priocaid.cfg v mulicas

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
luckym
Nováček
Nováček

priocaid.cfg v mulicas

Příspěvek od luckym »

Ahojte,
naco presne sluzi priocaid.cfg, nieco som sa docital ale nie je mi to celkom jasne. Tie prve dva cisla je kodovaci system a tie druhe dva urcuju providera napr skylink 0903, a potom v akom poradi su napsane tieto cisla tak potom v takomto poradi sa snazi Multicas dekodovat signal?
Potom ked mam skylink kartu oplati sa napisat na zaciatok 0903, alebo to nema s kartou nic spolocne?

dik za objasnenie

AZ-HD-Elite 0.9.5305 + koax. kable + parabola + konvertor + drziak na stenu + motor + TV
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: priocaid.cfg v mulicas

Příspěvek od dempsey »

prio slúži na to aby emulátor vyberal prioritne niektorého providera.
Napr: na STV1 je pripojených 5 identov. Každý ident slúžipre inú kartu.
0D0f pre CSlink
0D03 pre Skylink bielu kartu
0D70 pre Skylink modrú kartu
0D96 ako súčasť nového kódovacieho systému PiSys Irdeto / vlastne ani neviem načo tam je /
0624 pre nové Irdeto karty

Aby si emulátoru uľahčil výber z týchto všetkých identov, dáš do prio listu ident ktorý používa Tvoja karta - alebo karta ktorú zdieľaš.

Presne opačne funguje ignore.list. Tam vkladáš všetky identy ktoré nepoužívaš.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
luckym
Nováček
Nováček

Příspěvek od luckym »

dempsey píše:prio slúži na to aby emulátor vyberal prioritne niektorého providera.
Napr: na STV1 je pripojených 5 identov. Každý ident slúžipre inú kartu.
0D0f pre CSlink
0D03 pre Skylink bielu kartu
0D70 pre Skylink modrú kartu
0D96 ako súčasť nového kódovacieho systému PiSys Irdeto / vlastne ani neviem načo tam je /
0624 pre nové Irdeto karty

Aby si emulátoru uľahčil výber z týchto všetkých identov, dáš do prio listu ident ktorý používa Tvoja karta - alebo karta ktorú zdieľaš.

Presne opačne funguje ignore.list. Tam vkladáš všetky identy ktoré nepoužívaš.
Ok, dik,
Blbne stale ze mi nerozkododuje niekedy kanal zo skylinku ako sa uz tu niekde spominalo, (musim prepinat kanaly potom sa podari...), tak chcem vyskusat ci by toto nepomohlo.

AZ-HD-Elite 0.9.5305 + koax. kable + parabola + konvertor + drziak na stenu + motor + TV
luckym
Nováček
Nováček

Příspěvek od luckym »

a da sa nejak nastavit aby multicas zapisoval nejaky log (alebo zobrazoval na obrazovke)?

dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Napíš do telnetu:

cd /PLUGINS/OpenXCAS/MultiCAS

do ďaľšieho riadku

./emu_module

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
luckym
Nováček
Nováček

Příspěvek od luckym »

dempsey píše:Napíš do telnetu:

cd /PLUGINS/OpenXCAS/MultiCAS

do ďaľšieho riadku

./emu_module
:87:

Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“