Po rebootu nejde Skylink

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
dkor
Nováček
Nováček

Po rebootu nejde Skylink

Příspěvek od dkor »

Ahoj,
potřebuji poradit s AzBoxem HD premium. Vlastnim ho 2 dny, tak nemam zadne zkusenosti. Vsechno co se tyce Skylinku jsem rozchodil (aspon myslim :-)), ale po rebootu pristroje mi to uz kartu nenacte a programy mi hlasi, ze jsou zakodovane. Kartu musim vyjmout a znovu zastrcit, potom to jde.
Jde to nejak nastavit, abych tuto proceduru nemusel po kazdem rebootovani delat?
Jeste jedna otazecka. Co oznacuje zelena dioda. Sem tam se rozsviti.

Diky za rady.

Panasonic TH-42 PX80E, AzBox premium s WD 80GB interní, fw 0.9.4890, katra Skylink, Astra 19,2 E a 23,5 E
hplus Czech Republic
Nováček
Nováček

Re: Po rebootu nejde Skylink

Příspěvek od hplus »

Zelena ikona sviti pri prijmu HD kanalu. Co jsem tak zjistil, sviceni zelene ikony se da odstranit pomoci "Remove HD flag" (v ceskem prekladu "Odbrat HD flag", at se mi nekdo divi, ze jedu v anglictine :grin:).

S tim Skylinkem Ti snad poradi nekdo dalsi, ja mam Gital a rozchodil jsem ji podle rad tady na foru (Multicas v OpenXCas).

AZbox Premium, Samsung F1 1TB, Astra 19.2°+23.5°+28.2°, Samsung LE40A656 (dříve Octagon 918HD)
Benny
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Benny »

dkor píše:Ahoj,
potřebuji poradit s AzBoxem HD premium. Vlastnim ho 2 dny, tak nemam zadne zkusenosti. Vsechno co se tyce Skylinku jsem rozchodil (aspon myslim :-)), ale po rebootu pristroje mi to uz kartu nenacte a programy mi hlasi, ze jsou zakodovane. Kartu musim vyjmout a znovu zastrcit, potom to jde.
Jde to nejak nastavit, abych tuto proceduru nemusel po kazdem rebootovani delat?
Jeste jedna otazecka. Co oznacuje zelena dioda. Sem tam se rozsviti.

Diky za rady.
Nikde nepises co pouzivas za emulator, jestli newcs + mgcamd nebo MultiCAS

AZbox HD Premium-HDD WD GP 1TB, SATA2 IntelliPower, 32MB (WD10EADS); ABIpbox 200s (Enigma); Maximum E-85 multifocus; 3x Diavolo Twin 0,1dB (19,2E-23,5E-1W);LCD SONY-KDL 32W4000; Reciever - SONY STR-DE497;PCH A-100, HTPC
dkor
Nováček
Nováček

Příspěvek od dkor »

Mam tam nainstalovany newcs + mgcamd i MultiCAS. Jde o to, ze po restartu mi tu kartu vubec nenajde a kdyz ji vytahnu a zastrcim, tak se mi nacte a zase to funguje. Mam newcs a mgcamd smazat a nechat jen MultiCAS?

Panasonic TH-42 PX80E, AzBox premium s WD 80GB interní, fw 0.9.4890, katra Skylink, Astra 19,2 E a 23,5 E
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Hlavne ich nepoužívaj spolu naraz. Buď Multicas alebo newcs a mgcamd. Podľa toho čo používaš udel aj prioritu.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
dkor
Nováček
Nováček

Příspěvek od dkor »

Tak jsem deaktivovat newcs a mgcamd. Ted jsem to rebootoval a vali to dobre. Asi se newcs a mgcamd s Multicasem nesnesli. Diky za radu.

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“