Rušivý signál, zvuk

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
bibibo
Nováček
Nováček

Rušivý signál, zvuk

Příspěvek od bibibo »

Viem, že to asi nepatrí do diskusie o STB AzBox ale chýba tu klasická voľná diskusia. Poradte mi ako vyriešiť môj problém. Mám parabolu na ktorej je Octo LNB. Zatiaľ mám pripojené na tom dva STB. V izbe 1 mám AzBox + LCD Samsung a prepojené s HDMI. V izbe 2 mám Showbox + LCD Samsung a prepojené s SCART káblom. Z TV Samsung v izbe 2 vychádza nejaký rušivý zvuk z repro. Tak ako keby bola prerušená zem v kábli scart. Keď odpojím v izbe 1 HDMI kábel od STB AzBox, tak rušivý zvuk na TV Samsung v izbe 2 zmizne a zvuk je ok. Už som meral či nemám v zásuvkách prehodenú fázu ale to je ok. Napadá niekoho čo je príčinou ?

AzBox HD Premium + 1TB HDD, AB IPBox 400 firmware Slon6 + 160 GB HDD, SG2100.
asconn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: Rušivý signál, zvuk

Příspěvek od asconn »

Zkus zařízení v jedné místnosti přepojit do jiné el. zásuvky - která by mohla být zapojená na jiné větvi.

Technotrend S2-3600 HD USB + Asus K52JC, AZBOX Elite HD (E2-OpenRSI-OpenPLI 3.0), Illusion M3-Kyng, Dreambox DM800HD, SkyLink ICE, SG 2100 USALS, Samsung LE40A559 Full HD, Samsung LE37C550
bibibo
Nováček
Nováček

Re: Rušivý signál, zvuk

Příspěvek od bibibo »

asconn píše:Zkus zařízení v jedné místnosti přepojit do jiné el. zásuvky - která by mohla být zapojená na jiné větvi.
No to budem musieť natiahnúť predlžovák. Ák bude trocha času, tak vyskúšam.

AzBox HD Premium + 1TB HDD, AB IPBox 400 firmware Slon6 + 160 GB HDD, SG2100.
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“