Výměna MiniPCI WiFi karty

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
the.max
Nováček
Nováček

Výměna MiniPCI WiFi karty

Příspěvek od the.max »

Kdyz jsem prvne rozebral Premium a vsiml si pouziteho MiniPCI modulu pro wifi, malem jsem vrhnul do jeho utrob muj obed. Nezkousel nekdo pouzit nejakou rozumnejsi kartu s Atherosem? Jakje to s dostupnosti zdrojaku jadra kvuli pripadne kompilaci modulu (ath5k, madwifi by asi kvuli HALu neproslo). Cetl jsem tu, ze to zrovna moc slavne neni, ze neni dostupne SDK. To mi ale prijde jako porusovani licence GPL, protoze pokud nekdo prodava nejaky vyrobek ve kteremje pouzity Linux, mel by dodavat i pouzite zdrojaky, nechci prudit, protoze jinak je to na ohlaseni na http://gpl-violations.org/.

AZBox Premium HD | AB IPBox 250S | DBox (Nokia) | Toroidal 90 + EMP Centauri S16/1PCP-W3 | Linux only user
St.
Nováček
Nováček

Re: Výměna MiniPCI WiFi karty

Příspěvek od St. »

the.max píše:Kdyz jsem prvne rozebral Premium a vsiml si pouziteho MiniPCI modulu pro wifi, malem jsem vrhnul do jeho utrob muj obed. Nezkousel nekdo pouzit nejakou rozumnejsi kartu s Atherosem? Jakje to s dostupnosti zdrojaku jadra kvuli pripadne kompilaci modulu (ath5k, madwifi by asi kvuli HALu neproslo). Cetl jsem tu, ze to zrovna moc slavne neni, ze neni dostupne SDK. To mi ale prijde jako porusovani licence GPL, protoze pokud nekdo prodava nejaky vyrobek ve kteremje pouzity Linux, mel by dodavat i pouzite zdrojaky, nechci prudit, protoze jinak je to na ohlaseni na http://gpl-violations.org/.
na Atheros nevim, ale jestli si chces hrat, tak tady:
viewtopic.php?f=149&t=3888
je podpora pro chip rt2870 . Ale videl jsem jen USB adaptery.

St.

DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
the.max
Nováček
Nováček

Re: Výměna MiniPCI WiFi karty

Příspěvek od the.max »

Prave tomu ralinlinku bych se rad vyhnul. mam na ne nejakou averzi.

AZBox Premium HD | AB IPBox 250S | DBox (Nokia) | Toroidal 90 + EMP Centauri S16/1PCP-W3 | Linux only user
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“