Poznatky za půl roku
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
jaro6
- Nováček

- Dal poděkování: 1 poděkování
Poznatky za půl roku
Celé toto forum je chaotické. Není jasné nikomu co si má z toho vybrat.Na přijímači běžně nefugujou čtečky korektně.Každý kdo má ofic kartu chce aby se mohl dívat.Funkce různých configů se liší od dané verze sw.Byl bych rád kdyby se někdy objevily přílohy typu:instalace usb.Další:instalace-nakopírovat do tmp a spustit.Jsem celkem zklamaný přístupem lidí .kteří mohou ovlivnit prodejnost tohto výrobku.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Poznatky za půl roku
Mal by si si uvedomiť, že toto fórum sa najviac venuje AZ HD v našom regióne a myslím že na tom malom kúsku zeme funguje celkom dobre.
Toto nie je ofic. podpora predaja AZ HD - toto je len predskokan.
Predávať prijímače ktoré sú v fáze testovania do bežnej domácnosti sa Ti zdá v poriadku?
Mne nie a som rád , že tu je pár ľudí ktorí majú čo ponúknuť aj v tejto neistej fáze vývoja a dolaďovania fw.
Ak sa máš čo učiť - uč sa. Ak máš čo ponúknuť - ponúkni, ale kua nekritizuj dobrú vec
Registroval si sa 13 Led 2009, 22:19 a toto je Tvoj prvý príspevok...
Toto nie je ofic. podpora predaja AZ HD - toto je len predskokan.
Predávať prijímače ktoré sú v fáze testovania do bežnej domácnosti sa Ti zdá v poriadku?
Mne nie a som rád , že tu je pár ľudí ktorí majú čo ponúknuť aj v tejto neistej fáze vývoja a dolaďovania fw.
Ak sa máš čo učiť - uč sa. Ak máš čo ponúknuť - ponúkni, ale kua nekritizuj dobrú vec
Registroval si sa 13 Led 2009, 22:19 a toto je Tvoj prvý príspevok...

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
jaro6
- Nováček

Dnes jsem naistaloval nový soft. poznatek-při vypnutí ze sítě zapomene nastavení usal,není korektnízobrazení formátu pan-scan ,což předchozí verzi fungovalo velmi dobře.Po rebootu nastavení sítě jde do dhcp,musíš povolit protokol ftp,nebo jiný ,podkud se chceš vůbec s azboxem spojit.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
To vedia všetci Tí ktorí ho nainštalovali a debatuje sa o tom v diskusii o tomto firmware, takže sa nedivím tým ktorí sa rozhodli - pokiaľ majú menej skúseností - ho nenainštalovať.

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
jaro6
- Nováček

Milý Demsy, byl bych rád ,kdybys ze mne nedelěl vola.Sleduji vývoj na satalitní platformě již několik let,myslím si ,že je v zájmu nás v všech,abychom v tomto směru trochu prispěli
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Tak si teda prečítaj Tvoj prvý príspevok za pol roka a zamysli sa nad tým ako často a ako kvalitne prispievaš.
Všetci by sme sa chceli čo najrýchlejšie dostať k absolútne odladenému bezchybnému softu, ale takto by to určite nešlo.jaro6 píše:Celé toto forum je chaotické. Není jasné nikomu co si má z toho vybrat.Na přijímači běžně nefugujou čtečky korektně.Každý kdo má ofic kartu chce aby se mohl dívat.Funkce různých configů se liší od dané verze sw.Byl bych rád kdyby se někdy objevily přílohy typu:instalace usb.Další:instalace-nakopírovat do tmp a spustit.Jsem celkem zklamaný přístupem lidí .kteří mohou ovlivnit prodejnost tohto výrobku.

- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Zakladne postupy su v sekcii Rady a navody
http://www.forum.satdigitalne.cz/viewforum.php?f=163
Co sa tyka spracovania "papierovej dokumentacie" k postupu instalacii - zatial je v pdf len to, co skutocne moze platit aj zajtra. Nic menej - ak nejaky plugin vyjde a pridame ho, snazime sa prilozit aj navod - teda postup instalacie.
V dobe vyvoja sw je asi takato situacia:
SCD plugin pridany minuly tyzden a aj opisany postup instalacie, je vo vcera zverejnenom sw uz nefunkcny . Vobec nelutujem,ze som ho sem pridal , je mi ale luto autora, ktory si dal s nim namahu a ak bude chciet,aby fungoval, musi ho prerobit. :) To je nas udel.
Nic menej - nikomu nebranime vytvorit pdf navod zakladnej instalacie a zverejnit ho. Vsetko je o open surce - teda vytvor a zverejni. Ja mam prijimacov trochu viac a nieje v silach jedneho cloveka vytvorit postupy v pisomnej podobe na kazdy z nich.
Co sa tyka spracovania "papierovej dokumentacie" k postupu instalacii - zatial je v pdf len to, co skutocne moze platit aj zajtra. Nic menej - ak nejaky plugin vyjde a pridame ho, snazime sa prilozit aj navod - teda postup instalacie.
SCD plugin pridany minuly tyzden a aj opisany postup instalacie, je vo vcera zverejnenom sw uz nefunkcny . Vobec nelutujem,ze som ho sem pridal , je mi ale luto autora, ktory si dal s nim namahu a ak bude chciet,aby fungoval, musi ho prerobit. :) To je nas udel.
Nic menej - nikomu nebranime vytvorit pdf navod zakladnej instalacie a zverejnit ho. Vsetko je o open surce - teda vytvor a zverejni. Ja mam prijimacov trochu viac a nieje v silach jedneho cloveka vytvorit postupy v pisomnej podobe na kazdy z nich.
Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- Duce
- Nováček

V plnej miere súhlasím, ja si myslím že na betatest je to celkom slušné,keby mal výrobca finálny FW tak by nikto z nás nedostal STB za zvýhodnenú cenu, i keď je čo na FW zlepšovať a nejakú dobu ešte zlepšovať aj čo bude môžem povedať za seba že tento STB prekročil moje očakávania a keď sa pozriem na linuxové HD Ábéčka tak to je v porovnaní s nimi rozdiel ako"nebe a dudy"grantec píše:Zakladne postupy su v sekcii Rady a navodyhttp://www.forum.satdigitalne.cz/viewforum.php?f=163
AZ BOX HD PREMIUM, HD BOX FS-9300, HD BOX FS-9100,COOLSTREAM ZEE, AB IPBOX 200S, OCTAGON SF 908, SAT Elita 2000 HD, FW takmer vždy čerstvý,rotor-takmer celý orbit
- andrejtom
- Nováček

presne tak, aj ja som mal viac STB a aj mam ale toto je zatial moje najvedsie prekvapenie v dobrom.
PS:aj ten novy SW je ddobry len treba vediet co a ako.
PS:aj ten novy SW je ddobry len treba vediet co a ako.
VU+ DUO 2 VTi najnovsie, AZBox ME E2 RTi 1.8 a este Ariva 200+ zopar SD, SkyLink HD, motor HH90 USALS, Gibertini OP85L, TV Panasonic P42V10E, Router Apple TimeCapsule
-
fyzik
- Nováček

Tieto nove beta verzie softu by sa nemali asi zverejnovat von, mali by ostat niekde v tejto sekcii, toto je presn to, co som nechcel. Aby mal AZBOXA v tejto faze uz doma kazdy a budu tu mudrovat nad test verziami.
Nech si daju 2032 - a nevrtaju sa v niecom novom,ked si neuvedomuju, ze je to na ich vlastne nebezpecie.
Nech si daju 2032 - a nevrtaju sa v niecom novom,ked si neuvedomuju, ze je to na ich vlastne nebezpecie.
-
j3nda
- Pokročilý

kolik byla ta dotovana cena? ja musel hezky vysolit plnou...
AB IPBox 9900HD+ 640GB (AB E2 26/05/2011 + oscam 5231) | AzBox HD Premium 200GB (0.9.5308 nebo RTi Core v1.6 Enigma 2) | Stab HH90, Emme Esse 90cm, 28.2E-1W, 0D96 & 0D0F | Samsung PS50B550 | Samsung BD-P1580
- St.
- Nováček

Tusim 7200.- Kc za Premium.j3nda píše:kolik byla ta dotovana cena? ja musel hezky vysolit plnou...
St.
DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
- grantec
- Administrátor

- Dostal poděkování: 2 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Myslim,ze cena nieje rozhodujuca. Vsimol som si ,ze AZbox sa na rozdiel od DM da pouzit ako ozajstny linux , a aby to nebolo az take smutne pre DM- funguje uz aj CCcam kompilovany povodne pre e2 .
Takze - napriek dovolenkovemu obdobiu- velky pokrok a snad aj velka buducnost.
Samozrejme, ze pre tych, co od satu ziadaju funkcne digi AU sa nic vlastne nezmenilo, ale mozno je to len tym,ze nepotrebovali AZbox .
Pri prekladoch navodov pouzivajte google translate -ozaj nieje v silach jedneho cloveka odskusat nove veci a este aj preklady robit. Ja neviem po anglicky ani ceknut , poznam len technicke a progr. vyrazy - ostatne ma ani nezaujimaju.
Pre AZbox som si vsimol dve cesty vyvoja- jednu linuxacku (potrebne znalosti linuxu a aspon zakladne prikazy) a druha je tzv -instantna- teda vsetko jednym kliknutim.
Ta instantna je pekna pre obchodnikov - dokazu nou prilakat zakaznikov majucich len peniaze- rozumu uz trochu pomenej...
Ani jedna cesta mi nevadi . Ta prva cesta sa mi ale viac pozdava.
Takze - napriek dovolenkovemu obdobiu- velky pokrok a snad aj velka buducnost.
Samozrejme, ze pre tych, co od satu ziadaju funkcne digi AU sa nic vlastne nezmenilo, ale mozno je to len tym,ze nepotrebovali AZbox .
Pri prekladoch navodov pouzivajte google translate -ozaj nieje v silach jedneho cloveka odskusat nove veci a este aj preklady robit. Ja neviem po anglicky ani ceknut , poznam len technicke a progr. vyrazy - ostatne ma ani nezaujimaju.
Pre AZbox som si vsimol dve cesty vyvoja- jednu linuxacku (potrebne znalosti linuxu a aspon zakladne prikazy) a druha je tzv -instantna- teda vsetko jednym kliknutim.
Ta instantna je pekna pre obchodnikov - dokazu nou prilakat zakaznikov majucich len peniaze- rozumu uz trochu pomenej...
Ani jedna cesta mi nevadi . Ta prva cesta sa mi ale viac pozdava.
Kód: Vybrat vše
http://translate.google.com/translate_t#Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
- Duce
- Nováček

265€ za Premium,komplet aj s dopravouSt. píše:Tusim 7200.- Kc za Premium.j3nda píše:kolik byla ta dotovana cena? ja musel hezky vysolit plnou...
St.
AZ BOX HD PREMIUM, HD BOX FS-9300, HD BOX FS-9100,COOLSTREAM ZEE, AB IPBOX 200S, OCTAGON SF 908, SAT Elita 2000 HD, FW takmer vždy čerstvý,rotor-takmer celý orbit
- Duce
- Nováček

keby som ho nedostal za dotovanú cenu tak si ho kúpim za plnú, myslím že tá cena nie je až taká vysoká keď si to porovnáš s inými HD linuxami a to čo dokáže zatiaľ FW aj keď len sú to beta verzie tak je to slúšné a v porovnání s inýmiHD linux STB ako sú napr. ABéčka tak je to rozdiel ak nebe a dudy a o cene nehovoriac.