Info o kartě

Nastavení a vše kolem Azboxu HD.

Moderátoři: gorick, schmegea, monkus

Odpovědět
riichards Czech Republic
Nováček
Nováček

Info o kartě

Příspěvek od riichards »

Ahoj.
Dá se nějak v azboxu nebo v i pc zjistit funkčnost nějakého serveru na inetu mimo toho že mě naskočí obraz při jeho funkčnosti a správném zadání ip, portu, atd...
Dříve jsem měl octagon 918 a tam bylo v nastavení newcamd- info o kartě, -- port a u něj se pak objevil caid když ten server fungoval.
V azboxu používám mgcamd.
Díky.

Beam Czech Republic
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Info o kartě

Příspěvek od Beam »

prihlasit se pres tenlnet/ssh, nastavit mgcamd a pustit mgcamd.. on se pripoji a rika jaky CAID dostane ze serveru.
Je taky mozne aby mgcamd logoval do souboru nebo na vzdelany syslog, kdybys ho nechtel poustet takhle z konzole, ale na zjisteni CAID ze serveru to staci.

AzBox HD Premium (R3/4 = 330) fw. E2 OpenRSI 3.0, Samsung 750 GB, (23.5E+19.2E)+0.8W+SG2100
Skylink KOMPLET ICE, plugins: CCcam k OSCAMu
okol Czech Republic
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od okol »

Beam píše:prihlasit se pres tenlnet/ssh, nastavit mgcamd a pustit mgcamd.. on se pripoji a rika jaky CAID dostane ze serveru.
Je taky mozne aby mgcamd logoval do souboru nebo na vzdelany syslog, kdybys ho nechtel poustet takhle z konzole, ale na zjisteni CAID ze serveru to staci.
Muzes to trochu detailneji popsat?
nastavit mgcamd - do newcamd.list jsem dopsal radek s potrebnymi udaji, je potreba nastavit jeste neco?
pustit mgcamd - jak ho spustim v konzoli? V boxu ho mam odkometovany, takze se spousti automaticky.
Diky.

Xtrend ET-9500 + Seagate Pipeline HD 1TB , E2, SG2100
005jon Slovakia
Moderátor
Moderátor
Dal poděkování: 2 poděkování
Dostal poděkování: 207 poděkování

Příspěvek od 005jon »

Pozri cez FTP do /tmp
mgshare.info

Odpovědět