Problém s AZ Box

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
denzel80
Nováček
Nováček

Problém s AZ Box

Příspěvek od denzel80 »

Ahoj. Prosím o radu. Do této chvíle mi můj AZ Box elite fungoval naprosto v pořádku. Mám kartu Skylink a nainstalovaný multicas, takže vše jelo (ještě včera) bez problémů. Dnes jsem jej zapnul tzn. neměnil žádné parametry a zakódované programy to nerozkóduje. Nekódované programy běží normálně. Signál je také stabilní. Už jsem zkusil naprosto vše, co mě napadlo - restartovat plugin, restartovat celý az box včetně odpojení od elektřiny, přeinstalování na nejnovější multicas (včetně deaktivace starší verze) a nic nepomohlo. Víte někdo čím by to mohlo být? Kdybych se vněčem vrtal, tak to pochopím, ale když to jeden den funguje a druhý už ne, tak to mi hlava nebere.

shibal
Mazák
Mazák

Re: Problém s AZ Box

Příspěvek od shibal »

A nemáš náhodou novou kartu, starou asi tak 20 dní ?

Pokud ano mrkni ta toto vlákno : viewtopic.php?f=76&t=3238
tak se řeší přeštení toho co máš na té skylink kartě a následné zápisy na ni.
Pro to budeš musel naistalovat NewCS
Podotýkám, že mě zápisy taky nejdou a už jsem toho zkoušel hodně - až jsem musel dojít k švagrovi a tak 1/2 počkat u nefungující ČT2, dokud ona (a ostatní) nenaběhlo :106:A

AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
denzel80
Nováček
Nováček

Příspěvek od denzel80 »

Ano kartu mám od 30.6. díval jsem se na ten tvůj odkaz, stáhl jsem si nejnovější newcs i mgcamd včetně SCD, multicas mám zakázaný a povolené jsou mgcamd a newcs, přičemž nejvýše je mgcamd. U obou conf souborů mám povoleno AU, ale přesto, když se podívám na newcs přes prohlížeč, tak mi to píše, že mám práva do 19.7. a tudíž to nefunguje. Už si opravdu nevím rady.....

denzel80
Nováček
Nováček

Příspěvek od denzel80 »

tak už se mi to rozeběhlo, reautorizoval jsem kartu na webu a jede

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“