funguji 2 tunery DVBS2 vc. nahravani u AZBOX HD prem. PLUS?
Moderátoři: gorick, schmegea, monkus
-
rebecci
- Nováček

funguji 2 tunery DVBS2 vc. nahravani u AZBOX HD prem. PLUS?
ma to nekdo vyzkousene ? funguje moznost 2 tuneru S2 a nezavisle nahravani z druzice na techto tunerech? diky
-
monkus
- V.I.P.

- Dal poděkování: 4 poděkování
- Kontaktovat uživatele:
Re: funguji 2 tunery DVBS2 vc. nahravani u AZBOX HD prem. PL
odpoved na tuto otazku najdes pouzitim tlacitka "Hledej"
dreambox dm-800 hd se, dm-525 hd
-
rebecci
- Nováček

samozrejme jsem pred tim dala hledat, ale nic konkretniho jsem nenasla .. staci odpovedet ano chodi nebo ne nechodi :)
-
vikino
- V.I.P.

- Dal poděkování: 9 poděkování
- Dostal poděkování: 2 poděkování
ano, chodi. jeden nahravas, druhy pozeras. 2 sucastne nenahrava.
Octagon SF8008 4k twin, oATV 7.1, Egami 10.1.
-
rebecci
- Nováček

ok, takze jeden nahrava a druhy se divas na jakoukoliv stanici predpokladam, tz. jakykoliv transponder ..
diky za odpoved
diky za odpoved
- shibal
- Mazák

Ano, jinak by neměl druhý tuner smysl.rebecci píše:ok, takze jeden nahrava a druhy se divas na jakoukoliv stanici predpokladam, tz. jakykoliv transponder ..
Bohužel ne-plusko neumí mít aktivní oba tunery, pro to "nemá smysl" mít dva stejné tunery v ne-plusku.
AZBoxHD Premium (fw4890),interní HDD:SAMSUNG SpinPoint EcoGreenF2 500GB
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
SkylinkStandard,newcs+mgcamd+(#multicas), ToroidT90(28.2+23.5+19.2+13+9+5+1W),LNB:GI-202+Edision SL-5
TV:Panasonic P37X10Y, Hi-fi:SONY MHC-S7AV, DVD:Ferguson D-880HX
-
vikino
- V.I.P.

Presne tak, na to ten druhy tuner sluzi. Je potrebne si ale preskenovat Tuner B a do oblubenych popridavat aj z neho, aby sa ti dobre hladalo pri prepnuti. Ked si to takto pracne urobis cez DO, tak odporucim zalohu cez ACC, ktory rozlisuje tuner A a B a aj pri restore to takto zachova. Pozor na MaZ, tomu je to jedno a vsetko priradi pod A.rebecci píše:ok, takze jeden nahrava a druhy se divas na jakoukoliv stanici predpokladam, tz. jakykoliv transponder ..
diky za odpoved
-
rebecci
- Nováček

ano, ale ja se bavim o Plus verzi premium,
ten tedy umi zaroven na jeden nahravat a na druhy se divat na cokoliv v ramci druzice, ne ?
ten tedy umi zaroven na jeden nahravat a na druhy se divat na cokoliv v ramci druzice, ne ?
-
vikino
- V.I.P.

ano, aj ja hovorim o plusku (Premium HD+) a je to tak ako pises.
EDIT: je este dolezite, aby si mala privedeny samostatny kabel koax do tunerov zvlast z twin LNB.
EDIT: je este dolezite, aby si mala privedeny samostatny kabel koax do tunerov zvlast z twin LNB.
-
Bob.
- Nováček

Jestli jsem spravne pochopil Vasi diskuzi, tak je jiz na svete novy FW, ktery soubezne nahravani z jednoho tuneru a sledovani druheho tuneru podporuje. Kdyz jsem asi pred mesicem a pul plusko kupoval, tak to tirmware jeste nepodporoval.
Bob.
- andrejtom
- Nováček

funguje to uz od fw4283 a mozno aj skor.Bob. píše:Jestli jsem spravne pochopil Vasi diskuzi, tak je jiz na svete novy FW, ktery soubezne nahravani z jednoho tuneru a sledovani druheho tuneru podporuje. Kdyz jsem asi pred mesicem a pul plusko kupoval, tak to tirmware jeste nepodporoval.
VU+ DUO 2 VTi najnovsie, AZBox ME E2 RTi 1.8 a este Ariva 200+ zopar SD, SkyLink HD, motor HH90 USALS, Gibertini OP85L, TV Panasonic P42V10E, Router Apple TimeCapsule
-
Bob.
- Nováček

Ale jenom v tom pripade, ze si na obou tunerech naladim stejne kanaly? Je to tak?andrejtom píše:funguje to uz od fw4283 a mozno aj skor.Bob. píše:Jestli jsem spravne pochopil Vasi diskuzi, tak je jiz na svete novy FW, ktery soubezne nahravani z jednoho tuneru a sledovani druheho tuneru podporuje. Kdyz jsem asi pred mesicem a pul plusko kupoval, tak to tirmware jeste nepodporoval.
Nejake automaticke nastaveni, ze to co mam jsou rovnocene (zdvojene) tunery tam zatim neni. Je to tak?
Bob.
- paleaaro
- Mírně pokročilý

Na jednom nahravas a na druhom mozes sledovat hocijaky kanal na odlisnom TP.Bob. píše:Ale jenom v tom pripade, ze si na obou tunerech naladim stejne kanaly? Je to tak?andrejtom píše:funguje to uz od fw4283 a mozno aj skor.Bob. píše:Jestli jsem spravne pochopil Vasi diskuzi, tak je jiz na svete novy FW, ktery soubezne nahravani z jednoho tuneru a sledovani druheho tuneru podporuje. Kdyz jsem asi pred mesicem a pul plusko kupoval, tak to tirmware jeste nepodporoval.
Nejake automaticke nastaveni, ze to co mam jsou rovnocene (zdvojene) tunery tam zatim neni. Je to tak?
AZBox Premium HD+ (2xDVB-S2 tuner)|RTi 1.7.0|WD Scorpio Blue 3200BEVT 320GB HDD 2.5"|Eurocam CRYPTOWORKS modul|SkyLink (23.5E)
- andrejtom
- Nováček

je tam aj take nastavenieBob. píše:Ale jenom v tom pripade, ze si na obou tunerech naladim stejne kanaly? Je to tak?andrejtom píše:funguje to uz od fw4283 a mozno aj skor.Bob. píše:Jestli jsem spravne pochopil Vasi diskuzi, tak je jiz na svete novy FW, ktery soubezne nahravani z jednoho tuneru a sledovani druheho tuneru podporuje. Kdyz jsem asi pred mesicem a pul plusko kupoval, tak to tirmware jeste nepodporoval.
VU+ DUO 2 VTi najnovsie, AZBox ME E2 RTi 1.8 a este Ariva 200+ zopar SD, SkyLink HD, motor HH90 USALS, Gibertini OP85L, TV Panasonic P42V10E, Router Apple TimeCapsule
-
theruck
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
prepnes si to v TV settings do twin modu a pozeras. fungovalo to uz aj na 3877 firmware
Azbox Premium HD Plus., 2x DVB-S, fw 0.9.4890, dual monoblok Mascom - Astra 19.2 a 23.5, Skylink, newcs +mgcamd, 750 GB HDD, Panasonic Viera TXP42S10E