ICE karta - nová Skylink karta a funkčnost v AZboxu

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ICE karta - nová Skylink karta a funkčnost v AZboxu

Příspěvek od jc.jaroslav »

Jak jsme na tom s funkcionalitou v AZboxu?

ICE karta, kterou Skylink uvede do prodeje v blízké budoucnosti, má v sobě kromě funkcionality Irdeto PI-sys rovněž funkcionalitu CryptoWorksTM.

Společnost Irdeto garantuje správnou funkcionalitu nových ICE karet v přijímačích s dekodérem CryptoWorksTM, které byly v minulosti Irdetem testovány a řádně certifikovány.

V této souvislosti Skylink opětovně důrazně upozorňuje, že při budoucích změnách v nastavení kódovacích parametrů systému Irdeto PI-sys lze očekávat vážné a možná neřešitelné problémy u satelitních přijímačů s dekodérem bez oficiální licence CryptoWorksTM. Velmi nám záleží na tom, aby naši zákazníci mohli naše služby bez problémů užívat i v příštích letech. Jsme proto znepokojeni aktuální situací, kdy někteří prodejci prodávají spolu s kartou Skylink přijímače s nelicencovanými univerzálními čtečkami. U těchto přijímačů nemůžeme ručit za jejich budoucí kompatibilitu s kartami Skylink! Riziko je plně na importérech a prodejcích.

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Re: ICE karta - nová Skylink karta a funkčnost v AZboxu

Příspěvek od dempsey »

To už je skoro ako na komerčno zábavnom serveri. Skopčí sa nejaký blud a čaká sa čo sa stane.
Kúp tú kartu strč ju do prijímača a napíš čo sa stalo napr. v MultiCASe.
V prípade že chceš vyjadrenie dovozcu - napíš dovozcovi.

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
jc.jaroslav
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od jc.jaroslav »

dempsey píše:To už je skoro ako na komerčno zábavnom serveri. Skopčí sa nejaký blud a čaká sa čo sa stane.
Kúp tú kartu strč ju do prijímača a napíš čo sa stalo napr. v MultiCASe.
V prípade že chceš vyjadrenie dovozcu - napíš dovozcovi.
Přečetl jsem si na parabole článek, neznal odpověď tak se zeptal. Chápu, že problematice rozumíš mnohem víc, než já, proto můžeš posoudit, zda to co tam píšou je blud, nebo ne. Já jen tuším, že máme universální čtečku a že certifikaci dekodéru CryptoWorksTM asi mít AZBOX nebude. Domníval jsem že zde zkušení odpoví něco ve smyslu, že multicas, nebo něco jiného umí IRDETO, proto karta pojede v režimu irdeto a ne na CryptoWorks,.. nebo že se bude muset předělat Multicas, ...v nejhorším dokoupit ci modul,...

AZ BOX HD ELITE, SKYLINK ICE Irdeto, 4*LNB 23.5E, 19.5E,13E,1W
dempsey
Odborník
Odborník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dempsey »

Fix pre UNI čítačky je už dávno vonku - dokonca aj prechodom zápisov na kartu takže veľké problémy nepredpokladám. O trochu zložitejšie to môže byť v cardserveri ale v oscame tiež už prebehli nejaké úpravy a jedinou brzdou je nutnosť použiť SmarGo externú čítačku v AZ HD. Teda zatiaľ..

Obrázek
Coolstream ZEE/motorSG2100 a 105 offset Al-Diseq:C USALS port1 + 85 Fe Fix DiseqC:1.0 port2, soft/2.04/ http://www.satpodpora.sk neposielajte mi súkromné správy-mám ich zablokované
Odpovědět

Zpět na „AzBox HD diskuze“