Digi karta
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
- paleaaro
- Mírně pokročilý

Digi karta
Ahoj. Do 31.6 mam este predplateny Digi. Ako rozchodim Digi kartu v citacke? Priatelka je totiz nestastna z toho ze vypadne signal ked som v robote a vysvetlit jej ako aktualizovat kluce je nadludsky vykon :lol:
Pouzivam mgcamd a newcs plus Autoupdate. fici to perfektne.
Ide o to aby isiel aspon balik ktory mame predplateny do doby nez skonci vypovedna lehota a prejdeme na SKYLINK.
Pouzivam mgcamd a newcs plus Autoupdate. fici to perfektne.
Ide o to aby isiel aspon balik ktory mame predplateny do doby nez skonci vypovedna lehota a prejdeme na SKYLINK.
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Digi karta
Nikdy som to nerobil a tak túto odpoveď bez ako špekuláciu.
Mohlo by to ísť v Multicase
V prvom rade by si mal nejakým spôsobom zistiť BOX key kôli spárovaniu karty s prijímačom.
Multicas má v nastavení karty aj RSA key, ale neviem či je treba aj to dopísať.
V nastavení bude treba asi aj zapnúť zápisy na kartu / Autoroll / a povoliť
Emm U
Emm S
Emm G
A to by malo byť teoreticky všetko :)
Mohlo by to ísť v Multicase
V prvom rade by si mal nejakým spôsobom zistiť BOX key kôli spárovaniu karty s prijímačom.
Multicas má v nastavení karty aj RSA key, ale neviem či je treba aj to dopísať.
V nastavení bude treba asi aj zapnúť zápisy na kartu / Autoroll / a povoliť
Emm U
Emm S
Emm G
A to by malo byť teoreticky všetko :)

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
bene1
- Mírně pokročilý

myslis ze by to fakt islo? neskusal to niekto?
AZ HD Elite+DM500,skylink,SG 2100,Gibertini 85 AL,Invacom twin,Satfinder SF-30
- paleaaro
- Mírně pokročilý

Urcite by to slo, ale problem bude ziskat BOX KEY a RSA KEY. Tie vsak neviem zistit.
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
-
gama
- Nováček

Na zahraničnom fore pre Az box, som našiel program + navod ako rozbehať DIGI kartu v AZboxe,ale myslim ,že je potrebne vedieť box keys.paleaaro píše:Urcite by to slo, ale problem bude ziskat BOX KEY a RSA KEY. Tie vsak neviem zistit.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
AZbox Elite,GIGABLUE Quad+,VU+Uno
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Toto je návod pre SD Azboxy

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
- paleaaro
- Mírně pokročilý

Mozno to bude fungovat aj na HD AZBOX, len treba vyskusat.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Do Multicasu to zapíšeš s diaľkovým - to nie je problém.
Akurát budeš musieť zohnať niekoho kto Ti z karty a asi aj z Tvojho gigi prijímača vyčita čísielká...
Akurát budeš musieť zohnať niekoho kto Ti z karty a asi aj z Tvojho gigi prijímača vyčita čísielká...

- paleaaro
- Mírně pokročilý

Na nete som nasiel ze cisielka je mozne vycitat pomocou PIN-ou pri procesore :
Takze tak...
Takze tak...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
Ako návod je to nepoužiteľné...

- paleaaro
- Mírně pokročilý

dempsey píše:Ako návod je to nepoužiteľné...
Myslel som ze sa to bude dat spravet aj bez HW zasahu.
Neostave mi nic ine nez nejak priatelku naucit ako aktualizovat keys klasickym sposobom
-
fyzik
- Nováček

Ja som niekde videl soft na precitanie boxkey - niekde to bolo. Neiem ci si spravne pamatam, nevolalo sa to JTAG alebo nejako podobne??
Ale co sa tyka terajsich zmien na cigi a prechod na novy firware karty vraj teraz by uz bolo mozne aby cigi predaval len karty bez hardware. Ale, ze tak skoro k tomu nepride. Skoda, pre nich, lebo bez hardware bvy mali mensie vydaje do investicii, montazi parabol.. No oni musia vediet
Ale co sa tyka terajsich zmien na cigi a prechod na novy firware karty vraj teraz by uz bolo mozne aby cigi predaval len karty bez hardware. Ale, ze tak skoro k tomu nepride. Skoda, pre nich, lebo bez hardware bvy mali mensie vydaje do investicii, montazi parabol.. No oni musia vediet
- Primo
- Mírně pokročilý

JTag je software a hardware na oziveni "mrtveho" prijimace bez loaderu, je mozne, ze s nim jde vycist i box key. To jsou ale specializovane ukony a k jejich vyuziti to chce mit ty spravne znalosti, ktere se tezko shaneji.
Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
- visper
- Odborník

- Dostal poděkování: 1 poděkování
To jsem nepochopil, když tam máš autoupdate tak co chceš priatelku učit? Funguje to samo a dokonale.paleaaro píše:dempsey píše:Ako návod je to nepoužiteľné...
Neostave mi nic ine nez nejak priatelku naucit ako aktualizovat keys klasickym sposobom
Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
- paleaaro
- Mírně pokročilý

Uvediem priklad.visper píše:To jsem nepochopil, když tam máš autoupdate tak co chceš priatelku učit? Funguje to samo a dokonale.paleaaro píše:dempsey píše:Ako návod je to nepoužiteľné...
V dnesnych dnoch DIGI meni kluce casto ale co ked zmenia za den aj 3x kluce?
11:00 zmeni DIGI kluce, 11:05 priatelka vola do prace ze DIGI nejde.
Vtedy je nutne startnut AUtopupdate plugin. Tento ukon pre nu vyzaduje nadludsky vykon takze co prve sprave, vola.
Priatelka ma ine zaujmy nez SAT, takze v tychto veciach je anttalent.
Ale neboj dam si tu namahu a naucim ju kde v menu a co ma stlacit aby DIGI islo.