Kúpa AZBOX Premium HD

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
markus666
Nováček
Nováček

Kúpa AZBOX Premium HD

Příspěvek od markus666 »

Hi all.

Mal by som záujem kúpiť tento box, len by som potreboval poradiť od niekoho kto ho už má.
Plánujem kúpiť Skylink A CS Link kartu a Skylink by som zdieľal na PC... pôjde to normálne ? Lebo s touto značkou som sa ešte nestretol, tak neviem čo od nej môžem očakávať. Ďakujem za všetky odpovede a rady.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Kúpa AZBOX Premium HD

Příspěvek od dempsey »

Čo myslíš tým zdieľaním do PC ? Ak cez acamd tak to ide, ak myslíš stream po sieti tak to ešte nejde

search.php?keywords=acamd&terms=all&aut ... mit=Hledat

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
markus666
Nováček
Nováček

Příspěvek od markus666 »

dempsey píše:Čo myslíš tým zdieľaním do PC ? Ak cez acamd tak to ide, ak myslíš stream po sieti tak to ešte nejde

search.php?keywords=acamd&terms=all&aut ... mit=Hledat
poviem ti to tak, ja som do toho úplný loser, doteraz som mal DIGI a UPC takže som k tomu box mal a DIGI sa mi dalo dekódovať aj bez prímaču... lenže teraz chcem kúpiť Skylink a CSLink a na to potrebujem box minimálne s jednou čítačkou kariet aby som mohol kartu nazdielať do PC a aby mi to šlapalo a potom jeden alebo dva CI sloty aby som tam mohol hodiť druhú kartu.

Na PC mám kartu SkyStar 2 a plánujem do druhého PC kúpiť ešte SkyStar HD2... tak či mi to pôjde pekne aj na PC keď hodím kartu do čítačky a nazdielam ju... chcem to napojiť nasledovne, plánujem kúpiť LNB z 2 konektormi pre koaxiálny kábel z toho jeden by šiel do prímaču čím by som zabezpečil signál pre TV a druhý by išiel do PC... PC by som následne potom ešte prepojil so sieťovým káblom do prímaču... určite to poznáš, lebo už máš isto viacej skúseností ako ja... mne sa jedná hlavne o to aby mi to na PC išlo všetko pekne normál nazdielana karta z prímaču... pokiaľ to nepôjde pls poraď mi nejaký iný box, ktorý má jednu čítačku kariet a 1 alebo 2 CI Sloty... diky... :15:

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Ten odkaz z vyhľadávača na fóre som Ti dal preto, aby si si prečítal že to ide.
AZ HD má čítačku z ktorej sa dá zdieľať Skylink do Skystar.
Podrobný návod ale zrejme nenájdeš pokope na jednom mieste.
S tým signálom to je jednoduché stačí TWIN konvertor a natiahnuť od neho zvlášť koaxiál k AZ a druhý k Skystar. Nastavenie servera (az) tu nájdeš a klienta (skystar) asi nie.

Čítaj už sa hľadaj alebo objednaj niekoho kto to zvládne za pár minút a EUR

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“