Predny panel

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Predny panel

Příspěvek od grantec »

V case ked nam vladnu dialkove ovladace je to sice nemiestne,ale predsa sa len spytam. Skusal uz niekto pouzit na ovladanie azboxu ovladacie tlacitka na prednom panely ? Predstavte si,ze Vam vypadnu baterky v DO a do Tesca sa Vam ist nechce. :grin:
V zakladnom postaveni - teda zobrazeny program , by mali byt sipky v pravo / vlavo urcene na ovladanie hlasitosti. Sipka v pravo funguje tak - ale nesmie sa drzat dlhsie (napriklad ked chcem zvysit hlasitost, musim postupne klikat a tak pridavat hlasitost), ak ju totiz podrzim dlhsie - zobrazi sa mi Male menu , z ktoreho sa dost tazko vychadza, respektive potvrdenie hned prvej volby ma presunie do epg a odtial pomoze uz len zapnutie a vypnutie prijimaca. Sipkou v lavo sa znizuje hlasitost a jej dlhsim podrzanim sa vtupi do hlavneho menu (Home).
Evidentne tam chyba tlacitko exit. Chyba aj na dialkovom ovladaci - je tam len kombinovane s funkciou back ,ale preferovana je prave funkcia back a rezim exit tam v skutocnosti nieje vobec.
Priznam sa - prvy krat som pouzil ovladanie na prednom panely .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Predny panel

Příspěvek od dempsey »

Tiež som na to pred časom pozeral ako puk :eek:

Bolo to ale zrovna na mieste kde sa nachádzala promptná pomoc a maník predviedol kombinované funkcie tlačidiel na prednom paneli. Kombinované sú preto, lebo ich je proste málo :D a vôbec si nepamätám čo treba držať dlhšie a čo kratšie, alebo držať alebo len ťuknúť aby to robilo to čo potrebujem. :31:

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

V souvislosti s ovladanim bych se chtel zeptat na funkci TV Power na DO. Melo by to asi ovladat televizi, ale muj panel Samsung na to nereaguje. A jeste co se tyce DO existuje nejaka finta jak se rychle dostat do favoritnich, oblibenych kanalu? DO mam v provedeni pro typ Premium.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Diaľkové ovládanie a funkcie tlačítok by sa mali dať preprogramovať pomocou pluginu mwkey.
Myslím že zatiaľ je to tiež len test a ja som sa mu bližšie nevenoval. Stiahnuť ho môžeš v pluginoch - add plug-in- na adrese azupd.com

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Rapidos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rapidos »

Primo píše:V souvislosti s ovladanim bych se chtel zeptat na funkci TV Power na DO. Melo by to asi ovladat televizi, ale muj panel Samsung na to nereaguje. A jeste co se tyce DO existuje nejaka finta jak se rychle dostat do favoritnich, oblibenych kanalu? DO mam v provedeni pro typ Premium.
Ovladacem od Premium se da ovladat vetsina televizi. To, ze nejde prave ta tvoje je tim, ze nemas nastaveny ovladac pro jeji kodovani IR. Jak se to dela zjistis jednoduse - otocis ovladac a na samolepce zespoda mas popsany postup. Zhruba je to tak, ze se stisknou a drzi naraz dve tlacitka (myslim TV power + OK (nejsem si tim jisty nemam ho ted u sebe)) a po chvilce se rozsviti natrvalo LEDka pod TV power. Potom uz jen miris na zapnutou telku a mackas sipku nahoru - tim se listuje v "katalogu" televizi a zkousi se vyslat signal na jeji vypnuti. Nekdy to chvilku trva nez se proklikas ke spravnemu kodu, ale na 99% to najde. Potom co se telka vypne mas nalezeny ten spravny kod a stisknes tlacitko (myslim OK nebo TV power) a tim se to ulozi. LEDka zhasne. Potom uz normal zapinas/vypinas telku a ovladas hlasitost a dalsi veci primo na dalkovem od AZ.

Vetsina pristroju jinych znacek, s dalkovym co umi ovladat i tv, ma v manualu uveden seznam televizi a jejich kodu. Tim se da usetrit nekolik minut klikani. Jen se zada spravny kod a jede to.

AB IPBox 400s / AB IPBox 910 HD / Topfield TF7720 / Asus WL500gP / SkyStar HD / AZBox Premium HD + 1TB WD
Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Perfektni, tak uz jsem naucil sve DO ovladat svuj panel. Jak jednoduche, staci se pdivat na zadni stranu ovladace a hlavne o tom vedet. S vypinanim chodi i zeilovani zvuku televize a prepinani kanalu. Diky.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

to: dempsey
Kdyz se snazim pripojit na www.azupd.com nebo na azupd.com, pise mi to ze nemam pristup. Je terba nejaky user a pass?

jf402
Nováček
Nováček

Příspěvek od jf402 »

Primo píše:to: dempsey
Kdyz se snazim pripojit na http://www.azupd.com nebo na azupd.com, pise mi to ze nemam pristup. Je terba nejaky user a pass?
Mám stejný problémhlásí mi, totéž? Prosím o radu, jak upravit seting, chtěl jsem si posunout jednotlivý program na první pozici, ale v menu není nabídka posun v návodu jsem se nic nedočetl a na foru se podobný problém neřešil.Třeba jsem něco přehlédl a je to banalita.

AZBox Premium HD + 1TB WD (1W+19,2E+23,5E+13E),motor SG2100 a 80 offset, SKYLIK+CAM CRYPTO,HUMAX 5400z
Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Presun v seznamu je vcelku jednoduchy, postavis se na stanici kterou chces presunout, oznacis ji tlacitkem na DO Check (Vyber), kursorem se presunes ma posici kam ji chces presunout, das tlacitko na DO Menu (Uprava), vyberes MOVE a OK. Toto plati pro Oblibene kanaly.

Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Pridam sem jeste jeden dotaz k dalkovemu ovladani. Co je to za ikonu, ktera se vztahuje v nastaveni k funkci Sluzba (Service), kde ji najdu na DO a na co se vyuziva?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Je to ten modrý domček - Home

Obrázek
Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Tak toto by me nanapadlo, te funkci bych prikladal jiny, vetsi vyznam, nez odchod do nastaveni.

marek7808
Nováček
Nováček

Příspěvek od marek7808 »

Čaute dá sa nejakým spôsobom stiahnuť jas displeja.

St.
Nováček
Nováček

Příspěvek od St. »

Primo píše:Perfektni, tak uz jsem naucil sve DO ovladat svuj panel. Jak jednoduche, staci se pdivat na zadni stranu ovladace a hlavne o tom vedet. S vypinanim chodi i zeilovani zvuku televize a prepinani kanalu. Diky.
Ono se staci podivat do manualu, jsou tam vypsane kody, takze staci vyzkouset max 5-10 cisel.

St.

DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
Rapidos
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rapidos »

St. píše: Ono se staci podivat do manualu, jsou tam vypsane kody, takze staci vyzkouset max 5-10 cisel.
St.
U pristroju drive dodanych k beta testum navod jaksi nebyl .. :wink:

AB IPBox 400s / AB IPBox 910 HD / Topfield TF7720 / Asus WL500gP / SkyStar HD / AZBox Premium HD + 1TB WD
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“