Nastavene adresare

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Nastavene adresare

Příspěvek od ltrejbal »

Nejak mam zmatek v nastavenych cestach. Mam externi disk a nahraju neco a pres male menu Nahrane programy se k tomu dostanu a je to pojmenovane spravne nazvem programu dle EPG a mohu spustit. Pokud vsak jdu do Menu Film, tak nahrany program nenajdu ve slozce TV zaznam (jak by se dalo ocekavat), ale musim jit do polozky USB1, kde je v adresari recordfile soubor ts, ale jeho pojmenovani je desive, nicmene jde spustit. To same, kdyz jdu pres Spravce souboru - USB1.
Je nekde chyba?

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Re: Nastavene adresare

Příspěvek od visper »

Já myslím, že je to tak v pořádku. V tom adresáři TV záznam je interní disk, externí se musí jít přes USB. A nezkoušejte v té složce TV záznam něco mazat, mě to zhroutilo celý filesystem a musel jsem sformátovat disk. Možná to byla náhoda, ale raději teď mažu z malého menu v Nahraných pořadech.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

Hm to by mozna davalo smysl, protoze ja mam Elite a tudiz bez interniho disku, takze logicky jestli ten adresar je napevno nekam smerovanej na pevnej disk, tak se tam nic neuklada :-(
No takze ted jen jak to premapovat?

AzBox HD Elite • LG50PM970S • HD Fujitsu Siemens 640GB USB2.0 • EMU CCCAM 2.1. • Skylink
monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od monkus »

staci si poriadne precitat forum, uz sa to tu riesilo startovacim skriptom, ktory vyrobi nove linky.

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
ltrejbal
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od ltrejbal »

dobra rada, ale mount jsem zkusil a bud delam neco spatne nebo je potreba neco jineho, protoze to vlakno na ktere upozornujes resi nahravani na sitovy disk misto USB a ja chci pouze dostat nahravku, ktera je na USB do adresare TV zaznam :-(

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

tak si ju tym scriptom premapuj. pozri v akom adresary je skutocne, do akeho ho chces dostat a premapuj . ten script sa da editovat ,podla potreby.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“