Zprovoznění čtečky karet

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Zprovoznění čtečky karet

Příspěvek od Kessn »

Prosím o pomoc s nastavením čtečky karet pro nastavení Cryptoworksu pro kartu CSlink. Vím, že se má nastavit NewCS plugin ale jak to netuším jestli je to téma už tady pošlete odkaz nemohu nic najít , nebo prosím o návod jak to nastavit. Přijímač mám jen pár dní. Dík Lád'a.

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 34 poděkování
Dostal poděkování: 105 poděkování

Re: Zprovoznění čtečky karet

Příspěvek od Thomik1 »

Pokud máš fw 0.9.3686 a vyžší vyzkoušej tento postup je jednoduchý :89:

viewtopic.php?f=159&t=4031

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

Thomik1 píše:Pokud máš fw 0.9.3686 a vyžší vyzkoušej tento postup je jednoduchý :89:

viewtopic.php?f=159&t=4031
Mám verzi 0.9.3877 a to mám ten soubor stáhnout a extrhovat na flash? Dík Lád'a.

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Neni tam náhodou aj návod ?

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Thomik1 »

dempsey píše:Neni tam náhodou aj návod ?
určitě nééé :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: podle mě si to napsal malým písmem

Force1 Iqon 1Tera HDD ,Dreambox DM520 + USB DVB-T,HdBox 9105,Dreamsky Duo6 ,SG2100 usals,LNB Quad ,parabola 85,a ještě pár dalších STB
Obrázek
Všechny uvedené návody slouží výhradně na studijní účely, pro příjem kódovaných programů si pořiďte oficiální dekódovací kartu.
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

Zdravím , tak jsem vše udělal podle návodu a karta CSlink pořád nejde na obrázku je v menu když otevřu Plug-ins http://ubc.galerie.cz/3943406-vse#57366682 není toto nastavení jen pro karty SKYlink? A nevíte jak tam nainstalovat NewCS má to být pro Cryptoworks mám kartu CSlink(gital). Prý má být čip karty dolů? Prosím o návod jak zprovoznit kartu CSlink dík všem Lád'a.

Thomik1 Czech Republic
Moderátor
Moderátor

Příspěvek od Thomik1 »

Pokud jsi nainstaloval zálohu plugínů od Dem. pak na tom obrázku vyber OpenXcas a klikni na nho ok. Ten Newcs a mgcamd je tam.
Kartu máš novou :?: neregistrovanou pak nainstaluj zálohu aby ti chodily zápisy na kartu.

Obrázek
Kessn
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kessn »

Thomik1 píše:Pokud jsi nainstaloval zálohu plugínů od Dem. pak na tom obrázku vyber OpenXcas a klikni na nho ok. Ten Newcs a mgcamd je tam.
Kartu máš novou :?: neregistrovanou pak nainstaluj zálohu aby ti chodily zápisy na kartu.
Dík už to běží kartu mám starou jen nevím jak mám nastavit ty zápisy? Lád'a.

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“