český zvuk z DVD

Moderátoři: monkus, gorick, schmegea

Odpovědět
BextrH
Mazák
Mazák
Dal poděkování: 4 poděkování
Dostal poděkování: 3 poděkování
Kontaktovat uživatele:

český zvuk z DVD

Příspěvek od BextrH »

Napadla mě taková hloupost. Jelikož se nemohu dostat na českou zvukovou stopu u DVD, napadlo mě, co takhle streamovat z PC přes přehrávač VLC pomocí LAN. Zadat v AZ BOXU v IP CHANEL kde se pouští streamovaná televize z internetu adresu PC a tak přímo sledovat stream filmu s nastavenou češtinou. Nechci aby to vypadalo, že jsem oběvil Ameriku, ale kdyby to v realitě fungovalo bylo by to dobré řešení. Pokud máte někdo s podobným pokusem zkušenost, napište to. Díky

Phoenix/Smouse,Ferguson 3318,Openbox X820,skystar 2,IPBox250S,AZHD-Elite,SG2100,ADB 3800TW fw elArtista, Samsung UE37C6500
St.
Nováček
Nováček

Re: český zvuk z DVD

Příspěvek od St. »

BextrH píše:Napadla mě taková hloupost. Jelikož se nemohu dostat na českou zvukovou stopu u DVD, napadlo mě, co takhle streamovat z PC přes přehrávač VLC pomocí LAN. Zadat v AZ BOXU v IP CHANEL kde se pouští streamovaná televize z internetu adresu PC a tak přímo sledovat stream filmu s nastavenou češtinou. Nechci aby to vypadalo, že jsem oběvil Ameriku, ale kdyby to v realitě fungovalo bylo by to dobré řešení. Pokud máte někdo s podobným pokusem zkušenost, napište to. Díky
urcite to jde. Mame v siti pomoci VLC streamovane TV a na AZBoxu jede.
St.

DPD Panasonic 42PZ80E, AzBox Premium, 2.5" hdd Toshiba, Enigma2, CCcam, Skylink
Odpovědět

Zpět na „Dotazy začátečníků“