AZBOX HD Elite - otazky zacatecnik, SKYLINK, Ctecka k. , EMU

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
xsauron
Nováček
Nováček

AZBOX HD Elite - otazky zacatecnik, SKYLINK, Ctecka k. , EMU

Příspěvek od xsauron »

Dobry den, mam novy AZBOX HD ELite. Procitam si toto forum a hledam otazky na nekolik mych otazek, neco najdu tamhle, neco tuhle a tak tezko najdu odpovedi na me otazky komplet.

Chtel bych se Vas zeptat:

1. Dozvedel jsem se z for, ze je mozne bezproblemu pouzivat kartu Skylink se zaplacenymi Ceskymi programy, ale je nutne nainstalovat plugin. Pluginu tu ale vidim celou radu, jaky je pro me asi tak nejlepsi? Aby fungovala ctecka jako Cryptoworks?

2. Dale jsem se docetl, ze nekdy jde a nekdy nejde pouzivat plugin pro ctecku Cryptoworks (aby univerzalni ctecka tak fungovala) a zaroven EMU. Nekdo zase rikal, ze se daji dva pluginy nechat v nejakem poradi zapnute a pak bezi oboji.

3. Jak rozchodit EMU a jakym zpusobem zadavat kody? Stahuji si je automaticky pluginy pres net a jake? Kde je hledat? Jakeho jsou typu a co vse rozkodovavaji. Popripad odkaz na nejakou info na netu s touto problematikou.

4. Nekolikrat jsem cetl na forech o nejakych zapisech na kartu? O co se jedna? Kdy chytit, aby zapisy na kartu sly a kdy ne? Je to potreba pri EMU? Atd

Moc Vam dekuji za odpovedi

monkus Slovakia
V.I.P.
V.I.P.
Dal poděkování: 4 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: AZBOX HD Elite - otazky zacatecnik, SKYLINK, Ctecka k. , EMU

Příspěvek od monkus »

predpokladam, ze si si neprecital forum pred tym, ako si tento prispevok napisal. nemyslim si, ze niekto tu zacne opat specialne pre teba pisat to, co je tu popisane x-krat

dakujeme za porozumenie :-)

dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
xsauron
Nováček
Nováček

Příspěvek od xsauron »

Zdravim, tak satelit je uz nastaveny a bezi to.

Mam 80cm parabolu a Inverto Monoblok QUAD 4.3st.. Pouzivam dve TV a mam dva prijmace. AZBOX HD ELITE a Topfield TF 6000 CR.

Dnes jsme si hrali z nastavovani anteny a nakonec se snad i vse podarila. Naladil jsem Astru 19,2 i 23,5 na Topfield TF 6000 CR. Signal uroven i kvalita na Topfield TF 6000 CR 90%!

1. Ale na AZBOX HD ELITE to ukazuje jen okolo 60%???

Stahl jsem do nej dnesni nejnovejsi firmware. Muze to byt tim?

Dale na Topfield TF 6000 CR chytam vse od Novy, CT, Eurospotu......

Na AZBOX HD ne. Zaprve kdyz jsem si stahl druzici z netu mela astra 23,5 spatne udaje, musel jsem je upravit a kdyz jsem je upravil, naladilo se z Astry jen par programu?

2.Musim tam nekam namlatit frekvence programu sam? Nema nekdo uz nejaky seznam, ktery by se tam nahral???

|Diky za odpovedi

xsauron
Nováček
Nováček

Příspěvek od xsauron »

Jeste zdravim a studuju to ladeni. Na Topfield TF 6000 CR bylo vse pred nastavene, jen jsem zvolil Atrz 23,5 a hotovo.

Na Azboxu kutim. Astra 2š,5 pul stahnuta ma hodnutu signalu 0, kdyz jsem si tam svoji pridal, nastavil jsem ji nasledovne 12525, V, 3/4 27500.

A dal sjem ladit a naslo to CTcka.

Koukam doletaku skylinku a tam cumim ;-), jsou na Astre jine programy (to vim ..) Al epro jejich chyceni jsou jine udaje napr. 10862, H, 3/4 .......Ocka

Kurna takze Astra 23,5 nema svoji frekvenci 12525, ale nejake rozmezi??? Jak to mam v AZBOX HD ELITE natukat?

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grantec »

ASTRA 23,5 - zadaj si najskor v nastaveni satelitu NIT vyhladavanie
Potom prejdi na editaciu SAT/TP a pri ASTRA23,5 pridaj novy TP 11797 /27500
potom prejdi na vyhladavanie - zvol prave pridany 11797 a daj vyhladavat. Prida ti vsetky potrebne TP pre skylink .
KD home som ladil manualne - tych par TP.

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
xsauron
Nováček
Nováček

Příspěvek od xsauron »

MOc dekuji NIT pomohlo.

ALe je zajimava, ze i kdyz ted mam na Skylinku skoro vsechno zaplacene, az na HBO atd, funguji ruzna HDcka, Nova HD test nejde, porad to chce neco kodovat? Nevite cim to je, kdyz jine placene HD od Skylinku jdou a NOva HD, ktera je free ne?

xsauron
Nováček
Nováček

Příspěvek od xsauron »

Ju problem byl v tom, ze jsem nemel nastaveny DBS 2.

xsauron
Nováček
Nováček

Příspěvek od xsauron »

DVB-S2 (sorry ;-))

krokous
Nováček
Nováček

Příspěvek od krokous »

xsauron píše:Zdravim, tak satelit je uz nastaveny a bezi to.

Mam 80cm parabolu a Inverto Monoblok QUAD 4.3st.. Pouzivam dve TV a mam dva prijmace. AZBOX HD ELITE a Topfield TF 6000 CR.

Dnes jsme si hrali z nastavovani anteny a nakonec se snad i vse podarila. Naladil jsem Astru 19,2 i 23,5 na Topfield TF 6000 CR. Signal uroven i kvalita na Topfield TF 6000 CR 90%!

1. Ale na AZBOX HD ELITE to ukazuje jen okolo 60%???

Stahl jsem do nej dnesni nejnovejsi firmware. Muze to byt tim?

Dale na Topfield TF 6000 CR chytam vse od Novy, CT, Eurospotu......

Na AZBOX HD ne. Zaprve kdyz jsem si stahl druzici z netu mela astra 23,5 spatne udaje, musel jsem je upravit a kdyz jsem je upravil, naladilo se z Astry jen par programu?

2.Musim tam nekam namlatit frekvence programu sam? Nema nekdo uz nejaky seznam, ktery by se tam nahral???

|Diky za odpovedi
Tu sílu signálu jsme řešili nedávno zde viewtopic.php?f=76&t=3668. Když se koukneš třeba do recenzí na internet tak je tam všude vidět podobně nízká kvalita. Nikde jsem zatím nevidět přes 90%.

AZBOX HD PREMIUM (REV 3.00); SKYLINK; 2*LNB 23.5E, 19.5E
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“