Nahrávání DSR-7500 + Skylink

Nastavení a diskuze
Odpovědět
Ingoust
Nováček
Nováček

Nahrávání DSR-7500 + Skylink

Příspěvek od Ingoust »

Pokud nahrávám přes Intelsat a kódy tak nahrávání jede bez problémů, ale přes Astru a Skylink se program začne nahrávat, soubor se vytvoří, ale nejde přehrát a přístroj restartuje. Nemáte někdo nějakou radu???

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nahrávání DSR-7500 + Skylink

Příspěvek od dempsey »

Tvoja fleška má malú rýchlosť záznamu, ale trošku by mohlo pomôcť formátovanie v prijímači

Nezabúdaj ale že formátovanie z nej zmaže všetky dáta a záznamy

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Ingoust
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ingoust »

Nahrávám na HD.. FW poslední dostupný.

Ingoust
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ingoust »

Ještě upřesním... Nahrávám cca (teda moje žena) 5-8 pořadů denně.
Přes Intelsat není žádnej problém jak změní kódy tak je polovička trochu nervózní..
Přes Astru a Skylink pokud to je reklama a nebo nejaky druhotný pořad nahrávání proběhne v pohodě.. Pokud to je př, film soubor se vytvoří ale nejde přehrát. Na FW 2,18 se místo vytvoření souboru nahrávání zasekne....

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Aj tak by som ho skúsil naformátovať v prijímači. Spraviť zálohu dát by nemal byť problém..

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Ingoust
Nováček
Nováček

Příspěvek od Ingoust »

Tak bohužel format přes dreamsky. Vyzkoušel jsem HD naformátovat kličenku a pořád to samé. I jsem zkoušel NTFS.
Ještě jsem zkoušel při nahrávání koukat na to nahráváné video o 5 min na zpět při zapnutém nahrávání. To šlape bez problému.
Pokud chci pustit ten samý soubor po ukončeném nahrávání. Tak rebot přístroje.. Už mě opravdu nic nenapadá..
Děkuji za každou radu.

Tomaško
Nováček
Nováček

Příspěvek od Tomaško »

Keď spúšťaš nahrávku ideš v pravo hore na "nahrávky"?Stalo sa mi že pri spustení na "vše" sa reštartoval prijímač,pri "nahrávky" to bolo v poriadku.Ak otvoríš nahrávku pri (AK SA PODARI) "vše" po vypnutí budeš mať označené "nahrávky".

Odpovědět

Zpět na „Diskuze DSR-7000PVR, DSR-7500 CI LAN“