalovane zatim nic a v tom je prave problem, protoze ten navod co na nej odkazujes jsem sice videl, ale mne totalnimu zelenacovi ty terminy moc nerikaj, takze dost tapu. Neumim se ani pripojit ftp :-((( Proto jsem doufal, ze mi nekdo napise navod pro blby bod po bodu :-)

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
danmark
Nováček
Nováček

Příspěvek od danmark »

pročti forum všechno tu je viewtopic.php?f=163&t=3047

Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Najskor by som prijimac pripojil na siet - teda LAN kabel a sup s nim do routera. Nechal by som nacitat IP adresu (prednastavny je rezim DHCP - takze by si mal prijimac parametre nastavit sam.
Potom by som stlacil Home a sipkou do lava na 10-u polozku : Nastavenia
Hned v prvej polozke by som si skontroloval verziu sw- ak je ina ako dnes aktualna 0.9.1473 TD210S , sipkou dole na Upgrade firmwaru- Internet a stiahnut ju.
Prijimac bez nainstalovaneho pluginu neprecita Skylink kartu. Preto treba nainstalovat napriklad One step emu - vlozit ho na USB kluc (rozbaleny ) , na dialkovom stlacit Home 3 , cervenym (add plugin) vybrat install USB a nainstalovat.
Po nainstalovani uz staci podla vyssie uvedeneho linku viewtopic.php?f=163&t=3047 aktivovat MultiCAS a pockat na nacitanie karty.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Tak diky vsem. Povedlo se a vse se zda funguje bez problemu. A jiz jsem tam dal tu verzi 5.6.

Tak co je dalsim stupnem ve vzdelani sat odbornika? :-)))

grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Nahrat na HDD nejaky program pomocou EPG. :grin: A diplom je tvoj .

Rapidos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rapidos »

grantec píše:Nahrat na HDD nejaky program pomocou EPG. :grin: A diplom je tvoj .
Pres epg se mi neco i podarilo nahrat, ale standartne pres rec na dalkaci se to chvilku o neco snazi ale po 20-30 sec skonci. Zkouseno na free ct24 i kodovanych. Pres casovy nahravani se to ukladalo normalne, ale nakonec to zustalo v ../recordfile a v boxu nebylo v prehravaci videt. V pc slo prehrat normalne.

AB IPBox 400s / AB IPBox 910 HD / Topfield TF7720 / Asus WL500gP / SkyStar HD / AZBox Premium HD + 1TB WD
grantec
Administrátor
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Fajn- v boxe to hladaj tak, ze ked pozeras nejaky program, stlacis male menu (krasny nazov pre to tlacitko v lavo vedla kruhoveho ovladaca) a 3x sipkou dole , stlac OK a mas to pred sebou. :)

Rapidos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rapidos »

grantec píše:Fajn- v boxe to hladaj tak, ze ked pozeras nejaky program, stlacis male menu (krasny nazov pre to tlacitko v lavo vedla kruhoveho ovladaca) a 3x sipkou dole , stlac OK a mas to pred sebou. :)
Dik. Tak jsem zase o neco moudrejsi, opravdu to tam pustit jde. Nic to ale nemeni na tom ze pri primym nahravani pres tlacitko konci nahravani tak po 20-30 sec. Pres EPG uz mi to kupodivu prolezlo asi 3x delsi porad. Otestim vic a uvidi se ..

AB IPBox 400s / AB IPBox 910 HD / Topfield TF7720 / Asus WL500gP / SkyStar HD / AZBox Premium HD + 1TB WD
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“