Problém s kabelem

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
Lewhart
Nováček
Nováček

Problém s kabelem

Příspěvek od Lewhart »

Zdravím všechny a měl bych jednu prosbu o pomoc, mám na střeše parabolu s quatro LBN. Kabel mám svedený ze střechy k satelitu cca 7m a vše funguje. Teď jsem chtěl přemístit satelit, tak jsem dal na konec spojku na F konektory a prodloužil kabel o cca 5m (použil jsem jiný typ kabelu RG6cu, stávající je CB100). Po připojení do satelitu, začaly české programy z Intelisatu kostičkovat a zasekávat, i když sílu a kvalitu ukazuje cca 90%, u ostatních to jede bez problémů. Pokud to připojím bez prodlužováku jede to normálně. Tak se chci jen zeptat, jestli může být problém v tom, že mám dva různe typy kabelů???? děkuju moc za pomoc.......

Benny
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Problém s kabelem

Příspěvek od Benny »

Je to divne. Oba jsou 75 ohmove takze v tom by byt problem nemel. Ta spojka takovy utlum mit taky nemuze. Zkusil bych ji ale preci jenom vymeni za jinou a mozna bych se mrknul jestli te F-ko neorizlo moc stineni coz se mi taky obcas stalo. A posledni vec na kterou bych se asi podival je jestli nema ten novy kabel treba lakovanou zilu a zkusit ji trochu osoupat. Jinak fakt netusim kde by mohl byt problem.

AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“