Můžu zadavat key ručně,když mám vypnutý Multicas...

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
kolčis
Nováček
Nováček

Můžu zadavat key ručně,když mám vypnutý Multicas...

Příspěvek od kolčis »

Tak se chci konečně dopátrati,jestli tedy jdou klíče zadávat ručně a hlavně kam,když jsem se tady dozvěděl,že nemám už používat Multicase a mám mgcamt,Newcs FW 2032 a mám tam i SCD,ale pookud mám vypnutý Multicas,tak tedy nevím kam mám klíče tedy nahrávat.Protože si myslím,že to je všechno jen na příme připojení na síť.Tak mi prosím poraďte ať to zase rozjedu.Díky

Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Můžu zadavat key ručně,když mám vypnutý Multicas...

Příspěvek od Primo »

Taky jsem tady zacinal, a tak vim, ze to nemas lehke, ale informace ktere potrebujes jsou vsechny tady na foru. Tak jen jednoduse, klice se edituji v adresari mgcamd v souboru softcam.key. Pokud mas spuseny SCD nebo mgcamdAutoUpdater, nemusis nic delat, oni to udelaji za Tebe. Multicas a newcs+mgcamd jsou 2 rozdilne systemy na sobe nezavisle.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
kolčis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kolčis »

Hej Primo,to jako nejak chapu,ale to je jen kdyz je stale pripojeni na web,pokud se nemilim,protoze to mi teda hlava nebere,jak bych se mohl dostat do mgcamd a tam nejak zmenit klice,protoze tam me to tedy nepusti.Nebo stahnout jeste Autoupdater a nebo mozna stahnout nekoho pod vodu...

Primo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Primo »

Na to co jsem Ti napsal se obejdes i bez webu, staci pripojit AzBoxHD k domaci siti, ozivit priopjeni pres FTP a muzes editovat. Jina cesta u mgcamd neni. Jinak koupit si linuxovy prijimac se siti a nemit sit ani web je skok do prazdna.

Premium,FW5402,CAM Mascom-Irdeto,SG2100,2.5"160GBSeagate,LE32A559Samsung,SkylinkICE
kolčis
Nováček
Nováček

Příspěvek od kolčis »

Díky Primáku alespoň za něco,protože tady to jde s info horko těžko,ale já se nezdávám a určitě musím pořešit to připojení,zatím zdarec...

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“