Jak přepnout zvukovou stopu
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
oski1
- Nováček

Jak přepnout zvukovou stopu
Jak přepnu na AZ HD zvuk u stanice Travel. V levé stopě je maďarština a v pravé je čeština.
AZBox HD Elite
-
Thomik1
- Moderátor

- Dal poděkování: 34 poděkování
- Dostal poděkování: 105 poděkování
Re: Jak přepnout zvukovou stopu
Tak přepni na pravou stopu a máš to
stiskni žluté tlačítko a šipku doprava
ps-jinak tohle je fakt základ co by snad mohl umět každý
Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.

Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
-
oski1
- Nováček

No základ to asi je, ale když to neumíš a nevíš jak na to tak to těžko rozchodíš. Hledal jsem to i zde na fórum, ale odpověď jsem nenašel. Dík za pomocThomik1 píše:Tak přepni na pravou stopu a máš to![]()
AZBox HD Elite
- dempsey
- Odborník

- Kontaktovat uživatele:
A nenapadlo Ťa to vyskúšať ?

Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
-
oski1
- Nováček

To že se mění jazyk žlutím tlačítkem sem věděl, ale že se pak musí zmáčknout vlevo nebo vpravo mě fakt nenapadlo.dempsey píše:A nenapadlo Ťa to vyskúšať ?
AZBox HD Elite
- libco
- Mírně pokročilý

Už sa určite opakujem, ale kto doteraz nemal žiadny prijímač, toho logicky dosť ťažko takéto niečo napadne.dempsey píše:A nenapadlo Ťa to vyskúšať ?
ICQ 563 123 279
-
oski1
- Nováček

Ješte se vrátím k tomu přepínání audia. Uvedený postup samozřejmě funguje, ale má jeden háček. Přepne se totiž u všech stanic. A to mám už nějakou dobu jiny satelit a ten přepne zvukovou stopu jen u stanic kde se to nastaví. A nechce se mi věřit, že si AZ HD nedokáže zapamatovat tu přepnutou audio stopu jen u jedné stanice.
AZBox HD Elite
- libco
- Mírně pokročilý

Myslím že na toto je možná iba jedna odpoveď.oski1 píše:Ješte se vrátím k tomu přepínání audia. Uvedený postup samozřejmě funguje, ale má jeden háček. Přepne se totiž u všech stanic. A to mám už nějakou dobu jiny satelit a ten přepne zvukovou stopu jen u stanic kde se to nastaví. A nechce se mi věřit, že si AZ HD nedokáže zapamatovat tu přepnutou audio stopu jen u jedné stanice.
BETA
ICQ 563 123 279
-
oski1
- Nováček

-
monkus
- V.I.P.

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
co chcete rozvadzat? je to beta firmware, a tychto chybickach krasy sa vie, caka sa len na to, ze sa dostanu medzi priority aby sa fixli.
ocividne su teraz prioritnejsie ine veci.
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
oski1
- Nováček

No tak měl napsat "beta firmware" a bylo by mi to jasné. Neříkám, že je to nějaké důležíté tato funkce, jistě se musí řešit mnohem důležitější věci a na řadu to příjde později, to chápu.monkus píše:co chcete rozvadzat? je to beta firmware, a tychto chybickach krasy sa vie, caka sa len na to, ze sa dostanu medzi priority aby sa fixli.
AZBox HD Elite
- libco
- Mírně pokročilý

Prepáč, nenapadlo ma že to treba až tak presne nazvať. Nebol to úmysel.oski1 píše:No tak měl napsat "beta firmware" a bylo by mi to jasné. Neříkám, že je to nějaké důležíté tato funkce, jistě se musí řešit mnohem důležitější věci a na řadu to příjde později, to chápu.monkus píše:co chcete rozvadzat? je to beta firmware, a tychto chybickach krasy sa vie, caka sa len na to, ze sa dostanu medzi priority aby sa fixli.
ICQ 563 123 279
-
oski1
- Nováček

Nemusíš se omlouvat. Prostě jsem to hned nepochopil :)libco píše:Prepáč, nenapadlo ma že to treba až tak presne nazvať. Nebol to úmysel.oski1 píše:No tak měl napsat "beta firmware" a bylo by mi to jasné. Neříkám, že je to nějaké důležíté tato funkce, jistě se musí řešit mnohem důležitější věci a na řadu to příjde později, to chápu.monkus píše:co chcete rozvadzat? je to beta firmware, a tychto chybickach krasy sa vie, caka sa len na to, ze sa dostanu medzi priority aby sa fixli.
AZBox HD Elite