MULTICAS a obnova Skylink karty

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

MULTICAS a obnova Skylink karty

Příspěvek od ltrejbal »

Mam novou kartu Skylink a prestala mne fungovat. Domnivam se, ze neni chyba v MULTICAS, protoze do ted to slo (FW1473), ale myslim, ze to bude cca 20 dni od zprovozneni karty. Kartu jsem registroval pres internet, ale netusim, zda doslo pres MULTICAS k aktivaci. Jde to pres MULTICAS nebo musim kartu nekde strcit do jineho prijimace? Jde se nekde dostat do nastaveni karty a precist si datumy aktivace?

Dik

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
AzMaster
Nováček
Nováček

Re: MULTICAS a obnova Skylink karty

Příspěvek od AzMaster »

Multicas nevím , ale je newcs a mgcamd , ty chodí a OK , je tam zaplý blocker , je třeba ho vypnout , je to tady někde popsáno

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

AzMaster píše:Multicas nevím , ale je newcs a mgcamd , ty chodí a OK , je tam zaplý blocker , je třeba ho vypnout , je to tady někde popsáno
Tak jsem nainstaloval newcs a mgcamd a upravil newcs.xml na au on a stale nic :-((( Furt mam zakodovano.

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

prejdi si na skylink stranku, prihlas sa a pouzi volbu reaktivacia karty. mal by si mat zapnuty nejaky program zo zakladneho balika- napriklad CT2 (tam prejdu zapisy najrychlejsie) cca 3 minuty pockat .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Tak jsem jeste rano pred odchodem do prace zkusil a zase nic :-( jeste jsem to nechal na te CT2 a treba se chytne nebo delam neco spatne a nebo nejde o problem neozivene karty. Nejde se nejak do ni podivat jak je to se zapisy na ni? Asi budu muset ze zoufalstvi ji strcit k nekomu do jineho pristroje a zksuit ozivit, ale ja to chtel udelat sam na Azboxu :-(( takhle z toho nebudu mit zadnou radost a navic priste to bude stejne.
grantec píše:prejdi si na skylink stranku, prihlas sa a pouzi volbu reaktivacia karty. mal by si mat zapnuty nejaky program zo zakladneho balika- napriklad CT2 (tam prejdu zapisy najrychlejsie) cca 3 minuty pockat .

schmegea
Mazák
Mazák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od schmegea »

Taky mě karta, blbla. Restartuj vypínačem a zkus znova. Mám 16 řadu FW a jak Skylink tak gital funguje. Zaplý mám Multicas a Gcam

DREAM 7020 HD; 7020HD V2, Gigablue HD quaid plus, aZbox HD premium E2 (DVB-S2), E85 multifokus 4W; 5E; 9E; 13 E; 19,2 E; 23,5 E, 28,2E; 39E , Dream 800HDse, bigsat 2100; oscam 5983_cccam2.21,Zyxel NSA 210 - 2TB, PC server - 100TB
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Tak jsem vymeknul a inicializuju v cizim prijimaci. Trva to tedy priserne dlouho a leze to tam hrozne pomalu. Uz je to pul hodiny a je tam asi 10 kanalu.
Problem ale byl mozna v tom, ze prej ty prvni zapisy na kartu jsou jine nez ty obnovovaci takze I kdyz jsem upravil ten newcs.xml, tak to asi nestacilo. Nebo jsem mozna nebyl trpelivy kdyz vidim jak to tam jde pomalu. Skoda ze to neni videt na Azboxu jak to tam leze

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Tak to take nebyl ten pravy problem. Karta je jiz ozivena a stale nic nejede. Ze zoufalstvi jsem provedl posledni moznost pekne od zacatku nejprve USB FW1086, tovarni nastaveni, FW1473 pres inet, tovarni nastaveni a stale nic. Mam pusteny MULTICAS co pred tim fungoval. Ja uz fakt nevim ......

danmark
Nováček
Nováček

Příspěvek od danmark »

tywe nic ve zlém ale ty jsi PT :55: tedy pétéčko neboli problémový typ.Ne sorry já vím jaké to je když to zaboha nejde.Takže rada ode mě zní:FW zvol jaký chceš (pro tebe dop. 1473) vymaž předtím obsah adresáře EMU.Po FW a tov. nast. použij manual instal v pluginech a nainstaluj MgCamd a NewCS.Poté přes ftp nakopíruj do MgCamd adresáře VšECHNY tyto soubory http://www.forum.satdigitalne.cz/viewto ... 159&t=3031 jsou 4.Oba pluginy modrým odkomentovat a žlutým restartovat.Potom musí jít skylink d*g* i kd home a jestli ne tak vem azbox a vrať ho.

Clarke.Tech ET9000 HD+Samsung LE46B651+1TB Samsung Spinpoint
Rei
Nováček
Nováček

Příspěvek od Rei »

Použij Mgcamd v kombinaci s newCS.Ve složce mgcamd : za prvé, mg_cfg nastav AU (A:1 nebo 2) , za druhé ,newcamd nastav IP adresu kterou ti přidělil routr , port , name , passwd……CWS = 127.0.0.1 20000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan local .
Nezapomeň na správné atributy :755
Složka newCS : newCS xml ,nastav usera:
<name>dummy</name>
<password>dummy</password>
<hostname>127.0.0.1</hostname>
<port>20000</port>
<au>on</au>
V opačném případě se dá použit CCCamd,kde je vše již nastaveno,ale to někdy jindy.

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Rei píše:Použij Mgcamd v kombinaci s newCS.Ve složce mgcamd : za prvé, mg_cfg nastav AU (A:1 nebo 2) , za druhé ,newcamd nastav IP adresu kterou ti přidělil routr , port , name , passwd……CWS = 127.0.0.1 20000 dummy dummy 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14 lan local .
Nezapomeň na správné atributy :755
Složka newCS : newCS xml ,nastav usera:
<name>dummy</name>
<password>dummy</password>
<hostname>127.0.0.1</hostname>
<port>20000</port>
<au>on</au>
V opačném případě se dá použit CCCamd,kde je vše již nastaveno,ale to někdy jindy.
Dik, ale na tvuj navod jsem jeste prilis nezkuseny, takze zkousim nejprve predchozi radu danmarka a uvidime. Tvoje rady jsou pro mne zatim prilis heslovite a nevsude vim co a jak.

danmark
Nováček
Nováček

Příspěvek od danmark »

fpoho vše potřebné jsem alespoň já měl nastaveno automaticky už po manual instal kromě AU v NewCS takže netřeba na to tak vědecky jinak změny v zápisech můžeš lehce provést v RCC přes ftp a použitím pravého myšítka.sice je to v němčině ale celkem jasně.Jo a šel jsem nakonec do 1621 a zatím spokojenost celkem.Hlavně funguje Azboxedit takže jsem dnes překonal rychlostní rekord v uvedení elite do provozu po update.I se stahováním FW přes instalaci tov. nast. a poškádlení pluginů 14 minut a fertig.

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Ftipna historka: Ted mi zase nejde FTP. Uz se mi to jednou stalo a pomohlo jen pekne od zacatku 1065.
Ja nejsem PT, ja jsem proste Pechacek. Zacinam verit, ze mam vadny kousek.

danmark
Nováček
Nováček

Příspěvek od danmark »

ale to už se tady řešilo maš sklerozu prihlas sa cez telnet a vytvor ten adresar prikazom:

'mkdir -p /EMU/home/stbuser'

potom sa uz dokazes pripojit aj cez ftp

ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Tak jsem udelal vse a stale nic. Zkusim tedy jeste tu sofistikovanejsi metodu a pak posledni pokus pred vyhozenim z okna zitra zkusit moji kartu v jinem fungujicim Azboxu a jinou fungujici kartu v mem Azboxu a pak uz nevim :73:
Jo jedine co mi funguje je to FTP. Dik

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“