fw 1.07.36

Odkaz na firmware a diskuze k firmware.

Moderátor: By.Bob

Odpovědět
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

fw 1.07.36

Příspěvek od dempsey »

- možnosť vypnutia internej čítačky po stlačení 1407 v menu CAS
- priame prepnutie programu po stlačení číselnej voľby
- pridané DYNDNS
- po aktualizácii urobte továrenské nastavenie a prijímač vypnite a zapnite zadným vypínačom
- setting a nastavenie môžete vyvolať v menu obnovy systému / ak teda nezabudnete spraviť zálohu /

http://www.sapro.cz/download/hdbox/download2.php?id=07

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: fw 1.07.36

Příspěvek od grantec »

Ja zas pridam moj komentar k tejto verzii fw. Nebojte, nebudem Vas otravovat odbornymi vyrazmi. :96:
Rozrastol sa nam busybox- o ziadane prikazy , takže aj script na stahovanie keys uz mame hotovy - ved je to ozaj len par riadkov. Dam ho do downloadu , treba ho prekopirovat do /var/etc/start.sh s atributom 755 . Ked nahodou nedajboze provider zmeni kluce- staci restartovat box .
K tej aktivacii citacky:
Menu - CAS a tam treba zadat 1407 - parameter na aktivaciu a deaktivaciu citacky sa okamzite objavi. Zmena je ovsem platna az po restarte.
Moj postreh:
sw robia dvaja ludia. Ten co robil verziu 30 robil aj verziu 36.
Ale ten co robil verziu 29 spravil viac pre sw emulaciu . Cakam,ze sa vrati z dovolenky a prida aj on svoju upravu.
Podpora pre DynDNS je OK, ale ma vyznam az ked bude citacka aspon pod newcs pracovat. V sucasnosti snad len ako pristup na HDD zvonku sa da vyuzit,ale ked uz raz je -lepsie ako po papuli,ze ?
Vsimol som si jednu vec. Vsetky boxy postavene na architekture sh4 maju problem s dvomi tunermi a jednou citackou. Ale asi je to ozaj len o schopnosti programatora, pretoze to co sa inym nepodarilo ani po dvoch rokoch prace na sw- na HDboxe bezi tusim od zaciatku. Ano - ak je zapnuty integrovany UNI driver na citacku, skutocne dokaze z jednej karty 2 programy nahravat a dva sledovat (samozrejme , dva tunery musia byt aj zapojene). Mozno je to pre majitelov HDboxu bezna vec,ale vedzte,ze iny kolegovia z Korei to nevedia a nevedia a nevedia.
Tu neof. podporu (mgcamd a podobne) mame v sucasnosti portovanu z Kathi - sak ako inac. Su najdalej. Maju vsak len jeden tuner :) Uz chapete preco nevie dekodovat z druheho ?
V internej citacke funguje aj Gital - teda 0D0F .
Pri pouziti sw emulacie stale nevieme nahravat dekodovany program - jednoducho nam chyba napojenie na STVID[0].TrickM a bez toho ani ranu...
Tato verzia fw riesi zakladne problemy a vlastne uz moze ist do boxov ako oficialna. Ked si odmyslime sw emulaciu - niet jej co vytknut , okrem ovladania hlasitosti cez SPDIF - teraz je tam uz pre zmenu rovno mute- na furt. V minulej verzii sa nedalo len regulovat.
Este jedna vec- kto ma panel vacsi ako 107 cm, mohol by odskusat kvalitu obrazu pri vypnutej citacke a zapnutej citacke. Teda ci je vobec nejaky rozdiel.
Kedze nas cakaju dost velke zmeny v oblasti sw a hlavne jeho verzii , nebudem zbytocne vyrit hladinu. Podstatne ide aj v tomto zakladnom fw .

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
Odpovědět

Zpět na „Odkaz na firmware a diskuze k firmware - HD-BOX FS-9200-9300 PVR“