AzBox Premium HD, Astra 23,5 a 19,2, SkyLink počet programů?

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
ondra1m
Nováček
Nováček

AzBox Premium HD, Astra 23,5 a 19,2, SkyLink počet programů?

Příspěvek od ondra1m »

Zdravím,
Skylink programy sem jakž takž rozchodil, ale z Aster se mi daří naladit jen cca 101 programů a v diskusích sem se dočetl, že by mělo být k dispozici cca 256. Některé pozice mi prostě ukazují Quality 0 a nenalezne to žádné programy. Například ani v SkyLinku obsažené Discovery HD, Brava HDTV a další hromadu programů. Přitom když připojím starý vrak Strong, tak ten najde snad úplně vše. Dělám někde něco špatně? Nebo je potřeba nastavit něco jinak. Firmware mám nejaktuálnější. Ještě jedna zvláštnost ve jménech satelitu mi to neukazuje stupně (u všech je napsáno 0,0E), které sem na různých obrázcích viděl, to je jen asi nějaká chybička FW že ano? Díky moc za pomoc.

grantec
Administrátor
Administrátor
Dostal poděkování: 2 poděkování
Kontaktovat uživatele:

Re: AzBox Premium HD, Astra 23,5 a 19,2, SkyLink počet programů?

Příspěvek od grantec »

vies - obcas treba upravit parameter TP , skor ako ho zacnes skenovat. Ale mozes to urobit aj tak,ze si nahras so sekcie download uz hotovy setting a nemusis skumat, preco to na default nastaveniach nejde.
:arrow: viewtopic.php?f=84&t=3468

Zapol som si surflock ! Max 1sz za 24 hod ! A0 00
visper
Odborník
Odborník
Dostal poděkování: 1 poděkování

Příspěvek od visper »

AzBoxEdit umožňuje natáhnout aktuální seznam transpondérů z KingOfSat a potom si můžeš naskenovat stanice sám. Ale nezkoušel jsem to. Nevím jestli jde satelity postupně přidávat po jednom do již vytvořeného setingu.

Azbox Premium--- Enigma 2---Seagate Pipeline 500GB---motor SG2100
hplus Czech Republic
Nováček
Nováček

Příspěvek od hplus »

Určitě jde TP editovat a přidávat - sám jsem si tak do settingu staženého online něco přidával (teď už přesně nevím, co to bylo)

AZbox Premium, Samsung F1 1TB, Astra 19.2°+23.5°+28.2°, Samsung LE40A656 (dříve Octagon 918HD)
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“