Aby se nerozhodily programy v oblibenych...

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
kolčis
Nováček
Nováček

Aby se nerozhodily programy v oblibenych...

Příspěvek od kolčis »

Myslim tim to,aby kdyz si je seradim,tak kdyz zmacknu serazeni podle abecedy a nebo podle satelitu,tak se to rozhodi a tlacitko puvodni,ktere by to melo hodit do normalu,nejak nefakci,diky...

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: Aby se nerozhodily programy v oblibenych...

Příspěvek od grantec »

puvodni ozaj nefunguje, ale ked vypnes box vzadu vypinacom - po nastartovani sa zobrazia tak, ako si ich povodne ulozil vo FAV.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
kolčis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kolčis »

jo diky grantecu,taky jsem si to myslel,protoze nic jineho se s tim nedalo delat,ale po vyladeni softwaru by to melo uz jit....

Jirka 52
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jirka 52 »

Mám problémy u HD Premium správně rozpohybovat časování pro nahrávání. Nejde mi to ani přes EPG, ani přes Rezervaci nahrávání pro pravidelné opakování . Okamžité nahrávání funguje. Chybí mi podrobný popis jednotlivých činností, který do ofic. návodu nedali. Nechápu, jak mohli dát na trh tak náročný přístroj bez náležitého návodu k obsluze, který by toto řešil včetně všech důležitých souvislostí . Něco málo jsem okoukal na Parabole, ale to nestačí. Jsem proto vděčný za každou radu a zkušenost. Děkuji Jirka 52.

AZBox HD Premium, GREEN WD10EADS 1TB 32MB, Openbox X-810
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Prijimac este nema finalnu verziu sw a cokolvek co dnes napisem, uz v zajtrajsom update nemusi fungovat. Treba reklamovat u predajcu, pretoze predajca je povinny na to upozornit.
Zpat k epg. Spravne funguje po splneni zakladnej podmienky- spravne nastavenie casu . Teda aj letny cas zvolit, posun o +1hod , aktualizacia z internetu a kliknut OK. Format casu je dobre koli prehladnosti pouzit europsky styl.
Nastavenie casu : Home - Nastavenia , OK, sipkou dole na Language/Time, OK sipkou dole na prislusne polozky.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“